Als je een telefoon zoekt die veel waar voor zijn geld biedt, ben je hier aan het goede adres! De Google Pixel 6a 128GB heeft namelijk echt veel opties voor de prijs die je ervoor betaalt. Met duurdere telefoons krijg je misschien betere hardware, maar betaal je ook veel meer!

Je ziet niet vaak een telefoon in deze prijsklasse met de camerasetup van deze telefoon, en ook het OLED-scherm ziet er ontzettend goed uit. Je zult het gevoel hebben dat je een veel duurdere telefoon in je broekzak hebt zitten!

Leuke camera

De dubbele camera van de Google Pixel 6a 128GB is erg handig bij het maken van foto’s. Als je een foto wil maken van een groot gebouw of een grote groep, dan komt de ultragroothoeklens goed van pas. De tweede lens is een ultra-groothoeksensor van 12 megapixel. Voorop het toestel zit een 8-megapixel camera voor selfies en videobellen.

Smartphone met OLED-scherm

Dankzij het OLED-scherm van deze Google Pixel 6a 128GB zijn de zwartwaardes ook echt zwart. Hierdoor bekijk je jouw favoriete series op fijn beeld. Dit display heeft een doorsnede van 6,1. Het past dus nog steeds in je broekzak, maar is wel groot genoeg om prettig een film te kijken. We doen steeds meer op onze smartphones. Met het full-HD display wordt het kijken naar je scherm een stuk plezieriger.

Batterij die een hele dag mee kan

Een krachtige batterij, dat heeft deze Google Pixel 6a 128GB. De batterij in dit mobieltje beschikt namelijk over meer dan 4000mAh! Hiermee hoef je je apparaat sowieso een dag niet op te laden. Deze Google Pixel 6a 128GB is voorzien van een krachtpatser van een processor. Dit is erg handig wanneer je vaak gebruik maakt van de wat zwaardere apps, zoals bijvoorbeeld 3D games.

Makkelijk contactloos betalen door NFC

Betalen in de winkel is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij de geïntegreerde NFC chip kun je gemakkelijk en snel met je smartphone betalen in de winkel. 5G is de toekomst, en het is altijd verstandig om goed voorbereid te zijn op wat komen gaat. Dit doe je uiteraard met de Google Pixel 6a 128GB!

Waterproof

De Google Pixel 6a 128GB heeft een IPX7 rating. Dit betekent dat hij tot wel 1m diep onder water kan vallen met een hele kleine kans op waterschade. Deze rating biedt immers geen garantie. Je kan je Google Pixel 6a 128GB ontgrendelen met je vinger. Dit gaat met de sensor die achter het scherm zit.