Zakelijk Internet

Klantevent: Digitaal ondernemen doe je met hallo,

Home » Klantevent: Digitaal ondernemen doe je met hallo,

hallo, klantevent

Helaas zijn we, gezien de huidige COVID-19 maatregelen, genoodzaakt het evenement te verplaatsen naar 2022. Zodra de datum bekend is, zullen we dit hier communiceren.

Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden.

Daarom organiseren wij regelmatig events waar jij als klant ook écht iets aan hebt! Wil je hierbij aanwezig zijn? Laat het ons weten door hier formulier hiernaast in te vullen. Je ontvangt dan verdere informatie over de dag zelf.

Klantevent: Digitaal ondernemen doe je met hallo,

Dag: Q1 2022 – datum volgt
Tijd: 14.00 – 20.00
Locatie: hallo, Zeewolde

Programma

  • hallo, wie zijn wij nou eigenlijk? – wie is hallo, waar zijn we goed in en wat betekenen we voor jou!
  • hallo, maak kennis met de werkplek van de ‘toekomst’; De nieuwste Microsoft apparaten om uit te proberen, gebruik de holo lens om te ervaren hoe te werkplek van de ‘toekomst’ eruit gaat zien;
  • hallo, ‘phishing’; het ‘vissen’ naar security situaties, weet jij het juist antwoord? Misschien win jij dan wel een gratis ‘websitescan’ voor jouw organisatie!
  • hallo, thuiswerkplek; Terwijl je aan de eettafel je Teams gesprek met je manager net afrond, komt de hond naast je zitten. Hij wil uitgelaten worden. Je kijkt naar rechts en ziet de strijkplank staan, even tussendoor de strijk wegwerken? Het thuiswerken van nu, herken jij je hierin?
  • hallo, werkplek in de Cloud; Maak kennis met onze Cloud oplossingen zoals Zakelijk internet, Zakelijk mobiel en andere oplossingen!
  • hallo, wat fijn dat jij er bent!

Onder het genot van een ‘winters’ hapje en drankje, willen we je tijdens het evenement laten weten dat we blij zijn met jou als klant! Er is genoeg mogelijkheid om te praten met de specialisten van hallo, maar bovenal willen we jou een fijne middag bezorgen! Registreer je nu!