Blog3 november 2020

Vijf redenen om wél glasvezel te nemen

Zakelijk internet
Image

Waarom voor glasvezel kiezen? Een goede internetverbinding is niet meer weg te denken voor hedendaagse bedrijven. Of we de verbinding nu nodig hebben om met klanten te communiceren, de administratie bij te houden of om online goederen en diensten te verkopen – we kunnen niet meer zonder. Maar wist je ook dat het met afstand de voordeligste optie is om een glasvezelverbinding te nemen? Glasvezel is duurzamer dan gewone kabel en verbruikt minder energie. Ligt er een glasvezelkabel voor de deur van je bedrijf? En maak je daar nog geen gebruik van? Wij geven je nu vijf redenen waarom je zeker voor glasvezel moet gaan!

1. Steeds meer bedrijventerreinen zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk

Waar glasvezel voorheen mondjesmaat beschikbaar was op bedrijventerreinen, zijn er nu veel terreinen al aangesloten op het glasvezelnetwerk. Is jouw bedrijventerrein nog niet aangesloten op het glasvezelnetwerk? Dan is de kans groot dat binnenkort ook bij jou het netwerk wordt aangelegd.

2. Sneller internet is er niet

Met glasvezel bereik je de hoogste snelheid die mogelijk is. Zo download je probleemloos grote bestanden en verzend je tegelijkertijd een video in hoge kwaliteit. En dat zonder enige hapering, want met glasvezel kun je snelheden bereiken tot wel 1000 mb/s.

3. Stabiele verbinding

Niets is zo vervelend wanneer je aan het werk bent en je internet werkt niet zoals je zou willen. Zoals wanneer je in een Teams-vergadering zit en je het gesprek niet kunt volgen omdat het beeld en geluid hapert. “Sorry, je liep vast, wat zei je?’’. Hoor je het jezelf al zeggen? Met glasvezel is de ‘vertraging’ op de lijn heel laag waardoor er nagenoeg geen vertraging is.

4. Supersnel grote bestanden delen

Stuur je regelmatig grote bestand door naar klanten? Dan is het fijn om te weten dat je met glasvezel deze grote bestanden eenvoudig én snel kunt versturen. Op hetzelfde moment een groot bestand uploaden? Geen probleem. Bij glasvezel is het zo dat je net zo snel kan uploaden als downloaden. Bij andere types internetverbindingen is de uploadsnelheid maar een fractie van de downloadsnelheid.

5. Klaar voor de toekomst

Met glasvezel weet je zeker dat je klaar bent voor de toekomst. Doordat steeds meer apparaten gebruik maken van internet wil je wel dat ze het altijd goed doen. Vanwege de hoge snelheid en bandbreedte van glasvezel weet je zeker dat grootschalig bellen, gebruik maken van meerdere clouddiensten tegelijkertijd, pintransacties, videobellen en nog meer geen probleem is.

Glasvezel van Hallo

Overstappen naar zakelijk glasvezel is heel erg eenvoudig. Bij Hallo helpen we dag in dag uit ondernemers zoals jij. Als jij kiest voor glasvezel bij Hallo dan regelen wij alles voor je. En onze monteur gaat pas de deur uit als alles perfect werkt. Heb je vragen? Dan staan we 24/7 voor je klaar. Nee, geen callcenter, maar gewoon goede, persoonlijke service en support. Zodat je direct weer verder kunt.

Meer weten?

Bel ons voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Je kunt ons bereiken via 088 25 50 100. Word je liever gebeld? Dat kan ook. Vul hier het formulier in om een afspraak te maken. Dan bellen wij jou wanneer het jou uitkomt.

Deel dit bericht via