Professioneel voicemail bericht

Laat ons een professioneel audiobericht/voicemail inspreken!

Image

Een professioneel audiobericht/voicemail

In maximaal 100 woorden sta je je klant te woord, ook als je niet zelf je telefoon aan kunt nemen. Zo laat je toch een goede indruk achter op je klanten! Hallo levert deze dienst om hiermee je voicemail te professionaliseren. De berichten worden ingesproken door een professionele stemacteur. Dus geen haastig ingesproken meldingen meer of de stem van iemand die misschien niet meer bij jouw bedrijf werkt. De tekst die wordt ingesproken maak je zelf.

Voorbeelden voicemail

Voorbeeld 1

“Hallo, dit is de voicemail van Jan Jansen. Ik ben momenteel niet bereikbaar, maar ik ben van maandag tot donderdag op mijn kantoor tussen 10:00 en 16:00. Als je je naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik je zo snel mogelijk terug. Bedankt!”

Voorbeeld 2

“Bedankt dat je contact met hallo, hebt opgenomen. Helaas is er op dit moment niemand beschikbaar om je te woord te staan. Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 8:00 en 21:00. Laat alstublieft je naam en telefoonnummer achter, zodat iemand van onze Klantenservice je zo spoedig mogelijk terug kan bellen. Voor meer informatie kun je terecht op www.hallo.eu

Waarom laten inspreken?

Met een ingesproken stem klinkt je voicemail/keuzemenu/weekendmelding altijd professioneel. Het geeft direct een betrouwbare indruk achter en zo zullen je klanten sneller zaken met je willen doen. Ook is het gemakkelijker om het in te laten spreken en scheelt het jou meer tijd, zodat jij met andere dingen bezig kan.

Twijfel je nog?

Twijfel je nog over een juiste tekst die je kunt gebruiken? Maak je geen zorgen. Het support-team van Hallo staat elke werkdag van 9:00 uur tot en met 17:00 uur klaar voor al je vragen! Het telefoonnummer is: 088 – 25 50 100.

Image

Meer voorbeelden

Hier geven we nog 5 voorbeelden van een professionele voicemailtekst.

Image

Waarom hosted VoIP?

Met je eigen virtuele telefooncentrale in de cloud beschik je over ongekend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, callcenter functies, koppeling van vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

1

Veilig en betrouwbaar

Professionele telefooncentrales in beveiligde datacenters. Daardoor is de kans op storing of uitval minimaal

2

Op meerdere datacenters gehost

Jouw virtuele telefooncentrale hosten we op meerdere datacenters die we zelf beheren.

3

Vast laag tarief

Vast laag tarief per maand op basis van gewenste functionaliteiten en aantal medewerkers

Hallo, het beste advies

Snel je telefooncentrale geregeld

Je ontvangt per e-mail de inlog voor jouw telefooncentrale. Wanneer je kiest voor bellen met een app of softphone dan kan je direct bellen en gebeld worden! Eventuele apparatuur ontvang je een dag later en zodra je aangesloten bent op internet kan je ook daar direct mee bellen.

We denken graag met je mee over wat zakelijke bellen via internet voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Zakelijke telefonie goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig voor VoIP?

De basis voor VoIP is internet, een internetverbinding is dan ook essentieel. Om bereikbaar te zijn is een telefoonnummer van belang, dit kan een nieuw nummer zijn, maar kan ook een bestaand nummer zijn. Verder kan gekozen worden uit diverse VoIP-apparatuur, hierin adviseren we je graag.

Welke internetverbindingen zijn geschikt voor VoIP?

Praktisch iedere internetverbinding is geschikt. Dit kan zowel dsl of glasvezel zijn of via de kabel. Wij gaan graag voor je aan de slag voor de beste internetverbinding.
Bij een snelle internetverbinding hoort geschikte apparatuur, wij beschikken over ruime kennis voor een goed advies.

Hoe werkt VoIP?

VoIP (Voice over Internet Protocol) staat voor bellen via internet. Waar voorheen ISDN-lijnen werden gebruikt, wordt nu een klein gedeelte van de internetverbinding gebruikt voor spraak. Per gesprek wordt ca. 100Kb aan data gebruikt. Een eenvoudige 20 / 2 DSL verbinding is al geschikt voor zo’n 8 - 10 gelijktijdige gesprekken.