Blog18 maart 2022

Zo combineer je zakelijke telefonie met hybride werken

Zakelijk mobiel
Bellen via internet
Digitale werkplek
Image

Telefonie of een andere vorm van communicatie en werken gaan in veel gevallen onlosmakelijk met elkaar samen. Of je nu via de chat met collega’s contact hebt, via Teams of via bellen met een vaste of mobiele telefoon. Ik neem je in dit artikel mee naar hoe je je telefoniesysteem laat samenwerken met je werkomgeving. Ongeacht waar je werkt! Zo combineer jij zakelijke telefonie met hybride werken.

Tool om mee samen te werken

Als eerste heb je een tool of omgeving nodig waarmee je zowel thuis kunt werken als op kantoor. De afgelopen twee jaar heeft maar weer laten zien dat het niet uitmaakt waar je werkt, als je maar de juiste middelen hebt. Bij hallo, werken wij volledig binnen de Microsoft Teams omgeving. Ook wel beter bekend als de online werkplek. het enige wat je hiervoor nodig hebt is een laptop en een internetverbinding.

Zorg voor zakelijke telefonie

Met je eigen virtuele telefooncentrale in de cloud beschik je over ontzettend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, telefooncentrale functies, koppeling vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

Wil je wel bellen maar wil je niet gebonden zijn aan een vaste telefoon? Je kunt ook bellen via Teams. Je hebt in dat geval geen vast toestel nodig. Via je computer bel je naar vaste nummers over de hele wereld. Doordat je gewoon een vast nummer uitstuurt, zien ze niet dat je belt via de computer.

Hallo zakelijk vast mobiel

Een hele mooie aanvulling op zakelijke telefonie is zakelijk mobiel! Je gebruikt je smartphone voor al je in- en uitgaande gesprekken. Jij kiest of je je vaste of mobiele nummer gebruikt. Zo ben je overal bereikbaar en niet langer gebonden aan een vaste werkplek.

  • Overal bereikbaar, óók op je vaste nummer;

  • Professionele uitstraling;

  • Makkelijk in te stellen doorschakelingen naar je collega of kantoor voicemail.

Combineren

Doordat deze oplossingen te beheren zijn vanuit de cloud, is het ook eenvoudig om hybride werken en zakelijke telefonie met elkaar te combineren. Hiervoor hoef je bij ons niets te doen.

Meer weten?

Bel ons voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Je kunt ons bereiken via 088 25 50 100. Word je liever gebeld? Dat kan ook. Vul hier het formulier in om een afspraak te maken. Dan bellen wij jou wanneer het jou uitkomt.

Deel dit bericht via