Gratis functies hosted VoIP

Telefonie via internet werkt ook in jouw voordeel

Vast laag tarief
Eigen datacenters
Veilig en betrouwbaar
Image

Met hosted VoIP van Hallo komen 20 gratis functies!

Bekijk hier van welke functies jij allemaal kan profiteren.

1. Keuzemenu

Met een keuzemenu komen bellers meteen bij de juiste persoon terecht en krijg jij eventuele voicemailberichten doorgestuurd. Zo mis je nooit per ongeluk een belangrijk gesprek.

Je klanten nog beter van dienst zijn met een duidelijk keuzemenu
Zelfs met een fulltime secretaresse die je telefoon opneemt, is het niet altijd mogelijk om iedereen direct te woord te staan. Daarom is een keuzemenu van belang: bellers krijgen direct de juiste informatie en jij krijgt eventuele voicemailberichten doorgestuurd. Hiermee bied je betere service aan de klant en ontlast je ook nog eens de telefoniste of receptioniste. Zodat zij tijd over houdt voor andere dingen!

De voordelen
Een keuzemenu is één van de handige opties van hosted VoIP. Met een goed keuzemenu mis je nooit meer per ongeluk een belangrijk gesprek. Dit kan je zelf doen, maar wij kunnen ook een professioneel audiobericht voor je inspreken. De tekst die wordt ingesproken maak je zelf. Dit noemen we een belplan. Hierin staat wat de beller te horen krijgt en waar de telefoon gaat rinkelen.

Natuurlijk kunnen we je helpen bij het maken van een belplan. Belangrijk is om je af te vragen hoe je zelf geholpen zou willen worden als je als klant naar jouw bedrijf belt.

2. Belgroepen

Welke telefoon gaat rinkelen als er wordt gebeld? Eerst bij de receptie en bij overbelasting naar een collega? Stel dit zelf eenvoudig in.

Beheer inkomende bellers
Wil je dat er meerdere telefoons rinkelen als er een gesprek binnenkomt? Of eerst op de ene afdeling en hierna op de volgende? Hallo biedt deze mogelijkheid met een belgroep. De belgroepen maak je aan als je een groep VoIP-telefoons en/of mobiele telefoons gelijktijdig wilt laten rinkelen op het moment dat iemand belt.

Meerdere keuzes
Met hosted VoIP stel je dit eenvoudig in met belgroepen in je belplan. Als het eerste toestel dat rinkelt niet wordt opgenomen, dan gaat het tweede toestel meerinkelen. Worden ze nog niet aangenomen, dan gaat het derde toestel meerinkelen, etc.
Je kunt er ook voor kiezen om binnenkomende telefoontjes willekeurig te laten verdelen over een groep mensen. Stel je kiest in je belplan voor een rinkeltijd van 20 seconden voor een belgroep met 5 telefoons, dan zal elk toestel 4 seconden rinkelen.

3. Fallback

Is je VoIP-telefoon of centrale tijdelijk niet te bereiken? Dan schakelt het automatisch door naar een reservenummer. Dit kan één of meerdere vaste nummers zijn.

Altijd een back-up
Mocht de internet verbinding onverhoopt wegvallen voor bijvoorbeeld brand, storing of een andere calamiteit? Dan registreert de hosted telefooncentrale dat direct. Op het moment van storing voert de hosted centrale dan ook meteen het fall-back scenario uit.

Wat houdt dat in?
Dat wil zeggen dat de hosted centrale alle binnenkomende gesprekken automatisch doorzet naar één of meerdere door jou vooraf bepaalde telefoonnummers. Dat kan een mobiele telefoon zijn of een andere vestiging. Ook is het mogelijk om de binnenkomende gesprekken door te zetten naar een hele groep aansluitingen.

4. Openingstijden

Openingstijden stel je eenvoudig zelf in. Het systeem volgt het door jou ingestelde belplan. In het weekend gaat het gesprek bijvoorbeeld naar de voicemail of een mobiel nummer.

