SecurityEvent10okt

Het programma is bekend!

Jouw onderneming nog veiliger te maken tegen cyberrisico’s? Op dinsdag 10 oktober organiseert hallo, het Veilig digitaal ondernemen evenement op de schitterende centraal gelegen locatie Fort Voordorp. Vlakbij Utrecht. En jij bent hierbij persoonlijk uitgenodigd! 

Tijdens een ochtend vullend programma staat een geweldige line-up klaar van sprekers met cases om je weer helemaal up-to-date te brengen over de huidige én toekomstige staat van cybersecurity in ondernemingen. We nodigen je dan ook graag uit voor dit evenement en je kan nu een plaats reserveren!

08.00 – 09.00 Ontvangst
09.00 – 09.30 Security Keynote
09.30 – 10.15 NIS-2 / wet- en regelgeving
10.15 – 10.30 Koffiebreak
10.30 – 11.15 Hack attack – een hacker aan het werk
11.15 – 12.00 Cyberweerbaarheid en preventief handelen
12.00 – 12.45 Fortigate Security sessie
12.45 – 14.00 Lunch en netwerken
14.00 Einde evenement

Ja, ik ben erbij op dinsdag 10 oktober!

Schrijf me nu in!

Dit is iets voor jouw organisatie! ChatGPT die ervoor zorgt dat phishingmails bijna niet meer van echte e-mails te onderscheiden zijn. Bedrijven met datalekken die zorgen voor duizenden euro’s aan schade. Websites die worden aangevallen. Zo noemen we slechts een paar berichten die recentelijk in het nieuws zijn verschenen. Cybersecurity is niet meer weg te denken wanneer je online werkt. Als IT-dienstverlener in het MKB merken we nog te vaak dat bedrijven denken ‘dat overkomt ons toch niet’, niets is minder waar! Veel bedrijven zijn nog niet voldoende voorbereid en nog te vaak een slachtoffer dus!

Meld je dan NU aan! Als tipje van de sluier kunnen we alvast mee delen dat Tony Krijnen – Cloud Solutions Architect Security binnen Microsoft – meer zal vertellen over de Microsoft security filosofie en techniek en zien we een ‘Ethical hacker’  aan het werk! Daar wil je bij zijn dus!

We zien je graag!

– team hallo,