hallo, klantenservice 088 - 2550 100

Vaste en mobiele telefonie samen. Dit zijn voordelen voor jou als ondernemer.

hallo, zakelijk vast mobiel

Automatisch van vaste telefoon naar smartphone doorschakelen. Uitbellen met je (vaste) kantoornummer. Snel interne nummers kiezen. Of gewoon vaste en mobiele gesprekken allemaal beantwoorden met alleen een smartphone. Het kan allemaal dankzij de slimme integratie van vast en mobiel. Bellen via internet maakt het mogelijk. Een fysieke telefooncentrale heb je dan als ondernemer niet meer nodig. Want jij beschikt over een state-of-the-art telefooncentrale in de cloud.

 • hallo, inzicht in beschikbaarheid en belgedrag

  Met zakelijk vast mobiel heb je altijd inzicht in de vaste en mobiele beschikbaarheid van je collega’s. Je kunt ook mobiele gesprekken eenvoudig opnemen (call recording). Bovendien heb je inzicht in het mobiele belgedrag binnen je bedrijf dankzij handige rapportages.

 • hallo, handig en voordelig

  Je gebruikt je smartphone voor al je gesprekken. Zo bespaar je kosten op vaste toestellen. En zorg je dat iedereen altijd en overal bereikbaar is en niet langer geboden is aan een vaste werkplek. Wel zo handig én voordelig.

   

 • hallo, wil je advies?

  We denken graag met je mee over wat zakelijk mobiel bellen voor jouw bedrijf kan betekenen. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot dé oplossing die naadloos past bij jouw business.

hallo, producten

Uit welke zakelijk mobiel oplossingen kun je kiezen?

 • We bieden je keuze uit diverse zakelijke mobiele abonnementen met daarbij de allernieuwste smartphones. En dat tegen vaste, voordelige tarieven. Met bel- en internetbundels die precies passen bij het gebruik van jou en je collega’s.

 • We bieden je keuze uit diverse zakelijke mobiele abonnementen met je huidige smartphones als die nog prima zijn. En dat tegen vaste, voordelige tarieven. Die je snel en eenvoudig kunt aanpassen via een app. Flexibel, voordelig en fiscaal aftrekbaar. En met handig inzicht in je verbruik om je mobiele kosten te beheersen.

 • Automatisch van vaste telefoon naar smartphone doorschakelen. Snel interne nummers kiezen. Of gewoon vaste en mobiele gesprekken allemaal beantwoorden met alleen een smartphone. Het kan allemaal dankzij de slimme integratie van vast en mobiel.

 • Wil je als ondernemer dat jij en je mensen over mobiel online kunnen zijn? Onderweg, thuis en op de zaak? Kies dan voor het gemak en de flexibiliteit van mobiel data only.

hallo, weet je al precies wat je zoekt?

Bestel dan direct in onze webshop.

 

 

We zochten een vaste en betrouwbare ICT-partner die alles voor ons kon regelen en organiseren. Dat is zeker gelukt met hallo,

Daniel Robbe, E2M Bekijk meer klanten

hallo, zakelijk vast mobiel geregeld in drie stappen

 • Stap 1

  Kies op basis van ons advies de oplossing die past bij jouw bedrijf.

 • Stap 2

  Bestel jouw abonnement en apparatuur in onze webshop. Je kunt gebruikmaken van onze gratis overstapservice.

 • Stap 3

  Je ontvangt je sim kaart per post. Op de aangeven datum ben je weer bereikbaar op je eigen mobiele nummer.