Bereikbaar op elk tijdstip!
Wat als de klant jouw bedrijf buiten openingstijden belt? Wil je deze telefoontjes naar je mobiele telefoon doorschakelen of laat je de klant liever een bericht inspreken in je voicemailbox? Met de module Openingstijden kun je dit gemakkelijk zelf instellen. Deze functionaliteit wordt ook wel ‘Tijdsroutering’ genoemd. Het systeem volgt het door jou ingestelde belplan. In het weekend gaat het gesprek bijvoorbeeld naar de Voicemail of naar een mobiel nummer.

Mogelijkheden
Met de combinatie van de gratis features openingstijden, Welkomsttekst en Voicemail naar e-mail ben je zowel binnen als buiten openingstijd gegarandeerd van een optimale bereikbaarheid voor je klant. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de belgroepen met gespreksvalidatie. Binnen openingstijden ben je bijvoorbeeld bereikbaar op kantoor en daarbuiten op één of meerdere mobiele toestellen.

5. Welkomsttekst

Met een welkomstmelding kom je professioneel over bij de klant. De beller wordt verwelkomd met bijvoorbeeld “Welkom bij Hallo!”

Voor een warm welkom!
Je kunt er voor kiezen om een welkomstmelding in te stellen. Bijvoorbeeld om de beller welkom te heten of om een andere boodschap te geven. De beller krijgt een ingesproken tekst te horen, voordat het gesprek doorverbonden wordt naar de volgende stap in het belplan of naar de eindbestemming. Een aantal voorbeelden:

 • Welkom bij Tandheelkunde Den Hartog

 • U wordt doorverbonden met de regio Twente

 • Voor spoed kunt u bellen met het nummer 088 – 25 50 100

Gemakkelijk in te stellen
De meldingen kun je gemakkelijk zelf instellen in de online beheeromgeving. Hier krijg je toegang toe zodra je telefonie bij ons afneemt. In de portal kun je ook andere handige opties instellen, zoals Wachtrij, Nummerherkenning en Verkort kiezen. Twijfel je of je een welkomsttekst nodig hebt? Geen nood, onze supportafdeling adviseert je hier graag over.

6. Click to Dial

Met Click to Dial kun je met een muisklik het telefoonnummer bellen vanuit je Outlook contacten of vanaf een website. Snel en efficiënt!

Bellen met één muisklik
Met deze functie kun je met een muisklik het telefoonnummer bellen vanuit je Outlook contacten of vanaf een website. Dat werkt erg prettig voor kantoorpersoneel dat veel belt, want je bespaart tijd en moeite doordat je niet steeds het nummer in hoeft te typen op je VoIP-toestel. Erg handig!

Voorbeelden

 • Telefoonnummers op websites

 • Telefoonnummers in je online CRM-systeem

 • Online email zoals Outlook en Gmail

 • Telefoonnummers in Office365

 • Nummer niet herkend? Klik rechter muisknop om te bellen

7. Voicemail naar E-mail

Beluister jij ook niet snel je voicemail? Met voicemail to e-mail laat je de ingesproken berichten als audiobestand naar je e-mailbox sturen. Wel zo makkelijk!

Met een stijgende lijn zien wij de dienst ‘Voicemail naar E-mail’ steeds populairder worden. Dit is een hosted VoIP-functie die een voicemailbericht opneemt als een audiobestand (zoals .mp3 of .wav). Dit audiobestand wordt vervolgens naar je e-mailadres verzonden. Je kunt dus via de mail je voicemail afluisteren, zowel op een smartphone als op een pc.

Ben je gewend aan de traditionele voicemail? Dan spreekt dit jou zeker aan: je kunt namelijk veel tijd besparen. Het bellen naar je voicemailmanager, je box nummer en je pincode invullen, alle berichten afluisteren en ordenen, is niet langer nodig. Met Voicemail naar email is je voicemail beheren vergelijkbaar met je email te beheren. Je kunt berichten in mappen sorteren of direct verwijderen. Daarnaast is het op deze manier altijd en overal mogelijk om voicemailberichten af te luisteren. Als je thuis vaak je zakelijke mail checkt, zie je een nieuw voicemailbericht vermoedelijk veel sneller.

