Zakelijk VDSL

,

Home » Zakelijk VDSL

hallo, hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Doe de postcodecheck om erachter te komen of we VDSL bij je kunnen leveren. Kies op basis van ons advies zakelijk VDSL dat past bij jouw bedrijf.

Stap 2

Bestel jouw zakelijk VDSL in onze webshop. Je kunt gebruik maken van onze gratis overstapservice.

Stap 3

Je ontvangt alle benodigde apparatuur per post en we bespreken met je hoe het nu verder gaat. Een monteur komt langs om alles aan te sluiten en gaat pas de deur uit als alles perfect werkt.

hallo, mogelijkheden

Antwoord op je vraag?

Stel ze hier

Maak adviesafspraak

Wanneer je als bedrijf meerdere vestigingen hebt is het vaak belangrijk dat de netwerken van deze vestigingen gekoppeld worden dit kan over verschillende verbindingen onder andere VDSL. Deze koppelingen worden gebruikt om via een beveiligde en stabiele verbinding servers en data op een andere vestiging te kunnen benaderen.

hallo, koppelt al veel vestigingen van onze klanten. Voor onze klanten koppelen we onder andere vestigingen in meerdere landen met hun hoofdvestiging in Nederland. Ook vestigingen binnen Nederland kunnen wij op verschillende manieren aan elkaar koppelen; met een open of een beveiligde oplossing of een combinatie van die twee.

Staat er nog een server(s) lokaal bij je bedrijf? Wil je deze in een data Centre plaatsen? Dit is mogelijk bij hallo, in één van onze data centers.

Software Defined WAN (SD-WAN) is een aanvulling op MPLS waarbij een open internetverbinding kan worden gebruikt om verbinding te maken met het interne netwerk. Zonder dat hierbij extra hardware nodig is.

SD-WAN is flexibeler dan alleen oplossingen zoals MPLS, IP-VPN of Ethernet VPN, omdat het software gebaseerd is. Bovendien vereenvoudigt het netwerkontwerp en -implementatie. hallo, levert de perfecte verbindingen voor deze nieuwe techniek.

Om ervoor te zorgen dat je bedrijf tijdens een storing bereikbaar blijft, is het hebben van redundantie essentieel. Het Border Gateway Protocol (BGP) zorgt ervoor dat het dataverkeer automatisch via een andere route geleid wordt als de hoofd verbinding buiten werking is. Met BGP zorg je er ook voor dat het ip-adres op de secundaire vdsl verbinding gelijk is als die van de glasvezel hoofdverbinding! Kortom alle diensten blijven werken.

Multiprotocol Label Switching (MPLS)

IP-VPN koppelt je hoofdkantoor en vestigingen en thuiswerkers veilig aan elkaar. Hierdoor ontstaat één betrouwbaar veilig netwerk voor alle data en telefonie (VoIP). Met snelheden t/m 200 Mbit/s bij zakelijk VDSL biedt IP-VPN je medewerkers de mogelijkheid altijd en overal te kunnen werken. Kortom altijd en overal werken.

Met een 4G back-up internetverbinding zorg je ervoor dat alles blijft werken zodra de hoofdverbinding in storing gaat. De perfecte oplossing voor elk bedrijf.

Een Redundante-aansluiting is een aansluiting die met minstens twee glasvezelkabels / internet verbindingen via verschillende route naar je pand wordt gerealiseerd. Bij hallo, doen we dit met verschillende verbindingen 4G, straalverbindingen, glasvezel en natuurlijk zakelijk VDSL.

Het belang van redundantie is om de beschikbaarheid van de aansluiting en de dienstverlening die daarover plaats vindt, te verzekeren. Als één glasvezel kabel kapot gaat lopen alle diensten via de tweede kabel.verbinding door.

“Voorafgaand en tijdens de overstap naar de cloud heeft hallo, alles goed begeleid. Ze hebben onze medewerkers instructies gegeven over het online werken. Ook na de overgang hebben ze ons goed ondersteund en nazorg geleverd.”

