Blog11 juni 2023

Hoe weten we nu of we het goed doen?

Image

Hallo, wat vind jij belangrijk? Doen we het goed en maken wij jouw verwachtingen waar? Dat zijn toch wel de vragen die mij dagelijks bezighouden. Mijn naam is Marianne Bax en werk als Head of Operations. Om te achterhalen wat relaties én collega’s precies drijft en verbindt zorgen we voor een duidelijke en interessante Hallo identiteit in een vriendelijke, laagdrempelige omgeving.

Positieve bijdrage

Op die manier wordt het een stuk makkelijker om te kunnen anticiperen op de gestelde verwachtingen, sterker nog, ze worden overtroffen. Een mooi gevolg is dat dit uiteindelijk zeer positief bijdraagt aan de gehele bedrijfsvoering.

Zo heb ik relaties kunnen opbouwen met klanten die vergelijkbaar zijn als met fijne collega’s. Toch merk ik dat we nooit klaar zijn. Om relaties blij en tevreden te houden wordt er steeds meer van ons gevraagd. De ICT-branche is sterk in ontwikkeling en in verandering door de constante technologische vernieuwingen. De professionele dienstverlening blijft altijd belangrijk. Daarnaast zorgen we voor een uitstekend product voor nu en in de toekomst. Dat betekent dat we continu in een proces zitten om te verbeteren. Zo kunnen we de klant helpen bij het maken van toekomstige stappen. Dat is hoe we op een unieke manier waarde toevoegen als ICT-bedrijf.

Meten is weten

Maar hoe weten we nu of we het goed doen? Meten is weten. Klanttevredenheid meten we met een Net Promoter Score (NPS), een managementtool, die we sinds januari iedere maand sturen naar een selectie van klanten verdeeld over alle hubs.

De cijfers en de commentaren leggen de vinger op plek waar onze verbeterpunten liggen. De resultaten zijn positief en groeien iedere maand. Bovendien zien we meteen mooie kansen om onze klanten nog beter te begrijpen en ondersteunen. Aankomend kwartaal kiezen we een verbeterpunt uit waar we aan gaan werken. Dit kwartaal staat in het teken van ons factuur, één van de belangrijkste onderwerpen voor een organisatie en tegelijk een onderwerp die behoorlijk frustreert als het niet goed gaat. Ik maak het mijn persoonlijke missie dat elke Hallo klant kan zeggen ‘’de factuur van Hallo, die klopt altijd!’’ 

Wil je meer informatie? Neem contact op met je accountmanager, vul hier het contactformulier in of bel direct 088 – 2550 100

Image

Hallo, met Marianne Bax…

“Ik ben dagelijks te vinden op één van onze hubs in Nederland.”

Marianne is 35 jaar en werkt bij Hallo als Head of Operations. Met ruime ervaring in het ontwikkelen van teams en in 1-op-1 begeleiding is het haar kracht om anderen gezamenlijk beter te laten presteren.

Deel dit bericht via