HP E24u G4 (189T0AA) – 23.8″

Geniet van een verbeterde kijkervaring en haal het maximum uit uw bureauruimte door uw pc op te laden met één USB-C-kabel, rechtstreeks van uw monitor. Werk de hele dag door in alle comfort met de HP E24u G4 FHD USB-C monitor, met geoptimaliseerde ergonomie, HP Eye Ease, en Full HD-resolutie. Maak het IT-medewerkers gemakkelijker met beheer op afstand.

Eén aansluiting die uw pc oplaadt. Maak een einde aan de wirwar aan kabels.
sluit uw accessoires aan via de geïntegreerde USB-hub en laad uw laptop op met één USB-C-kabel. Single power-on betekent dat u zowel de monitor als de laptop inschakelt met een druk op de knop. Stel het scherm in zoals u dat wilt. Vind de meest comfortabele kijkhoek met de ergonomische afstelling in 4 richtingen. Zie meer van uw werk op dit 23,8 inch scherm met de microranden aan drie zijden, en geniet van heldere beelden in Full HD-resolutie.

 

Puur comfort begint bij HP Eye Ease
Werk de hele dag prettig met de levendige uitstraling van HP Eye Ease, het low-blue-light-filter dat altijd aan is en de blootstelling aan blauw licht reduceert met zero impact op de kleurnauwkeurigheid.

Stel het scherm in zoals u dat wilt
Vind de meest comfortabele kijkhoek met de ergonomische afstelling in 4 richtingen. Zie meer van uw werk op dit 23,8 inch scherm met de microranden aan drie zijden, en geniet van heldere beelden in Full HD-resolutie.

Op een verantwoorde manier gemaakt
Maak een bewuste keuze met deze monitor die is gemaakt met oog voor het milieu. Het plastic bestaat voor 80% uit gerecycled materiaal en bovendien is de verpakking recyclebaar en afkomstig van 100% duurzame bronnen. Hij is ENERGY STAR-gecertificeerd en EPEAT-geregistreerd.

Alle poorten die u nodig hebt
Sluit apparaten aan met vier USB-poorten of HDMI en sluit met gemak extra schermen in serie aan met DisplayPort.

Monteer moeiteloos uw Mini
Monteer uw HP Desktop Mini PC rechtstreeks op de zuil met de optionele HP B300 PC Mounting Bracket voor een nette werkplek.

HP Display Center voor personalisatie en bescherming
Bescherm uw monitor tegen diefstal met de intuïtieve HP Display Center software die u uw instellingen laat personaliseren, schermpartities laat instellen, en het scherm laat dimmen als uw monitor zonder toestemming wordt afgekoppeld.