Nu kun je alles krijgen wat je zoekt in een draadloos toetsenbord: comfort, productiviteit, betrouwbaarheid en stijl. Personaliseer de functies van 20+ toetsen[1] om sneller en slimmer te werken. Het is gemaakt van duurzaam verkregen materialen[2], en is ook gemakkelijk schoon en hygiënisch te houden[3].
Customize je toetsenbord
Customize je toetsenbord met het HP Accessory Center[1] om je manier van werken te optimaliseren. Programmeer 20+ toetsen als sneltoetsen, zodat je minder toetsaanslagen hoeft te maken en slimmer kunt werken in je meest gebruikte apps.
Lange batterijduur
Vaak batterijen moeten vervangen is erg frustrerend. Het gaat ook ten koste van je productiviteit en daar zit niemand op te wachten. Probleem opgelost met een batterij die meer dan 20 maanden kan meegaan[4].
Duurzaam design
Dit toetsenbord is duurzaam ontworpen en helpt de hoeveelheid restafval te verminderen door gebruik te maken van gerecycled materiaal van consumentenproducten, dat meer dan 60% van het plastic in het toetsenbord uitmaakt[2]. Het maakt allemaal deel uit van HP’s inzet voor schonere lucht en waterwegen, voor een betere wereld.
Strak, stijlvol en comfortabel
Kleine aanpassingen hebben een grote invloed als het om de nauwkeurigheid van het typen gaat. Dit slanke, stijlvolle toetsenbord heeft pootjes die tot 6 graden versteld kunnen worden, en gestroomlijnde toetsen zodat je steeds de juiste toets aanslaat. En de aanslagdiepte van 2,0 mm zorgt voor comfort de hele dag door.