Samsung heeft met de Samsung Galaxy A53 128GB A536 Zwart een telefoon op de markt gebracht waarbij je lekker veel voor je geld krijgt. Deze smartphone heeft eigenschappen die je normaal gesproken bij telefoons uit een duurder segment ziet zonder dat hij het prijskaartje overneemt!

De prijs-kwaliteit van deze telefoon uit zich bijvoorbeeld in de processor. De Samsung Exynos 1280-chip zorgt voor prima prestaties, samen met het 6GB aan werkgeheugen. Het scherm is 6,5 inch groot en heeft een resolutie van 2400×1080 pixels. De 5.000mAh-batterij voorziet jou de hele dag door van stroom!

Vloeiend 120Hz scherm

Dankzij zijn 120 Hz is dit scherm van de Samsung Galaxy A53 128GB A536 Zwart een topper. Doordat hij 120 keer per seconde ververst verloopt alles erg soepel en voelt alles super vlug aan. Deze smartphone zorgt ervoor dat zwarte kleuren ook echt pikzwart zijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik van een AMOLED scherm, waarbij elke individuele pixel uitgeschakeld kan worden. Dit display heeft een doorsnede van 6,5. Het past dus nog steeds in je broekzak, maar is wel groot genoeg om prettig een film te kijken.

Unlock je toestel met je vinger

Door de laatste technologieën heeft Samsung Galaxy A53 128GB A536 Zwart een vingerafdrukscanner achter het scherm zitten, zo kan jij gemakkelijk je telefoon unlocken maar is je toestel ook rand loos.

Gaat de hele dag mee

De Samsung Galaxy A53 128GB A536 Zwart heeft een accu die gemakkelijk een dag mee gaat. Zo blijf jij altijd bereikbaar. de Samsung Galaxy A53 128GB A536 Zwart is uitgerust met een mid-range processor, die de dagelijkse apps zoals whatsapp en facebook, zonder moeite draait.

NFC chip is heel handig voor als je je pinpas bent vergeten

Doordat deze telefoon is voorzien van een NFC chip, kun jij voortaan contactloos betalen in de winkel met je telefoon. Heel handig voor als je je pinpas bent vergeten. Voor snel internet gebruik je 5G. Daarom is het heel handig dat de Samsung Galaxy A53 128GB A536 Zwart 5G ready is.

Leuke camera

Deze telefoon beschikt over vier verschillende cameralenzen, lekker veel dus! De 64-megapixelhoofdcamera zorgt er voor dat jij in de meeste situaties mooie en scherpe foto’s maakt. Naast deze lens is er nog een ultra-groothoeklens met een resolutie van 12 megapixel en een diepte- en macrolens. Met de 32-megapixelfrontcamera maak stuur je de leukste selfies naar vrienden en ben je ook nog eens duidelijk te zien bij een videovergadering.

Prettig vast te houden kunststof achterkant.

Je telefoon is niet zo’n vingerafdrukken magneet, dit komt door de kunststof achterkant waar Samsung voor heeft gekozen.

Met een Full-HD resolutie mis je niets

De full-HD resolutie is een goede keuze. Hoewel er hogere resoluties op de markt zijn, is de meeste inhoud die je op je apparaat bekijkt 1080p, ofwel full HD. Zo mis je dus niets! Deze smartphone is uitstekend voor gebruikers die geluidskwaliteit belangrijk vinden. Het heeft namelijk stereo speakers. Het fijne van deze telefoon is dat die is voorzien van een IP-67 certificering. Dit houdt in dat de telefoon waterdicht is.