Nieuws16 september 2021

PERSBERICHT: Hallo is ISO en NEN gecertificeerd!

Persbericht
hallo ISO en NEN gecertificeerd 2021

Het managementsysteem van Hallo is ISO en NEN gecertificeerd. Tevens lanceert Hallo nieuwe security diensten voor het MKB in Nederland.

Alkmaar, 16 november 2021

Hallo is vanaf vandaag ISO 27001 én NEN 7510 gecertificeerd. De ISO 27001 is een wereldwijde norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie moet omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie continue binnen de organisatie veilig te stellen. De NEN certificering is te vergelijken met de ISO 27001 certificering maar richt zich specifiek op informatie uit de zorgsector.

Tijdens de twee weken durende audit heeft de auditor de verschillende Hallo locaties aangedaan om te evalueren hoe Hallo veilig omgaat met informatie.

Roy Sandbergen, CISO van Hallo: ‘Het beveiligen van onze informatie maar ook die van onze relaties is een cruciaal onderdeel van onze ICT dienstverlening. Het is  belangrijk dat je als organisatie hier onafhankelijk op wordt getoetst. Wij zijn zeer tevreden met het behaalde resultaat die aantoont dat het Hallo managementsysteem continue toeziet op het veilig houden van de informatie.’

Security diensten

Door zijn security awareness programma heeft Hallo al zijn medewerkers mee kunnen nemen in het proces naar deze certificering. Hallo wil het MKB blijven ondersteunen met het verhogen van hun cyberweerbaarheid door het aanbieden van nieuwe security diensten.

De security diensten zoals de phishingtest, security awareness training en de security scan biedt Hallo tot eind januari 2022 aan voor speciale prijzen. Lees hier meer over de diensten.

Over Hallo
Hallo is de vertrouwde IT-servicepartner voor het MKB met een one-stop-shop aanbod voor bedrijfskritische beheerde IT-services. De missie van Hallo is om IT-services op de best mogelijke manier toegankelijk te maken voor klanten en hun eindgebruikers, voor een maximale impact op de productiviteit. In het gefragmenteerde landschap van IT-serviceproviders streeft het bedrijf ernaar om het logische merk te worden voor alle dagelijkse IT-servicebehoeften. Hallo biedt een digitaal klanttraject inclusief selfservice-tooling, om de complexe aankoopervaring van IT-services die MKB-ondernemingen doorgaans ervaren te vereenvoudigen. Een enthousiast team van 350 IT-serviceprofessionals (liefkozend ‘digitale energizers’ genoemd) staat altijd klaar om te helpen. Hallo heeft momenteel vestigingen in Nederland, Spanje en het Caribisch gebied. Ga voor meer informatie naar www.hallo.eu

Deel dit bericht via