Het managementsysteem van hallo, is ISO en NEN gecertificeerd. Tevens lanceert hallo, nieuwe security diensten voor het MKB in Nederland.

Alkmaar, 16 november 2021

hallo, is vanaf vandaag ISO 27001 én NEN 7510 gecertificeerd. De ISO 27001 is een wereldwijde norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie moet omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie continue binnen de organisatie veilig te stellen. De NEN certificering is te vergelijken met de ISO 27001 certificering maar richt zich specifiek op informatie uit de zorgsector.

Tijdens de twee weken durende audit heeft de auditor de verschillende hallo, locaties aangedaan om te evalueren hoe hallo, veilig omgaat met informatie.

Roy Sandbergen, CISO van hallo,: ‘Het beveiligen van onze informatie maar ook die van onze relaties is een cruciaal onderdeel van onze ICT dienstverlening. Het is  belangrijk dat je als organisatie hier onafhankelijk op wordt getoetst. Wij zijn zeer tevreden met het behaalde resultaat die aantoont dat het hallo, managementsysteem continue toeziet op het veilig houden van de informatie.’

Security diensten
Door zijn security awareness programma heeft hallo, al zijn medewerkers mee kunnen nemen in het proces naar deze certificering. hallo, wil het MKB blijven ondersteunen met het verhogen van hun cyberweerbaarheid door het aanbieden van nieuwe security diensten.

De security diensten zoals de Phishingtest, Awareness training en de Security Scan as a Service biedt hallo, tot eind januari 2022 aan voor speciale prijzen. Lees hier meer over de diensten.

Over hallo,
Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. hallo, heeft regiokantoren Alkmaar, Amsterdam, Tilburg, Barendrecht, Leeuwarden en Zeewolde. Op de Caribbean zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Kijk voor meer informatie op hallo.eu.

hallo, hecht waarde aan jouw online veiligheid