Nieuws6 december 2022

PERSBERICHT: CommITment sluit zich aan bij Hallo

Persbericht
Overname
Image

Amsterdam / Utrecht, 6 december 2022

Overname verstevigt Hallo basis in Utrecht 

Zakelijke ICT provider Hallo maakt vandaag de overname van CommITment bekend. CommITment, gevestigd in Utrecht, is al ruim 25 jaar een bekende naam als het gaat om cloud computing en andere hoogwaardige automatiseringsdiensten. Een toegewijd team van bijna 20 professionals zorgt dagelijks de cloud dienstverlening voor ruim 90 bedrijven en non-profit organisaties. CommITment is gespecialiseerd in securitydiensten en is NEN 7510 én ISO 27001-gecertificeerd.

Harrie Bolt, operationeel directeur van Commitment: “Bij CommITment richten wij ons op het ontwerpen en implementeren van netwerkinfrastructuur, private & public cloud- en werkplekdiensten. We bedienen steeds grotere klanten, en de eisen aan de dienstverlening worden steeds hoger. Met Hallo kunnen we onze klanten naast een landelijke dekking ook toegang bieden tot een breder dienstenportfolio zoals VOIP en data & analytics.”

Barry Wissink, directeur van Hallo: “De samenwerking met CommITment betekent voor Hallo een belangrijke toevoeging aan ons private cloud aanbod, en een versterking van onze activiteiten in regio Utrecht. Samen delen we de passie om ICT optimaal voor klanten te laten werken, met een toegankelijke en deskundige ondersteuning. We zien uit naar de samenwerking.”

Over Hallo
Hallo is de vertrouwde IT-servicepartner voor het MKB met een one-stop-shop aanbod voor bedrijfskritische beheerde IT-services. De missie van Hallo is om IT-services op de best mogelijke manier toegankelijk te maken voor klanten en hun eindgebruikers, voor een maximale impact op de productiviteit. In het gefragmenteerde landschap van IT-serviceproviders streeft het bedrijf ernaar om het logische merk te worden voor alle dagelijkse IT-servicebehoeften. Hallo biedt een digitaal klanttraject inclusief selfservice-tooling, om de complexe aankoopervaring van IT-services die MKB-ondernemingen doorgaans ervaren te vereenvoudigen. Een enthousiast team van 350 IT-serviceprofessionals (liefkozend ‘digitale energizers’ genoemd) staat altijd klaar om te helpen. Hallo heeft momenteel vestigingen in Nederland, Spanje en het Caribisch gebied. Ga voor meer informatie naar www.hallo.eu

Deel dit bericht via