Blog11 maart 2019

Hoe voer ik zelf wijzigingen door in mijn Broadsoft telefooncentrale?

Zakelijke telefonie
Image

Een broadsoft telefooncentrale in de cloud is dé oplossing voor veel organisaties. Zo ben je bereikbaar voor je klanten en kan je inkomende gesprekken via een keuzemenu eenvoudig naar de juiste persoon of afdeling sturen.

Een groot gedeelte van de organisaties die een telefooncentrale in de cloud bij ons afnemen, maken gebruik van de software Broadsoft. Wil je een wijzing doorvoeren zoals het aanpassen van een wachtwoord van een flexplek? Of misschien wil je wel een tijdschema aanmaken voor buiten kantoortijden? Niet iedereen weet het, maar je kan dit ook zelf aanpassen.

Weten hoe je zelf eenvoudig aanpassingen toepast?

Bekijk de broadsoft telefooncentrale handleidingen

  • Gebruiker aanmaken & rechten toekennen

Voeg een gebruiker toe aan je telefooncentrale en ken hem/of haar rechten toe.

  • Aanmaken tijdschema buiten kantoortijden (BKT)

Pas zelf de tijdschema buiten kantoortijden aan van je telefooncentrale. Zorg ervoor dat klanten die bellen buiten openingstijden worden doorgestuurd naar de voicemail of stel een doorschakeling in naar een mobiel nummer.

  • Uitgaand nummer aanpassen / ander nummer meesturen per gebruiker

Stuur een ander telefoonnummer mee per gebruiker. Zo kan je ervoor kiezen om in plaats van het algemene nummer een 06-nummer mee te sturen of zijn/haar directe nummer.

  • Uitgaand nummer aanpassen / ander nummer meesturen per afdeling

Stuur een ander telefoonnummer mee per gebruiker. Zo kan je ervoor kiezen om in plaats van het algemene nummer een 06-nummer mee te sturen of zijn/haar directe nummer.

  • Call Pickup / Gesprek overnemen

Zitten jij en je collega niet in de zelfde belgroep? Dan kan het gebeuren dat er een inkomen gesprek op je collega’s toestel binnen komt. Als deze collega niet op zijn/haar plek zit, wil je het gesprek aannemen met je eigen nummer + toestel. Dit doe je door een Call Pickup in te stellen.

  • Telefoonboek (Yealink & Polycom toestellen)

Maak op je Yealink- of Polycomtoestel gebruik van het ‘algemene’ telefoonboek. Dit zijn de namen en bijbehorende telefoonnummers die centraal in Broadsoft staan opgeslagen.

  • (Directe) Doorschakeling instellen vanaf een huntgroep

Stel een (directe) doorschakeling in voor wanneer er naar het vaste nummer wordt gebeld.

  • Flexseating wachtwoord aanpassen

Wijzig het wachtwoord van extentienummers waarmee ingelogd kan worden op flexplekken.

  • Resetten wachtwoord IAM, HIPPER of HIPIN

Reset het wachtwoord van de unified communications applicaties IAM, HIPPER of HIPIN

Meer weten?

Je kunt ons bereiken via 088-255 01 00. Word je liever gebeld? Dat kan ook. Vul hier het formulier in om een afspraak te maken. Dan bellen wij jou wanneer het jou uitkomt.

Deel dit bericht via