Nieuws28 mei 2024

PERSBERICHT: Daltec ICT & GoforIT sluiten zich aan bij Hallo! 

Persbericht
Overname
Image

Amsterdam, 28 mei 2024

Zakelijk ICT-provider Hallo is verder aan het uitbreiden met de aansluiting van Daltec ICT en GoforIT bij de Hallo groep. Zowel Daltec ICT als GoforIT bieden een breed scala aan IT-oplossingen aan MKB-klanten in de regio door middel van een klantgerichte benadering en passie voor IT.

Samen met de meer dan 350 digitale energizers van Hallo zijn Daltec ICT en GoforIT voornemens haar MKB-klanten in Groningen en Noord-Holland te laten profiteren van het onverminderd hoogstaande servicelevel en een verbreed IT & telecom productportfolio. Het gezamenlijk productportfolio beslaat oplossingen op het gebied van moderne werkplek, connectiviteit, telecom, bedrijfsapplicaties, data & analytics, artificial intelligence en cybersecurity.  

Willem van Dalen (Daltec ICT): “Ik ben Daltec ICT ruim 27 jaar geleden begonnen met Erwin van Nimwegen. Sindsdien is Daltec uitgegroeid tot een vertrouwde IT-partij in de regio Groningen. Om de komende jaren door te kunnen blijven groeien en nog meer relevante nieuwe diensten te kunnen bieden, hebben wij de aansluiting bij Hallo gezocht. Wij zijn er bovendien van overtuigd dat de aansluiting bij Hallo ons in staat zal stellen een hoogstaand niveau aan diensten te kunnen blijven bieden”. 

Piet Koorn (GoforIT): “Samen met Simon en onze collega’s hebben we GoforIT in de afgelopen 20 jaar uitgebouwd tot de vertrouwde IT-partij in de regio West-Friesland met een bijzondere positie in de agrarische sector en glastuinbouw in de regio. We willen de komende jaren blijven doorgroeien en steeds relevante nieuwe diensten kunnen bieden, daarom hebben ook wij de aansluiting bij Hallo gezocht.”  

Hallo CEO Barry Wissink vult aan: “De samenwerking met Daltec ICT & GoforIT zorgt ervoor dat we onze positie als de landelijke IT-leverancier voor het MKB nog verder versterken. De teams van Daltec ICT en GoforIT passen perfect bij het Hallo DNA en zijn enthousiast om samen met alle collega digital energizers in het land onze klanten optimaal te laten profiteren met schaalbare IT-oplossingen. We werken al met dezelfde technologieën en strategische partners waaronder Microsoft, Datto/Kaseya, Veeam, Fortinet en KPN, waardoor kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen snel op gang zal komen. We heten Daltec ICT & GoforIT van harte welkom bij de Hallo Groep.”

Over Hallo  
Hallo is de vertrouwde IT-servicepartner voor het MKB met een one-stop-shop aanbod voor bedrijfskritische beheerde IT-services. De missie van Hallo is om IT-services op de best mogelijke manier toegankelijk te maken voor klanten en hun eindgebruikers, voor een maximale impact op de productiviteit. In het gefragmenteerde landschap van IT-serviceproviders streeft het bedrijf ernaar om het logische merk te worden voor alle dagelijkse IT-servicebehoeften. Hallo biedt een digitaal klanttraject inclusief selfservice-tooling, om de complexe aankoopervaring van IT-services die MKB-ondernemingen doorgaans ervaren te vereenvoudigen. Een enthousiast team van 350 IT-serviceprofessionals (liefkozend 'digitale energizers' genoemd) staat altijd klaar om te helpen. Hallo heeft momenteel vestigingen in Nederland, Spanje en het Caribisch gebied. Ga voor meer informatie naar www.hallo.eu  

Deel dit bericht via