Ben je op zoek naar een compacte all-in-one printer? Dan is de HP DeskJet 3760 de printer die je zoekt. De HP inkjetprinter is een ideale printer voor thuis(kantoor). De DeskJet 3760 is zeer eenvoudig in gebruik en kan printen, scannen en kopiëren.

Printen, scannen en kopiëren met de HP DeskJet 3760 Inkjetprinter

De HP DeskJet printer is geschikt voor het afdrukken van documenten op onder andere A4, A5 en B5 formaat. De verschillende papierformaten, samen met de scherpe printresolutie van 4.800 x 2.400 DPI, maakt dat deze HP printer geschikt is als fotoprinter. Je kunt jouw documenten en foto’s afdrukken met zeer scherpe kwaliteit in zwart-wit en in kleur.

All-in-one printer
De HP DeskJet 3760 Inkjetprinter valt onder de categorie all-in-one printers. Je kunt met deze printer jouw documenten printen met een snelheid van 19 zwart-wit en 15 kleuren pagina’s per minuut. De printer is geschikt voor het scannen van jouw documenten met een maximale resolutie van 1.200 DPI. Tot slot beschikt deze multifunctionele printer over de mogelijkheid om te kopiëren in zowel zwart-wit als in kleur.

Eenvoudig verbinden

Je kunt de HP DeskJet printer op verschillende manieren aansluiten en verbinden. Je kunt gebruik maken van de betrouwbare USB-kabel om jouw printer op jouw computer aan te sluiten. Daarnaast kun je gebruik maken van wifi en wifi direct, zodat je overal in huis of op kantoor kunt printen zonder de tussenkomst van snoeren. Ben jij in het bezit van een Apple-apparaat? Dan kun je de HP printer eenvoudig bedienen door middel van Apple AirPrint.

Bestel de HP DeskJet 3760 Inkjetprinter met de geschikte cartridges

Wil je profiteren van meer inhoud en voordelige cartridges? Kies dan voor het PrintAbout huismerk. Ga voor de Huismerk HP 304XL Inktcartridge Zwart + 3-kleuren Voordeelbundel. Als je kiest voor de huismerk cartridges van PrintAbout voor jouw HP printer dan profiteer je van levenslange garantie op jouw cartridges. Daarnaast kun je langer blijven printer terwijl je geld bespaart per afdruk, omdat de huismerk cartridges voor jouw HP inkjetprinter meer inhoud bevatten dan de originele cartridges van HP.