klantenservice 088 - 2550 100|
Thuiswerken2021-06-15T03:32:05+01:00
veilig thuiswerken

Ben jij ook goed beveiligd? Veilig thuis- en samenwerken.

download gratis security checklist
Home » Thuiswerken

Onze meer dan 100 ICT experts staan klaar voor al je vragen, om te zorgen dat je zo snel en soepel mogelijk veilig kunt thuiswerken én verbonden bent met je hele team.

Je medewerkers werken veilig vanuit huis. Denk je ook aan de veiligheid van je documenten en data? Zeker nu zakelijke en privé apparaten vanaf thuisnetwerken toegang hebben tot je bedrijfsnetwerk.

We helpen je direct op gang met gratis advies en oplossingen waarmee je meteen verder kunt. En als je specifieke vragen hebt over een veilige VPN verbinding, de beveiliging van apparaten of het verhogen van je bandbreedte dan kun je ook bij ons terecht. We horen graag van je.

Vraag persoonlijk advies

hallo, gratis online vergaderen

Op afstand werken en toch verbonden zijn met elkaar. We hebben een gratis vergadernummer voor je, waarmee je telefonisch overleg kunt voeren met collega’s en klanten.

Of maak gebruik van onze tijdelijk gratis video-meetings oplossing om te bellen met video én chat!

direct aanvragen

hallo, veilig werken

Vanuit huis toegang krijgen tot al je zakelijke documenten en apps, alsof je op kantoor zit. Dat doe je met een veilige VPN verbinding.

Zijn je laptops ook beschermd tegen de laatste digitale bedreigingen? Bescherm je data en apparaten tegen aanvallen van buitenaf met anti-virus.

Laat ons weten hoe wij je kunnen helpen.

vraag informatie aan

hallo, gratis security checklist

Zeker weten dat de beveiliging van je bedrijfsdata en documenten goed geregeld is? En wil je medewerkers voorzien van eenvoudige tips?

Download onze gratis Security Checklist en controleer de meest cruciale beveiligingspunten.

download checklist

hallo, tips voor alle thuiswerkers

Lees al het nieuws

Titel

Ga naar de bovenkant