zakelijk internet

Zakelijk mobiel abonnementen met of zonder smartphones. Ik help je graag met kiezen.

Home » Zakelijk mobiel met of zonder telefoon

hallo, zakelijk mobiel met of zonder telefoon

We bieden je keuze uit diverse zakelijke mobiele abonnementen met daarbij de allernieuwste smartphones. Of zonder, als je huidige smartphones nodig prima zijn. En dat tegen vaste, voordelige tarieven. Met bel- en internetbundels die precies passen bij het gebruik van jou en je collega’s. En die je snel en eenvoudig kunt aanpassen via een app. Flexibel, voordelig en fiscaal aftrekbaar. En met handig inzicht in je verbruik om je mobiele kosten te beheersen.

De voordelen

 • Altijd en overal mobiel bereikbaar en online
 • Met de nieuwste smartphones. Of je huidige smartphones.
 • Bellen, appen, sms’en, mailen en bestanden delen
 • Voordelig of zelfs gratis onderling bellen
 • MB’s en belminuten onderling delen met collega’s
 • Bundels eenvoudig aan te passen en uit te breiden
 • Eén persoonlijk aanspreekpunt voor vragen en advies
 • Alle zakelijke mobiele kosten op één factuur
 • Uitgebreide keuzemogelijkheden op basis van jouw wensen
 • Flexibele abonnementen
 • Vaste, voordelige tarieven en fiscaal aftrekbare kosten

hallo, altijd bereikbaar en online

Met onze mobiele abonnementen zijn jij en je collega’s altijd en overal bereikbaar en online. Je hebt ruime keuze uit diverse abonnementen. Bellen, surfen, appen, mailen en bestanden delen doe je met de nieuwste smartphones* waaruit je kunt kiezen. Of met je huidige smartphones.

hallo, flexibel en voordelig

Je hebt de keuze uit diverse bel- en internetbundels die je snel en eenvoudig kunt aanpassen. Daarmee sluiten we aan op jouw wensen en de mobiele behoeften in jouw bedrijf. MB’s en belminuten kun je delen met collega’s, onderling bellen is extra voordelig of gratis. Bovendien heb je altijd duidelijk inzicht in alle verbruik. Je kosten per maand vind je terug op één overzichtelijke totaalfactuur en zijn uiteraard fiscaal aftrekbaar.

hallo, keuze uit alle netwerken

We denken graag met je mee over hoe jij en je collega’s optimaal mobiel bereikbaar zijn. Laat ons weten wat je behoeften en wensen zijn. Wij adviseren je welk mobiele netwerk en welke abonnementen het best bij jou en je bedrijf passen.

KPN Zakelijk mobiel abonnement

T-Mobile Zakelijk mobiel abonnement

Wil je advies?

We denken graag met je mee over wat zakelijk mobiel bellen voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

 
Contact

Uit welke zakelijk mobiel oplossingen kun je kiezen?

We bieden je keuze uit diverse zakelijke mobiele abonnementen met daarbij de allernieuwste smartphones. En dat tegen vaste, voordelige tarieven. Met bel- en internetbundels die precies passen bij het gebruik van jou en je collega’s.

We bieden je keuze uit diverse zakelijke mobiele abonnementen met je huidige smartphones als die nog prima zijn. En dat tegen vaste, voordelige tarieven. Die je snel en eenvoudig kunt aanpassen via een app. Flexibel, voordelig en fiscaal aftrekbaar. En met handig inzicht in je verbruik om je mobiele kosten te beheersen.

Automatisch van vaste telefoon naar smartphone doorschakelen. Met je (vaste) kantoornummer uitbellen vanaf je mobiele telefoon. Snel interne nummers kiezen. Of gewoon vaste en mobiele gesprekken allemaal beantwoorden met alleen een smartphone. Het kan allemaal dankzij de slimme integratie van vast en mobiel.

Wil je als ondernemer dat jij en je mensen over mobiel online kunnen zijn? Onderweg, thuis en op de zaak? Kies dan voor het gemak en de flexibiliteit van mobiel data only.

Een eSIM is een ingebouwde simkaart en is de opvolger van de bekende plastic simkaart. Je hebt geen fysieke simkaart meer nodig. De eSIM maakt net als je fysieke simkaart verbinding met het mobiele netwerk.

hallo, weet je al precies wat je zoekt?

Bestel dan direct in onze webshop.

Bestellen