Samsung Galaxy Z Fold4 5G 256GB Phantom Black

amsung presenteerde in augustus 2020 zijn nieuwste vouwbare smartphone: dit is de Samsung Galaxy Z Fold 2! Deze smartphone is de opvolger van de Samsung Galaxy Fold en is een volwaardige en handige smartphone. Wat ga jij doen met zoveel scherm?

De Samsung Galaxy Z Fold 2 5G Black is voorzien van een Snapdragon 865+-processor en beschikt over 256GB opslagruimte met 12GB werkgeheugen. Achterop vinden we drie camera’s en aan de binnenkant is de selfiecamera verstopt onder het scherm.

Prachtig vouwbaar scherm

Als je de Z Fold 2 dichtklapt, heb je een mooi groot Super AMOLED-scherm waar de gemiddelde telefoon al jaloers op is. Opengeklapt is het helemaal fantastisch, want dan krijg je het vouwbare 7.6-inch Dynamic AMOLED 2X-display te zien. Dit is waar het allemaal gebeurt!

Als klap op de vuurpijl heeft het scherm van deze telefoon ook nog eens een verversingssnelheid van 120Hz. Dit betekent dat je ook op deze smartphone kunt genieten van die extreem vloeiende animaties. Zelfs door een webpagina scrollen is hierdoor een feestje!

Krachtige processor

De Galaxy Z Fold 2 is niet alleen een mooie smartphone om te zien, hij is ook nog eens klaar voor alle zware taken die je hem geeft! Dit komt door de Snapdragon 865+-processor die we onder de motorkap vinden. Zo is geen game te zwaar en heb je geen last van haperingen.

4500mAh-accu en snelladen

Deze vouwbare smartphone van Samsung is voorzien van een 4500mAh-accu voor een hele dag gebruik. Je kunt hem via de kabel snel opladen met behulp van de 25W-snellader uit de doos. Je kunt het toestel ook draadloos opladen met een 10W-vermogen. Zo ben je snel weer op 100%!

Reverse wireless charge

Zo’n premium telefoon als deze Z Fold 2 is natuurlijk ook voorzien van moderne snufjes: je kunt er namelijk andere draadloos oplaadbare apparaten mee volladen. Leg bijvoorbeeld je Samsung Galaxy Buds Live op het toestel en je oordopjes beginnen gelijk met laden.

Camera’s: vijf in totaal

Deze zwarte Samsung Galaxy Z Fold 2 5G is voorzien van een vijftal camera’s. Met de drie lenzen op de achterkant van het toestel beschik je over een hoofdcamera, een ultragroothoeklens en een telefotolens. Die laatste zorgt ervoor dat je extra ver in kunt zoomen zonder kwaliteitsverlies.

Verder beschik je over een tweetal selfiecamera’s, zodat je een foto van jezelf kunt nemen, of het toestel nu opengeklapt is of niet. Beide lenzen zijn hetzelfde, zodat je geen kwaliteitsverlies hebt als je voor een andere camera kiest.

256GB opslagruimte

Deze luxueuze Samsung-smartphone is voorzien van een mooie hoeveelheid opslagruimte. Met 256GB kun je namelijk een heleboel foto’s, video’s en apps op je telefoon kwijt! Uitbreiden met een microSD-kaartje is helaas niet mogelijk, maar je kunt wel gebruikmaken van clouddiensten.

Android 10

Zoals de meeste Samsung-smartphones maakt ook deze topper gebruik van Android 10 met een eigen OneUI-schil. Dit betekent dat Samsung het besturingssysteem helemaal heeft aangepast op het toestel. Dat is zeker fijn met zo’n bijzonder ontwerp! Apps download je in de Play Store.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G 256GB Phantom Black

1.492,46

Uitverkocht

Wat zit er in de doos?

  • Samsung Galaxy Z Fold 2 5G Zwart
  • EU type USB-C oplader
  • USB-C – USB-C kabel
  • Oordopjes of headset

Uitverkocht

Titel

Ga naar de bovenkant