CommITment sluit zich aan bij hallo, 

Overname verstevigt hallo, basis in Utrecht 

Amsterdam / Utrecht, 6 december 2022 

Zakelijke ICT provider hallo, maakt vandaag de overname van CommITment bekend. CommITment, gevestigd in Utrecht, is al ruim 25 jaar een bekende naam als het gaat om cloud computing en andere hoogwaardige automatiseringsdiensten. Een toegewijd team van bijna 20 professionals zorgt dagelijks de cloud dienstverlening voor ruim 90 bedrijven en non-profit organisaties. CommITment is gespecialiseerd in securitydiensten en is NEN 7510 én ISO 27001-gecertificeerd.

Harrie Bolt, operationeel directeur van Commitment: “Bij CommITment richten wij ons op het ontwerpen en implementeren van netwerkinfrastructuur, private & public cloud- en werkplekdiensten. We bedienen steeds grotere klanten, en de eisen aan de dienstverlening worden steeds hoger. Met hallo, kunnen we onze klanten naast een landelijke dekking ook toegang bieden tot een breder dienstenportfolio zoals VOIP en data & analytics.”

Barry Wissink, directeur van hallo,: “De samenwerking met CommITment betekent voor hallo, een belangrijke toevoeging aan ons private cloud aanbod, en een versterking van onze activiteiten in regio Utrecht. Samen delen we de passie om ICT optimaal voor klanten te laten werken, met een toegankelijke en deskundige ondersteuning. We zien uit naar de samenwerking.”

Over hallo,
Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. hallo, heeft regiokantoren Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Leeuwarden, Nieuwkuijk, Tilburg, Utrecht en Zeewolde. Op de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Ook in Spanje zijn wij actief. Kijk voor meer informatie op hallo.eu.