Nokia Clear Case – transparent – for Nokia X30

Ben jij op zoek naar dé ideale accessoire om je Nokia X30 de bescherming te geven die hij verdient? Kijk dan niet verder! De Nokia PC Back Cover Transparant Nokia X30 is een mooie beschermcase waarmee jij zorgt dat je telefoon zo lang mogelijk mee gaat.

Zoek je een doorzichtig hoesje voor je Nokia X30? Dan is de Nokia PC Back Cover Transparant Nokia X30 de ideale cover voor jou. Met deze transparante case blijft het prachtige design van je toestel voor iedereen zichtbaar.

Een stevig hoesje voor een goede prijs

Doordat het hoesje van kunststof gemaakt is, biedt dit optimale bescherming voor je toestel. Hier komt nog bij dat kunststof hoesjes vaak niet zo duur zijn als andere hoesjes. Met een backcover bescherm je je toestel en geef je je telefoon een nieuwe look! Dit type hoesje bedekt de achterkant en zijkant van je smartphone, zodat hier geen lelijke krassen of deuken op komen. Deze cover is gemaakt van polycarbonaat. Dat betekent dat de hoes extra stevig is en goed voorbereid is voor kleine ongelukjes en valpartijen. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken dat je je telefoon een keer laat vallen, want dat kan de case gewoon hebben!

Nokia Clear Case – transparent – for Nokia X30

15,00

Uitverkocht

short_description

Uitverkocht

Titel

Ga naar de bovenkant