Bellen met Teams biedt zelfs de kleinste bedrijven een betaalbare manier om met elkaar in contact te blijven en samen te werken. Microsoft heeft deze flexibele en gebruiksvriendelijke dienst voor video- en audio vergaderingen direct geïntegreerd in de Office 365-suite. De voordelen zijn geweldig – nu kun je met één klik vrij communiceren via chat, audio, video en e-mail in één app. Je hoeft niet meerdere applicaties te beheren; alles wat je nodig hebt staat onder één paraplu. In dit artikel vertellen we over een aantal voordelen van het gebruik van bellen met Teams.

Microsoft Teams

Bellen met Microsoft Teams is een logische vervolgstap wanneer je al gebruikmaakt van Office 365. Met deze cloud oplossing kun je namelijk via Teams bellen naar vaste en mobiele nummers. Ook vervang je hiermee je lokale telefooncentrale.

Alle collega’s binnen handbereik

De voordelen van Microsoft Teams hebben zich inmiddels wel bewezen. Hiermee zijn je (internationale) collega’s altijd slechts 1 klik verwijderd. Maar met hallo, Hosted VoIP breid je de mogelijkheden van Teams nog verder uit.

Voorkom tijdverlies en hoge IT kosten

Met Hosted VoIP van hallo, krijg je toegang tot het PSTN netwerk. Dat houdt in dat je met je Teams account ook naar vaste en mobiele nummers kunt bellen. Degene die je belt hoeft dan dus geen Teams te hebben. Daarnaast maak je gebruik van telefonie, chat en video in één omgeving.

Telefoonnummer & SIP trunk behoud

Met Hosted VoIP van hallo, blijf je als organisatie gebruikmaken van je zakelijke telefoonnummers. Desgewenst met behoud van je eigen SIP trunk. Deze wordt dan geregistreerd op het platform van de dienst.

Veilig en vertrouwd

Maak je al gebruik van Microsoft Teams? Dan verandert er nauwelijks iets voor je medewerkers. Zij krijgen er alleen maar meer gebruiksgemak bij: ze bellen nu vanuit hun vertrouwde omgeving in Teams en hoeven niet te switchen van device.

Bellen met Microsoft Teams

Een van de eerste voordelen van bellen met Microsoft Teams is dat het de telefoonkosten onder controle houdt. Elke onderneming van elke omvang kan profiteren van telefoongesprekken die via internet worden gegenereerd. Teams heeft ongeveer 30 miljoen gebruikers over de hele wereld die profiteren van dit multifunctionele communicatieprogramma.

Voordelen van bellen met Microsoft Teams

  • Breidt de mogelijkheden van Microsoft Office 365 uit
  • Versterkt de waarde van Microsoft Office 365
  • Telefonie, chat en video in één oplossing
  • Geen contractuele verplichting
  • Vast bedrag per maand

Gebruiksvriendelijkheid

Microsoft Teams is ook zeer gebruiksvriendelijk. Online werkplek gebruikers kunnen op allerlei manieren gebruik maken van het platform. Je kunt eenvoudig je Outlook-contacten integreren en dan gewoon over namen zweven en de oproep- of IM-knop selecteren. Zo kun je gemakkelijk je collega’s bellen. Ook kun je jouw status zo instellen dat collega’s direct kunnen zien of je bereikbaar bent. Als je in een vergadering zit en je wilt collega’s betrekken bij een videogesprek, duurt het minder dan een minuut en een paar keer klikken.


7 Microsoft Teams tips en tricks voor briljante vergaderingen

7 Microsoft Teams tips en tricks voor briljante vergaderingen

Als je gebruik maakt van een slimme online werkplek, dan weet je dat je er ontzettend veel mee kunt doen. Een aantal van onze favoriete Office 365 en Teams-functies zoals het opnemen van vergaderingen en het delen van PowerPoint presentaties hebben wij voor je op een rij gezet.

 


Een ander voordeel van Teams is de flexibiliteit. Je kunt het gebruiken op bijvoorbeeld je mobiele telefoon of elk ander digitaal apparaat, zolang je maar een Wi-Fi-signaal hebt. Hierdoor kun je altijd en overal werken. Dit is een enorme toevoeging voor het MKB bedrijf dat de productiviteit wil verbeteren. Organisaties met een verkoopteam op de weg hoeven zich geen zorgen te maken over het in contact blijven.

Vergaderen met Microsoft Teams

Teams biedt ook een vergaderfunctie die geschikt is voor duizenden mensen. Of je nou elk kwartaal een eigen versie van een Ted talk wil aanbieden of een wereldwijde training voor verspreide teams.

Veruit een van de meest gebruikte functies van dit platform is het videovergaderen. Het opzetten van een telefoon- of videovergadering is eenvoudig; je kunt overal een spontane vergadering starten. Videovergaderen is vooral belangrijk om de verbindingen tussen teams die verspreid of onderweg zijn te verbeteren. Je kunt deze vergaderingen in HD opnemen en archiveren. Je kunt deelnemers ook kopiëren naar OneNote en taken of opmerkingen toevoegen. Er is zelfs een whiteboardfunctie waarmee je brainstorm notities kunt vastleggen en aan de deelnemers kunt laten zien.

Bovendien is bellen Microsoft Teams een product op ondernemingsniveau dat nu betaalbaar is voor alle bedrijven. Het biedt een aantal van de beste tools voor het verbeteren van de communicatie met klanten en interne teams, waardoor het de juiste keuze is voor vrijwel elk bedrijf.

 
 
 

Meer weten?