Nieuws22 maart 2023

PERSBERICHT: Security- en Cloudspecialist Aumatics gaat samen met Hallo

Persbericht
Overname
Image

Amsterdam / Zoetermeer, 22 maart 2023

Zakelijke ICT-provider Hallo maakt vandaag de overname van Aumatics bekend. Aumatics, gevestigd in Zoetermeer, is sinds de oprichting in 2010 uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van hoogwaardige ICT-oplossingen, met een sterke focus op security diensten, server- en applicatiehosting en Cloud infrastructuren – ook in de procesautomatisering.

Aumatics ontwerpt, implementeert en beheert schaalbare en veilige oplossingen, met inzet van technologieën van onder andere Watchguard, Palo Alto, Fortinet, ESET en Check Point. De diepgaande expertise van Aumatics vormt de basis voor langdurige vertrouwensrelaties met klanten in verschillende branches waaronder kritieke infrastructuur. Aumatics is Microsoft Gold partner en ISO 27001-gecertificeerd.

Ed van Puffelen, oprichter en directeur van Aumatics: “De eisen aan IT-dienstverlening worden steeds hoger, bijvoorbeeld op het gebied van kennis, veiligheid, service levels, en opleidingen voor medewerkers. Om het hoge niveau van onze dienstverlening nog beter te kunnen waarborgen en ons team uitdagingen te blijven bieden zijn we de samenwerking met Hallo aangegaan. Gecombineerd kunnen wij onze klanten een breed portfolio bieden, met specialistische kennis van Cloud, infrastructuur en security technologie gecombineerd met ongeëvenaarde serviceniveaus.”

Barry Wissink, directeur van Hallo: “De samenwerking met Aumatics betekent voor Hallo een verdere verdieping van ons security aanbod, met premium oplossingen van diverse vendors als Cortex XDR, Veeam, Pentera, Crowdstrike en Microsoft. Door de expertise en ervaring van Aumatics te combineren met de kennis binnen Hallo kunnen we voor onze klanten een nog hoogwaardiger en completer aanbod van ICT-diensten verzorgen. We heten het team van Aumatics van harte welkom bij Hallo”

Over Hallo

Hallo is de vertrouwde IT-servicepartner voor het MKB met een one-stop-shop aanbod voor bedrijfskritische beheerde IT-services. De missie van Hallo is om IT-services op de best mogelijke manier toegankelijk te maken voor klanten en hun eindgebruikers, voor een maximale impact op de productiviteit. In het gefragmenteerde landschap van IT-serviceproviders streeft het bedrijf ernaar om het logische merk te worden voor alle dagelijkse IT-servicebehoeften. Hallo biedt een digitaal klanttraject inclusief selfservice-tooling, om de complexe aankoopervaring van IT-services die MKB-ondernemingen doorgaans ervaren te vereenvoudigen. Een enthousiast team van 350 IT-serviceprofessionals (liefkozend ‘digitale energizers’ genoemd) staat altijd klaar om te helpen. Hallo heeft momenteel vestigingen in Nederland, Spanje en het Caribisch gebied. Ga voor meer informatie naar www.hallo.eu

Deel dit bericht via