Voordelen voicemail naar e-mail

 • Als je je voicemails doorstuurt naar je e-mail, zijn je voicemailberichten op elk moment te beluisteren

 • Je kunt de audioberichten gemakkelijk opslaan op je computer

 • Je kunt de audioberichten -of een deel daarvan- gemakkelijk nogmaals afspelen

 • Is het bericht niet voor jou bestemd maar voor een collega? Je stuurt het bericht makkelijk door!

8. Wachtrij

Eén van de gratis functies is de wachtrij. Met een wachtrij kun je de piekdrukte van telefoontjes opvangen. De beller krijgt een boodschap te horen. Zodra er iemand vrij is, wordt de beller doorverbonden.

Vang je bellers op in een wachtrij!
Met hosted VoIP van Hallo kun je in principe een onbeperkt aantal telefoongesprekken opvangen. De beperking zit hem in het feit dat jij of de telefoniste maar één persoon tegelijk te woord kan staan. Bij organisaties met hoge piekdrukte is het handig om tijdens deze momenten een wachtrij in te stellen. Eventueel met wachtmuziek.

Een wachtrij wordt meestal gebruikt na een keuzemenu of voor een afdeling met veel bellers. De bellers worden opgevangen in de wachtrij en krijgen een wachtmuziek of een informatieve boodschap te horen. Hierdoor weten de bellers dat het wat drukker is en dat ze even moeten wachten.

Verschillende instellingen
Zodra een medewerker vrij is, zal de volgende beller worden doorgeschoven. Deze wordt standaard in de volgorde ‘first in, first out’ doorgezet. Maar er zijn ook andere volgordes in te stellen. Dus niet dat de medewerker die als eerste vrij is het gesprek krijgt, maar bijvoorbeeld diegene die de kortste gesprekken heeft of juist de langste gesprekken de volgende beller krijgt. Je kunt ook instellen dat medewerkers na het telefoongesprek nog even de tijd hebben om nog administratieve handelingen te doen voordat ze het volgende telefoongesprek krijgen.

9. Nummerherkenning

Een speciale VIP-klant voorrang geven? Of klanten uit een bepaalde regio uit laten komen op de juiste vestiging? Dat kan met de optie nummerherkenning!

Geef VIP klanten voorrang!
Heb je een kring van vaste klanten die je voorrang wilt geven op andere bellers? Met hosted VoIP van Hallo kun je ze een VIP-positie geven! Je kunt de telefoonnummers invoeren en er zo voor zorgen dat ze rechtstreeks uitkomen bij de service afdeling.

Deze feature heet Location Based Routing en is één van de standaard opties wanneer je bij ons hosted VoIP afneemt. Naast het doorschakelen van onbekende nummers, kun je ook telefoontjes automatisch laten doorschakelen op basis van:

 • Netnummer

 • Postcode

 • Afzendernummer

Doorschakelen
Je kiest voor doorschakeling op basis van netnummer wanneer je meerdere locaties hebt met één landelijk telefoonnummer. Stel dat je een bakkerij hebt in Amsterdam en Utrecht. Je laat dan je bellers met netnummer 020 uitkomen bij de bakkerij in Amsterdam en 030 in Utrecht. Doorschakelen op basis van postcode kan ook. Onze geavanceerde telefooncentrale ziet vanuit welk postcodegebied gebeld wordt en levert de beller af op de juiste vestiging.

10. Wachtmuziek

Zelf een mp3 toevoegen of een gesproken bericht laten horen als klanten langer dan 2 seconden in de wacht staan? Dit is één van de vele standaard faciliteiten van hosted VoIP.

Aangenaam in de wacht
Met wachtmuziek zet je je bellers in de wacht met een muziekje. Deze functie gebruik je met de Module wachtrij of wanneer je iemand in de wacht zet op je VoIP-telefoon. Eventueel aangevuld met het vermelden van het aantal wachtenden of van de maximale wachttijd. Absolute stilte is geen optie, omdat de beller dan misschien de indruk krijgt dat de verbinding verbroken is.

