Nieuws27 oktober 2023

PERSBERICHT: Station88 gaat samenwerken met Hallo

Persbericht
Samenwerking
Hallo Station88

Tilburg, 27 oktober 2023

Hallo heeft zich als strategisch partner aan Station88 verbonden. Dit is een belangrijke samenwerking, die het ondernemerschap in Midden-Brabant extra waarde kan gaan geven. Samen bereiken we tenslotte meer. En door vanuit verschillende expertises te werken aan ondernemersthema’s maken we het verschil in de regio. Daar zetten we ook op in binnen de samenwerking met Station88.

Starten met een goed IT-fundament

Deze nieuwe samenwerking is een vanzelfsprekende stap vanwege de gezamenlijke belangen richting mkb-ondernemers. De missie van Station88 om ondernemers in Midden-Brabant te ondersteunen en te inspireren wordt dan ook gedeeld door Hallo. We vinden het belangrijk om iets terug te doen voor de stad Tilburg en de regio. Sander van Stiphout, IT-adviseur bij Hallo: “Voorheen als IT Support Groep is de stad altijd al goed voor ons geweest. Nu we Hallo zijn, kunnen we veel betekenen voor ondernemend Midden-Brabant. Wij geloven dat als je start met een goed IT-fundament in je organisatie, dat alleen maar profijt voor het groeiproces oplevert. Juist die IT-kennis willen wij delen met andere ondernemers en daarom is het voor ons een logische keuze om partner te worden. Wij willen Station88 ondersteunen bij de uitvoering van evenementen, onder andere door het openstellen van elkaars netwerk. Door kruisbestuiving helpen wij ondernemers en organisaties verder. Wat uiteindelijk ook bijdraagt aan het ondernemerschap in Midden-Brabant.”

Samenwerken aan ondernemerschap in Midden-Brabant

Station88 kijkt uit naar de samenwerking met Hallo. Ton Gimbrère, relatiemanager bij Station88: “IT is voor iedere onderneming een onvermijdelijk en strategisch onderwerp. Een goede inrichting zorgt voor tijdwinst, minder frustraties en betere service richting klanten. Met vertrouwen in de kennis en kunde van Hallo kiezen wij dan ook voor hen als vaste IT-leverancier. Zo kan Station88 de focus leggen op de taak die het beste past bij de expertise: kennis delen, bewustwording creëren, inspireren en motiveren. Waar onze nieuwe partner natuurlijk ook een waardevolle bijdrage aan gaat leveren.” Welkom bij Station88, Hallo!

Over Station88

Station88 is het Huis voor Ondernemerschap en Innovatie en hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. We delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen. Meer lezen over Station88 ? Neem een kijkje op de website www.station88.nl

Over Hallo

Hallo is de vertrouwde IT-servicepartner voor het MKB met een one-stop-shop aanbod voor bedrijfskritische beheerde IT-services. De missie van Hallo is om IT-services op de best mogelijke manier toegankelijk te maken voor klanten en hun eindgebruikers, voor een maximale impact op de productiviteit. In het gefragmenteerde landschap van IT-serviceproviders streeft het bedrijf ernaar om het logische merk te worden voor alle dagelijkse IT-servicebehoeften. Hallo biedt een digitaal klanttraject inclusief selfservice-tooling, om de complexe aankoopervaring van IT-services die MKB-ondernemingen doorgaans ervaren te vereenvoudigen. Een enthousiast team van 350 IT-serviceprofessionals (liefkozend ‘digitale energizers’ genoemd) staat altijd klaar om te helpen. Hallo heeft momenteel vestigingen in Nederland, Spanje en het Caribisch gebied. Ga voor meer informatie naar www.hallo.eu

Deel dit bericht via