Overname verstevigt hallo, basis in Zuid-Nederland

Alkmaar / Tilburg, 4 mei 2021

Zakelijke ICT aanbieder hallo, en IT Support Groep uit Tilburg maken vandaag bekend dat IT Support Groep (“ITSG”) zich heeft aangesloten bij hallo,. ITSG is een vooraanstaande Managed Service Provider en vertrouwde naam in Zuid-Nederland, opgericht in 2000 door Joost Merkx. Inmiddels bedient het bedrijf met 32 medewerkers ruim 400 klanten in diverse sectoren. ITSG levert cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft 365/Azure én Amazon Web Services. Daarnaast is het bedrijf aanbieder van o.a. telefonie – en internetoplossingen.

Joost Merkx, oprichter van IT Support Groep: “Na jaren van gezonde groei is aansluiting bij hallo, voor ITSG een logische stap. Hiermee kunnen we onze klanten naast een landelijke dekking toegang bieden tot een nog breder portfolio aan diensten. Daarnaast brengt de samenwerking nieuwe doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers. Samen met het team van hallo, zullen we nog beter kunnen anticiperen op de snelle ontwikkelingen in de ICT.“

Barry Wissink, directeur van hallo, vult aan: “We heten onze nieuwe collega’s en de ITSG klanten een warm welkom bij hallo,. Als regionale hub voor Zuid-Nederland vormt de samenwerking met ITSG een belangrijke volgende stap in het realiseren van een landelijke dekking. We zien er naar uit om met het team in Tilburg samen te werken aan de missie om ICT zo optimaal en veilig mogelijk voor onze klanten te laten werken, met een sympathieke, toegankelijke en deskundige service.”.

Over hallo,
Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. hallo, heeft regiokantoren Alkmaar, Amsterdam, Tilburg, Barendrecht, Leeuwarden en Zeewolde. Op de Caribbean zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Kijk voor meer informatie op hallo.eu.