Nieuws19 oktober 2023

PERSBERICHT: Uitbreiding partnership Hallo en Uniserver

Persbericht
Samenwerking
Image

Amsterdam/Alkmaar, 19 oktober 2023

Uniserver, een toonaangevende Nederlandse cloudhostingorganisatie met 22 jaar ervaring, en Hallo, dé IT-dienstverlener voor het MKB, kondigen vandaag aan dat zij een verlenging en uitbreiding van het partnership zijn overeengekomen. Door deze samenwerking kan Hallo haar klanten nog beter ondersteunen en maatwerkcloudoplossingen bieden die naadloos aansluiten bij de behoeften van de klanten van Hallo.

CEO Barry Wissink van Hallo: “Dit partnership betekent een volgende strategische stap voor Hallo en een mooi verlengstuk van een langdurige samenwerking van twee partijen die al dicht bij elkaar zitten in Alkmaar.”

Yannick de Lange, Chief Operating Officer (COO) van Uniserver benadrukt de betekenis van het partnership: “Deze verlenging en uitbreiding bundelt de krachten van beide organisaties zodat we de beste cloud leveren aan onze klanten.”

Over Hallo
Hallo is de vertrouwde IT-servicepartner voor het MKB met een one-stop-shop aanbod voor bedrijfskritische beheerde IT-services. De missie van Hallo is om IT-services op de best mogelijke manier toegankelijk te maken voor klanten en hun eindgebruikers, voor een maximale impact op de productiviteit. In het gefragmenteerde landschap van IT-serviceproviders streeft het bedrijf ernaar om het logische merk te worden voor alle dagelijkse IT-servicebehoeften. Hallo biedt een digitaal klanttraject inclusief selfservice-tooling, om de complexe aankoopervaring van IT-services die MKB-ondernemingen doorgaans ervaren te vereenvoudigen. Een enthousiast team van 350 IT-serviceprofessionals (liefkozend ‘digitale energizers’ genoemd) staat altijd klaar om te helpen. Hallo heeft momenteel vestigingen in Nederland, Spanje en het Caribisch gebied. Ga voor meer informatie naar www.hallo.eu

Over Uniserver
Met ruim 22 jaar IT-ervaring en een groep van ruim 175 professionals levert Uniserver hoogwaardige en stabiele cloudoplossingen voor MSP’s, ISV’s en mid-market organisaties. Uniserver bedient klanten vanaf het grootste Private Cloud platform van Nederland. Performance, beschikbaarheid en soevereiniteit staan centraal in alle diensten die worden geleverd en samen met haar partners zorgt Uniserver voor de bedrijfscontinuïteit van IT-processen binnen en buiten Nederland. Ga voor meer informatie naar https://www.uniserver.nl/

Deel dit bericht via