Internationaal telefoonnummer aanvragen2023-08-17T13:06:07+01:00

Kies voor een Internationaal telefoonnummer in het land waar jij actief bent

Home » Internationaal telefoonnummer aanvragen

Kies voor een Internationaal telefoonnummer in het land waar jij actief bent

Buitenlands telefoonnummer
Ben jij ook buiten Nederland actief met jouw onderneming? Of wil jij klanten over de grens bedienen? Een internationaal telefoonnummer kan de uitkomst zijn. Een buitenlands telefoonnummer heeft verschillende voordelen:

 • Internationale telefoonnummers zorgen voor een betrouwbare uitstraling in het buitenland waar jij actief bent
 • Geen gedoe meer met verschillende buitenlandse providers
 • Gratis internationaal onderling bellen
 • Klanten bellen tegen lage tarieven

Meer weten? Maak een afspraak, dan bellen wij jou!

Internationaal telefoonnummer in 4.000 steden over de hele wereld

Ben je op zoek naar een internationaal nummer? Bij hallo, kun je voor meer dan 50 landnummers terecht. Een international telefoonnummer helpt jouw onderneming om lokaal aanwezig te zijn. Een buitenlands nummer zorgt er niet alleen voor dat je lokaal bereikbaar bent, je kunt ook zelf uitbellen met het internationale nummer. Op deze manier kun je direct tegen scherpe tarieven bellen met een buitenlands nummer. En misschien nog wel belangrijker, het buitenlandse telefoonnummer waarmee je belt is zichtbaar bij de persoon die je belt.

hallo, wachtmuziek

Aangenaam in de wacht

Met wachtmuziek zet je je bellers in de wacht met een muziekje. Deze functie gebruik je met de Module Wachtrij of wanneer je iemand in de wacht zet op je VoIP-telefoon. Eventueel aangevuld met het vermelden van het aantal wachtenden of van de maximale wachttijd. Absolute stilte is geen optie, omdat de beller dan misschien de indruk krijgt dat de verbinding verbroken is.

wel of niet?

Of een wachtstandmuziek wenselijk is, is afhankelijk van jouw organisatie. Dit kun je het beste zelf inschatten. Worden bellers vaak in de wacht gezet en doorverbonden of komt dit niet zo vaak voor? Wie is jouw doelgroep en past het daarbij? Dit is belangrijk, zodat bellers niet geïrriteerd raken als ze moeten wachten.

In plaats van wachtmuziek kun je er ook voor kiezen om een gesproken bericht te laten horen. Bijvoorbeeld zodra klanten langer dan 2 minuten in de wacht staan.

hallo, professioneel en voordelig functionaliteiten

Met je eigen virtuele telefooncentrale in de cloud beschik je over ongekend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, call centre functies, koppeling van vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

hallo, kosten besparen

Met zakelijke telefonie bespaar je flink op je zakelijk belverkeer en abonnementskosten. Je hoeft geen dure telefooncentrale aan te schaffen en hebt er totaal geen omkijken naar. Ook de uitbreiding van het aantal telefoonlijnen of functionaliteiten en het verhuizen van medewerkers naar een andere werkplek gebeurt eenvoudig in de cloud.

hallo, veilig en betrouwbaar

Jouw virtuele telefooncentrale hosten we op meerdere datacenters die we zelf beheren. Daarmee ben je altijd verzekerd van veilige, betrouwbare telefoonverbindingen en is de kans op storing of uitval minimaal.

hallo, producten

 • Inclusief basis opties

 • Bellen met een Softphone/App

 • Voicemail naar e-mail

 • Verkort kiezen

 • Wachtmuziek

 • Belgroep

 • Dag nacht schakeling

bestellen

SIP Trunk Business
€5,00 /mnd

 • Onbeperkt aantal belkanalen

 • Gecertificeerd

 • Voordelig bellen

 • hidden

 • hidden

 • hidden

 • hidden

bestellen

‘Wij hebben persoonlijk contact en direct de juiste hulp bieden hoog in het vaandel staan, net zoals hallo,’

Muhammet Karadeniz, Kara Finin

Bekijk meer klanten

Uit welke soorten zakelijk bellen kun je kiezen?

Met een telefooncentrale in de cloud ben je altijd bereikbaar. Zo maak je ook nog eens gebruik van slimme oplossingen zoals gespreksopname, receptiefunctionaliteit en rapportages. En dat tegen een overzichtelijk bedrag per maand, zonder grote investeringen vooraf.

Maken jij en je collega’s al volop gebruik van Microsoft Teams? Dan zorgen wij dat je ook bereikbaar bent via Teams. Zo werk je efficiënt samen met je collega’s én kun je bellen en gebeld worden via Teams op elk apparaat.

Met onze online faxoplossing verstuur je eenvoudig digitale bestanden als fax en ontvang je faxberichten in je e-mail.

Met ons ISDN vervangpakket sluit je je huidige telefooncentrale aan op het internet. Wel zo handig, nu ISDN stopt.

hallo, wil je advies?

We denken graag met je mee over wat zakelijke bellen via internet voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Contact

hallo, nieuws

Dit heb je nodig voor VoIP telefonie

02-03-2020|bellen via internet|

VoIP-telefonie is onmisbaar voor elke professionele organisatie. In veel gevallen bespaar je er veel tijd en geld mee. Natuurlijk kom

Lees al het nieuws

hallo, zakelijke telefonie geregeld in drie stappen

Stap 1

Kies op basis van ons advies de oplossing die past bij jouw bedrijf.

Stap 2

Bestel jouw abonnement en apparatuur in onze webshop. Je kunt gebruikmaken van onze gratis overstapservice.

Stap 3

Je ontvangt alle benodigde apparatuur per post. Een monteur komt langs om alles aan te sluiten en gaat pas de deur uit als alles perfect werkt. Zelf aansluiten kan natuurlijk ook als jij dat wilt.

Titel

Ga naar de bovenkant