De laptop die allesbehalve oppervlakkig is; maak kennis met de Microsoft Surface Laptop 5 – 8 GB/256 GB Grijs. Deze slanke, lichtgewicht Windows-laptop met gelijknamige software en kenmerkend toetsenbord biedt krachtige prestaties bij alles wat je doet. Het kleurrijke 15-inch-display met touchscreen haalt de ware multitasker in je naar boven.

8 GB werkgeheugen en krachtige batterij

Deze deca-coreprocessor is niet de enige hardware die het multitasken mogelijk maakt. Het 8GB-werkgeheugen levert hier ook een belangrijke bijdrage aan. Dit is wel nodig, want je hebt veel ruimte om bestanden op te slaan en apps te downloaden. De SSD heeft namelijk een opslagcapaciteit van 256 GB. Deze drive zorgt er ook voor dat de laptop moeiteloos opstart als jij aan de slag wilt gaan. Dit doe je bij normaal gebruik zeker tot 2 werkdagen, want de batterij heeft namelijk een duur van 18 uur.

Een scherm dat je (aan)raakt

Het 13.5-inch-display is iets waar je ogen van gaan glunderen. Dit scherm, dat rust op een behuizing van aluminium, bevat namelijk 2K-resolutie voor kraakheldere beelden. In combinatie met Dolby Vision IQ-ondersteuning en Dolby Atmos-technologie is de Surface-laptop in jouw vrije tijd jouw privécinema. Nog innovatiever is het PixelSense-touchscreen. Heb je de muis even niet bij de hand, dan gebruik je gewoon je vingers of stylus om aan te geven welke applicatie of wat voor soort programma je wilt openen. Het scherm, waar bovenin een HD-camera zit met Windows Hello-gezichtsherkenning voor bijvoorbeeld Teams-vergaderingen, blijft krasvrij dankzij de verschillende lagen Corning Gorilla Glass.