Het biedt de belangrijkste kenmerken van professionele draadloze headsets in een strak, gebruiksvriendelijk ontwerp, voor een aantrekkelijke prijs. De serie omvat een headset voor klassieke bureautelefoons en een voor Unified Communications of PC-telefonie.

De Jabra PRO 900-serie headsets maken de gebruiker onafhankelijk van het bureau. Ze maken efficiënt multitasken mogelijk en geven meer bewegingsvrijheid, bijvoorbeeld om documenten op te pakken. Naast het voordeel dat ze tot 120 meter van hun werkplek kunnen praten, profiteren gebruikers van een verbeterde ergonomie, omdat de headset nekklachten voorkomt doordat de telefoonhoorn niet meer tussen de schouder en het hoofd geklemd hoeft te worden.

De Jabra PRO 900 headsets bieden een nauwkeurig geluid en andere functies, zoals Jabra SafeTone-technologie, die het gehoor beschermt tegen plotselinge geluidspieken en een veilig gelijk volumeniveau handhaaft. De geluidsonderdrukkende microfoon blokkeert achtergrondgeluiden op kantoor die afleiden van de persoon met wie u praat.

De Jabra PRO900 headset-serie is compatibel met alle vooraanstaande bureautelefoonsystemen of Unified Communications-platforms. Dankzij gesproken aanwijzingen kunnen gebruikers hun headset eenvoudig instellen. Dankzij de eenvoudig te begrijpen en intuïtieve gespreksbedieningsknoppen is het eenvoudig om gesprekken te beheren.

De headset is compatibel met vaste telefoons, softphones, smartphones en tablets.