Dit is de HP Color LaserJet Enterprise M480f Laser – Multifunctionele printer. De zakelijke HP kleuren-MFP voor een instapprijs met snelheden tot 28 ppm en optimale beveiliging.

Deze printer is ontworpen om alleen te werken met cartridges die een nieuwe of hergebruikte HP-chip hebben. De printer gebruikt dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die een chip hebben die niet van HP is. Periodieke firmware-updates behouden de effectiviteit van deze maatregelen en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Met een hergebruikte HP-chip kunt u hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges gebruiken.

Druk haarscherpe teksten en afbeeldingen af met de HP Laserjet Enterprise kleurenprinter. Dit veelzijdige exemplaar kan printen, kopiëren, scannen en faxen. Dankzij de hoge afdruksnelheid van 27 pagina’s per minuut print je snel diverse verslagen en documenten. Deze printer kan dubbelzijdig printen (duplex). Hierdoor bespaart u niet alleen tijd en papier, maar ook geld. Maak eenvoudig verbinding via Ethernet en USB (kabel niet inbegrepen) of verstuur printopdrachten vanaf uw mobiel met Airprint of Mopria. De papierlade heeft ruimte voor maar liefst 300 vel.

Printer met dynamische beveiliging
Bepaalde HP-printers zijn bestemd om alleen te werken met cartridges die nieuwe of hergebruikte HP-chips of elektronische HP-circuits hebben. Deze printers gebruiken dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die gebruikmaken van een chip of elektronische circuits die niet van HP zijn. Door periodieke firmware-updates wordt de effectiviteit van deze maatregelen behouden en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Hergebruikte HP-chips en elektronische HP-circuits maken gebruik van hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.

Makkelijk te gebruiken en te beheren
HP FutureSmart-firmware kan met de laatste functies worden geüpdatet om uw investering nog jarenlang te optimaliseren. HP Web Jetadmin biedt controle over uw gehele printomgeving en maakt jouw bedrijf efficiënter. Maak met gemak workflows binnen jouw printerpark mogelijk met een consistente gebruikerservaring en handige iconen die aan een tablet doen denken. Stel deze MFP snel in en beheer eenvoudig de apparaatinstellingen om de efficiëntie te verhogen.

De veiligste printers ter wereld
Het BIOS wordt automatisch gecontroleerd tijdens het opstarten en herstelt zichzelf als er tekenen van manipulatie zijn. Gecertificeerd volgens Common Criteria om de geheugenactiviteit voortdurend te monitoren en aanvallen in real time te detecteren en te stoppen. Firmware wordt tijdens het opstarten automatisch gecontroleerd om te bepalen of het authentieke, door HP digitaal ondertekende code betreft. De uitgaande netwerkverbindingen van de printer worden gecontroleerd om verdachte verzoeken tegen te houden en malware tegen te gaan. Vereenvoudig samenwerking en productiviteit met een strakke MFP waarmee mensen snel en flexibel kunnen werken en altijd verbonden zijn. Bedrijven moeten elke dag weer professioneel voor de dag komen, dus print documenten in hoogwaardige kleuren en scan en kopieer met gemak.

Hogere productiviteit om teams te bieden wat ze nodig hebben
Geef teams wat ze nodig hebben met honderden oplossingen van HP en derden en ondersteuning voor kaartlezers. Optimaliseer workflows, verminder het aantal stappen en fouten en ondersteun mobiele medewerkers met optionele MFP-apps die aan uw specifieke bedrijfsbehoeften voldoen. Beveilig vertrouwelijke informatie met pull-printen of printen met pincode om printtaken uit te voeren. Blijf verbonden met een optionele accessoire voor draadloos, Bluetooth® Low Energy en NFC touch-to-print. Kies voor gemak en beheer opdrachten direct op de MFP met een aanpasbaar kleurentouchscreen van 10,9 cm (4,3 inch).

Duurzaamheid is slim zakendoen
Bespaar papier vanaf het moment van aanschaf. Dubbelzijdig (duplex) printen is standaard ingesteld voor automatische besparingen. Verbruik minder papier en toner door enkel taken te printen die echt nodig zijn met behulp van HP Roam for Business. Bespaar energie zonder prestatieverlies. Deze MFP is ENERGY STAR®- en Blue Angel-gecertificeerd. Verwijder barrières en voldoe aan compliance- en toegankelijkheidsnormen met de HP Accessibility Kit (inclusief Braille-overlay en tactiele kleefmiddelen, een HP Access-handvat en BigKeys LX-toetsenbord) en compatibiliteit met de HP Accessibility Assistant.

Kenmerken

  • Printen, kopiëren, scannen, faxen
  • Kleur
  • 10 x 15 cm; A4; Enveloppen
  • Tot 27 ppm (zwart) en 27 ppm (kleur)
  • Compact formaat; Optimale beveiliging; Dubbelzijdig printen; Automatische documentinvoer voor 50 vellen; Energiezuinig
  • Teams tot 10 gebruikers; Print tot 4000 pagina’s per maand