De laptop die allesbehalve oppervlakkig is; maak kennis met de Microsoft Surface Laptop 5 – 16 GB/512 GB Zwart. Deze slanke, lichtgewicht Windows-laptop met gelijknamige software en kenmerkend toetsenbord biedt krachtige prestaties bij alles wat je doet. Het kleurrijke 13.5-inch-display met touchscreen haalt de ware multitasker in je naar boven.

 

Krachtige onderdelen om te presteren

Of je de Microsoft Surface Laptop 5 nu voor school, werk of privé gebruikt; de krachtige, 10-kernige Intel Core i5-1235U-processor (12de generatie), gebouwd op het Intel Evo Platform, garandeert jou dat je alle taken moeiteloos uitvoert. Hij maakt dus geen onderscheid wanneer je werkt met simpele tekstbestanden, gebruikmaakt van apps of grafische bestanden bewerkt. De Intel Iris Xe Graphics-kaart zorgt ervoor dat je in hoge HD-videoresolutie jouw films en series bekijkt. Deze resolutie is ook van toepassing wanneer je op deze Windows-laptop gamet. Kortom, er is genoeg hardwarekwaliteit aanwezig.

 

16 GB werkgeheugen en krachtige batterij

Deze deca-coreprocessor is niet de enige hardware die het multitasken mogelijk maakt. Het 16GB-werkgeheugen levert hier ook een belangrijke bijdrage aan. Dit is wel nodig, want je hebt veel ruimte om bestanden op te slaan en apps te downloaden. De SSD heeft namelijk een opslagcapaciteit van 512 GB. Deze drive zorgt er ook voor dat de laptop moeiteloos opstart als jij aan de slag wilt gaan. Dit doe je bij normaal gebruik zeker tot 2 werkdagen, want de batterij heeft namelijk een duur van 18 uur.