Veel gedoe? Valt wel mee!

Maak je op dit moment gebruik van kabel of ADSL en ben je aan het overwegen om over te stappen op glasvezel? Twijfel je nog, omdat je het de moeite van de overstap niet waard vindt? Zonde!

Overstappen op glasvezel is niet ingewikkeld

Nee. Overstappen op glasvezel klinkt vaak veel ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. Overstappen op glasvezel is geen gedoe. Wanneer je op dit moment gebruik maakt van kabel of ADSL en je wilt overstappen op glasvezel dan is stap één dat je een keuze maakt voor een voor jouw onderneming geschikte provider. Welke internetsnelheid wil je bereiken? Wil je ook andere diensten afnemen (bijvoorbeeld zakelijke telefonie of clouddiensten)? In welke regio is jouw bedrijf gevestigd? Doe hier een postcodecheck of glasvezel bij jou in de buurt tot de mogelijkheden behoort.

Ben je al klant van hallo,?

En neem je op dit moment al internet bij ons af? Dan is de overstap naar glasvezel helemaal een eitje. Bel ons. Dan zorgen wij er voor dat jij geen dag offline bent. Ligt er nog geen glasvezel bij jou in de buurt? Dan wordt dit volledig door ons begeleid. Met als voordeel voor jou dat je één aanspreekpunt hebt. De levertijd bedraagt doorgaans voor FTTH twee weken. Gaat het om FTTB dan is de levertijd tussen de acht en 14 weken. Dit heeft te maken met het aanvragen van vergunningen en de graafwerkzaamheden.

Is je internet momenteel elders ondergebracht?

Ook als je nu bij een andere provider zit zorgen wij ervoor dat je onderneming online blijft tijdens je overstap. Wij bieden geen overstapservice. Je bent zelf verantwoordelijk voor het beëindigen van je huidige internetprovider. Heb je een meerjarig contract afgesloten, neem dan altijd contact op met je huidige provider. Het kan zijn dat er een afkoopsom in rekening wordt gebracht. Houd daarnaast altijd rekening met een opzegtermijn van minimaal één maand. Kies als einddatum de dag waarop je nieuwe glasvezel abonnement bij ons ingaat. Zo zit je geen dag zonder internet en betaal je geen dubbele abonnementskosten!

Doe de postcodecheck

Doe hier postcodecheck om erachter te komen of glasvezel bij jou in de buurt tot de mogelijkheden behoort. Heb je vragen over zakelijk internet? Bij hallo, helpen we je graag om een beslissing te maken. Je mag ons altijd bellen. Wij helpen je graag. Je kunt ons bereiken via 088 – 25 50 100. Word je liever gebeld op een tijdstip dat het jou uitkomt? Klik hier om een afspraak te maken. Dan bellen wij jou terug wanneer het jou uitkomt!

Meer weten?

Heb je vragen over glasvezel of wil je meer informatie over zakelijk glasvezel of onze andere producten of diensten? Gewoon even bellen. Je kunt ons bereiken via 088 25 50 100. Word je liever gebeld? Dat kan ook. Klik hier om een afspraak te maken. Dan bellen wij jou wanneer het jou uitkomt.

Wil je advies?

We denken graag met je mee over wat zakelijk glasvezel voor jouw bedrijf kan beteken. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.