professioneel voicemail bericht2024-03-06T13:06:15+01:00
Zakelijke telefonie

Laat ons een professioneel audiobericht/voicemail inspreken!

Home » professioneel voicemail bericht

Een professioneel audiobericht/voicemail

In maximaal 100 woorden sta je je klant te woord, ook als je niet zelf je telefoon aan kunt nemen. Zo laat je toch een goede indruk achter op je klanten! Hallo levert deze dienst om hiermee je voicemail te professionaliseren. De berichten worden ingesproken door een professionele stemacteur. Dus geen haastig ingesproken meldingen meer of de stem van iemand die misschien niet meer bij jouw bedrijf werkt. De tekst die wordt ingesproken maak je zelf. Op onze website geven we 5 voorbeelden van een professionele voicemailtekst.

De volgende stemmen kunnen we gebruiken voor het inspreken van je voicemail:

Mannelijke stem:

Vrouwelijke stem:

Laat je voicemail inspreken door een professional!

Ik wil mijn voicemail professioneel in laten spreken
headset-desk

Voor als je het moeilijk vindt om een goede tekst te verzinnen geven wij jou alvast een aantal voorbeelden die je kunnen helpen een goede voicemailtekst op te stellen:

Voorbeelden voicemail

Voorbeeld 1

“Hallo, dit is de voicemail van Jan Jansen. Ik ben momenteel niet bereikbaar, maar ik ben van maandag tot donderdag op mijn kantoor tussen 10:00 en 16:00. Als je je naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik je zo snel mogelijk terug. Bedankt!”

Voorbeeld 2

“Bedankt dat je contact met hallo, hebt opgenomen. Helaas is er op dit moment niemand beschikbaar om je te woord te staan. Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 8:00 en 21:00. Laat alstublieft je naam en telefoonnummer achter, zodat iemand van onze Klantenservice je zo spoedig mogelijk terug kan bellen. Voor meer informatie kun je terecht op www.hallo.eu”

Waarom laten inspreken?

Met een ingesproken stem klinkt je voicemail/keuzemenu/weekendmelding altijd professioneel. Het geeft direct een betrouwbare indruk achter en zo zullen je klanten sneller zaken met je willen doen. Ook is het gemakkelijker om het in te laten spreken en scheelt het jou meer tijd, zodat jij met andere dingen bezig kan.

Twijfel je nog?

Twijfel je nog over een juiste tekst die je kunt gebruiken? Maak je geen zorgen. Het support-team van Hallo staat elke werkdag van 9:00 uur tot en met 17:00 uur klaar voor al je vragen! Het telefoonnummer is: 088 – 25 50 100.

Ronald van Rossum, Sint Jacob

Klantcase: Stichting Sint Jacob

Deze verbeteringen in het netwerk hebben ervoor gezorgd dat men bij Sint Jacob weer durft te vertrouwen op de ICT-partner.

Hallo, ik wil mijn voicemail professioneel in laten spreken!

Vul hieronder het formulier in. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Hallo blogs

Telefoonetiquette: de 9 regels voor een zakelijk telefoongesprek.

13-03-2024|bellen via internet|

Heb je tijdens je werk regelmatig telefonisch contact met klanten? Dan weet je als geen ander dat je op een

Meer artikelen >>

Titel

Ga naar de bovenkant