Tessa Schulte, managing director , Uniglobe THL Travel

Klantcase: THL Travel

hallo, veelgestelde vragen

Wat zou een zakelijk VDSL abonnement kosten voor mijn bedrijf? Dat is een vraag die we dagelijks beantwoorden. Een VDSL is in bijna alle gevallen standaard beschikbaar in Nederland. In sommige gevallen moet er een aderpaar gelast worden.  hallo, is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Daarom is het zonder vooronderzoek erg lastig om een inschatting te maken van de kosten voor een glasvezelverbinding. De kosten zijn namelijk onder andere afhankelijk van:

  • De graafafstand: wat is de afstand naar de dichtsbijzijnde wijkcentrale
  • De contractduur
  • Huur van het koper
  • Gewenste snelheid (bandbreedte)
  • Het aantal externe IPv4 adressen
  • De keuze van de router/firewall
  • SLA en de gewenste garanties
  • Eventuele aanvullende diensten die er worden afgenomen

Zakelijk VDSL is net als een water- of gasaansluiting niet te verhuizen. De verbinding is onlosmakelijk verbonden met de locatie. Een verhuizing van zakelijk vdsl wordt dan ook altijd gezien als een opheffing op de oude locatie en aanleg op de nieuwe locatie. Of dat mogelijk is hangt uiteraard af van de mogelijkheden op de nieuwe locatie. Wel is het mogelijk om uw bestaande IP-adressen te behouden*

Heb je een pand op het oog? Het is mogelijk dat dit pand (nog) niet voorzien is van een glasvezelkabel. hallo, bekijkt graag wat de huidige stand van zaken is en adviseert je in de mogelijkheden op de nieuwe locatie.

Zakelijk VDSL is leverbaar op jouw postcode in heel Nederland. Elke locatie kent zijn eigen specifieke mogelijkheden en bijhorende tarieven. In alle gevallen is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren om de mogelijkheden te bepalen. De online postcode checker op hallo, geeft in bijna alle gevallen de beschikbare internet verbindingen weer, je kan ons altijd even bellen onze adviseurs hebben vaak creatieve oplossingen om alsnog zakelijk vdsl te leveren op je locatie. Heeft u nog geen postcode ivm nieuwbouw, bel ons dan. VDSL vergelijken op elke postcode.

Heb je een vestiging in het buitenland? Dan kan ook deze vestiging in veel gevallen worden aangesloten op ons netwerk. Handig één aanspreekpunt.

Vaak zijn er al aansluitpunten voor internet aanwezig in je bedrijf, waardoor vdsl verbindingen binnen enkele dagen opgeleverd kunnen worden.

Beschikt uw pand over een ISRA punt met vrij aderparen, dan ligt de gemiddelde levertijd op 1 tot 2 weken. Is dit niet het geval of deze is niet bruikbaar en moeten er graaf- en laswerkzaamheden plaatsvinden om aderparen in het pand te brengen, dan moet je rekening houden met een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 maanden.

Antwoord op je vraag?

Stel ze hier

Maak adviesafspraak

hallo, gratis whitepaper

10 praktische tips voor de werkplek van morgen

Op afstand werken en samenwerken maakt nu een blijvend onderdeel uit van de toekomst. Het is tijd om alles goed op een rijtje te hebben zodat jij investeert in veilige en betrouwbare middelen waar je medewerkers optimaal mee kunnen (samen)werken.

Wij leggen aan de hand van 10 praktische tips uit wat belangrijk is voor een kantoor in de cloud.

Download nu

hallo, webinar

Hoe ga jij, óók thuis, veilig om met je data?

Jouw bedrijfsdata stromen tegenwoordig op heel veel verschillende plekken. Denk alleen al aan al je thuiswerkplekken. Onze security expert, Roy Sandbergen, zal aan de hand van concrete voorbeelden de veiligheidsrisico’s laten zien en je praktische tips geven waar je meteen mee aan de slag kunt.

Bekijk de webinar

hallo, webinar

Kantoor in de cloud. Hoe ziet dat eruit?

Je hoort het overal, jouw kantoor in de cloud. Wij kijken samen met Jeroen Janssen van Microsoft (Subsidiary Product Marketing Manager M365 Customer Success) naar de cloud en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

Bekijk de webinar

Doe de postcode check

,

hallo, aanleggen van zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel mag je als ondernemer overal aan laten leggen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Lees hier verder

hallo, digitaal ondernemen met topsnelheid

Om zo veel mogelijk te profiteren van alle voordelen en functies die de cloud biedt, is snel en betrouwbaar internet vereist.

Lees hier verder

hallo, dag uit het leven van een ondernemer

Zie hier hoe een dag uit het leven van een ondernemer eruit ziet met Microsoft Teams. Herkenbaar of liggen daar kansen voor jou?

Lees hier verder