Blog12 december 2023

Surface Hub 3 nu leverbaar

Digitale werkplek
Bellen via internet
Image

Microsoft heeft aangekondigd dat de Surface Hub 3 nu beschikbaar is. Hij is verkrijgbaar in de maten 50 inch en 85 inch. Heb je een 2s? Dan is er een upgrade pakket beschikbaar die van je Surface Hub 2s een volwaardige 3 maakt.

De Surface Hub 3 is volledig ontworpen door Microsoft en is het belangrijkste alles-in-één hybride vergader- en samenwerkingsapparaat dat is gebouwd voor het moderne werken.

Vanaf dit model wordt nu Smart Rotation en dus de portretmodus ondersteund. Hier was de 2S al klaar voor en wordt vanaf dit model nu eindelijk realiteit. Hierdoor is het mogelijk om het scherm van de Surface Hub 50 inch 90 graden te draaien richting de portretmodus. Dit maakt het supereenvoudig om de schermindeling aan te passen aan wat op dat moment het beste bij je past.

Surface Hub 3: een nieuw tijdperk van samenwerking

Dit ultramoderne apparaat symboliseert een verschuiving in het conceptualiseren van teamwerk en werkruimtetechnologie, waarbij de nadruk ligt op naadloze integratie en gebruikersvriendelijk ontwerp.

Surface Hub 3 is niet zomaar een samenwerkingstool; het is een complete oplossing die de dynamiek van teaminteractie opnieuw definieert. Het is gebouwd op de principes van intuïtief gebruik, veelzijdigheid en integratie met Microsoft Teams Rooms. Dit alles-in-één-apparaat is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van moderne bedrijven en biedt een unieke mix van het iconische ontwerp van Microsoft en de nieuwste samenwerkingstechnologie.

Kenmerken

  • Verbeterde teamvergaderingen: Surface Hub 3, met de Microsoft Teams Rooms op Windows-ervaring, biedt een naadloze vergaderervaring. Het overbrugt de kloof tussen externe deelnemers en deelnemers op kantoor, zodat iedereen even betrokken is via video, audio en het delen van interactieve inhoud.

  • Hogere betrokkenheid: Innovatieve functies zoals Front Row bevorderen een hogere betrokkenheid tussen deelnemers die fysiek aanwezig zijn en deelnemers op afstand, zodat je mensen, inhoud en chat tegelijkertijd kunt zien.

  • Iconisch Surface-ontwerp: Met 20-punts multi-touch, actieve inkt met twee pennen en hoogwaardige optica biedt Surface Hub 3 een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Het 4K-scherm – in formaten van 55″ of 85″ – en de slimme camera zorgen voor helderheid en focus, of je nu in de kamer bent of op afstand deelneemt.

  • Flexibiliteit en mobiliteit: Surface Hub 3 biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid, waardoor gebruikers het apparaat kunnen draaien naar portretstand en het snel naar andere ruimtes kunnen verplaatsen, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende vergaderstijlen en ruimtes. Dankzij het modulaire ontwerp kan het eenvoudig worden geüpgraded.

  • Veilig en efficiënt beheer: Gebouwd op Windows 11 IoT Enterprise biedt Surface Hub 3 lagen van beveiliging en snel beheer via vertrouwde IT-tools. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens beschermd zijn en vereenvoudigt de administratie van deze apparaten.

Surface Hub 3-pack

Dit is een pack om je huidige hub 2S te upgraden naar de volwaardige Surface Hub 3, inclusief portret, slimme rotatie, slimme AV, stroom- en prestatie-upgrades. Bekijk deze korte video om te zien hoe je snel kunt upgraden vanaf Surface Hub 2S.

Migreren vanaf de Surface Hub 2S

Als alternatief kun je je huidige Surface Hub 2S migreren naar de nieuwe functionaliteiten die Microsoft Teams Rooms op Windows mogelijk maken. Dan is het niet mogelijk om je scherm te draaien en zullen de prestaties langzamer zijn dan op de 3. Naar verwachting komt Microsoft begin komend jaar met de publieke release van deze migratiesoftware.

Wil je het product in het echt zien? Bij Hallo hebben wij de nieuwe Surface Hub 3 staan. Maak in dat geval een afspraak met je accountmanager of bel 088  2550  100.

Meer weten?
Bekijk de nieuwe Surface Hub-beheerdershandleiding op Microsoft Learn:

Wat is er nieuw voor Surface Hub 3
Ga aan de slag met Surface Hub 3
Installeer Windows Bloom-achtergrond op Surface Hub 3
Installeer en beheer Surface Hub 3 Pack
Aanbevolen procedures voor beveiliging van Surface Hub 3
Surface Hub 3-sitegereedheidsgids
Installeer en beheer Surface Hub Smart Camera
Migreer naar Windows 11 Pro of Enterprise op Surface Hub 3

Deel dit bericht via