Wel of niet?
Of een wachtstandmuziek wenselijk is, is afhankelijk van jouw organisatie. Dit kun je het beste zelf inschatten. Worden bellers vaak in de wacht gezet en doorverbonden of komt dit niet zo vaak voor? Wie is jouw doelgroep en past het daarbij? Dit is belangrijk, zodat bellers niet geïrriteerd raken als ze moeten wachten. In plaats van wachtmuziek kun je er ook voor kiezen om een gesproken bericht te laten horen. Bijvoorbeeld zodra klanten langer dan 2 minuten in de wacht staan.

11. Hotdesking

Werken jouw werknemers regelmatig op verschillende kantoorlocaties? Met hotdesking kun je tijdelijk je telefoontjes op een ander toestel uit laten komen.

Thuiswerken was nog nooit zo makkelijk!
Hotdesking is simpel gezegd de mogelijkheid om overal in te loggen op je telefoonsysteem. Zo heb je altijd je gebruikersprofiel en instellingen bij de hand. Je kunt hierdoor dus een toestel thuis plaatsen en vanuit huis aanmelden op het bedrijfsnetwerk. Of wanneer je meerdere locaties hebt, op elke verschillende locatie werken.

Voorbeelden
Het toestel hoeft enkel te worden aangesloten op internet door middel van een internetkabel. De gebruiker meldt zich aan met zijn persoonlijke inlognummer en dan is het toestel klaar voor gebruik. Deze zijn in de virtuele telefooncentrale aangemaakt. Er kan gebeld en doorverbonden worden net zoals op kantoor.

 • Huisarts of tandarts voor het telefonisch spreekuur of de afsprakenlijn

 • Onderwijs, vlak voor schooltijd wanneer veel leerlingen ziek worden gemeld

 • Verkooporganisaties met veel inkomende gesprekken

12. Persoonlijk doorkiesnummer

Wil je dat je medewerkers rechtstreeks te bereiken zijn op één vast nummer? Klanten kunnen hiermee direct bellen naar de persoon die ze nodig hebben.

Kies rechtstreeks en bespaar tijd!
Met een persoonlijk doorkiesnummer zijn jouw medewerkers rechtstreeks bereikbaar. Een telefoonnummer is hierdoor niet meer gekoppeld aan een toestel, maar aan een medewerker die op elk toestel kan inloggen. Een andere naam hiervoor is Direct inward Dialing. Erg klantvriendelijk, want de klant hoeft niet eerst langs een receptie of keuzemenu maar heeft meteen de juiste persoon aan de lijn.

Nummerblok 10, 100 of meer
Om al jouw medewerkers te voorzien van een persoonlijk doorkiesnummer, is het van belang dat je een nummerblok aanschaft. Dit is een reeks van 10, 100 of meer unieke telefoonnummers. Je kunt de nummers dan toekennen aan een persoon en precies zo instellen hoe jij het wilt. Met een nummerblok dat begint met het netnummer uit jouw regio, heb je een regionale uitstraling. Ideaal wanneer jouw bedrijf regionaal actief is. Opereert jouw bedrijf landelijk? Kies dan voor een nummerblok dat begint met 085 of 088.

13. Autoprovisioning

Het VoIP-toestel dat je bij ons koopt is zo voorgeprogrammeerd dat je meteen kunt bellen. Plug en play. Bijkomend voordeel is dat wij je door autoprovisioning op afstand kunnen helpen.

Klaar voor gebruik en zelf online instellen
Een ingewikkelde term. Maar eigenlijk betekent het niets meer dan dat je toestel zo voorgeprogrammeerd is dat je meteen aan de slag kunt. Plug en play dus. Onze hosted VoIP-toestellen zijn allemaal voorzien van autoprovisioning.

Ook betekent het dat alle instellingen van je toestel via een online portal gewijzigd kunnen worden. Dit heeft als grote voordeel dat je zelf jouw toestellen helemaal naar wens kunt instellen. En dat onze support medewerkers jou op afstand kunnen helpen met het instellen van je toestel.

Service zonder extra kosten
Wil je een instelling veranderen? Dan hoeft er niet een monteur langs te komen, wat bij veel bedrijven in de papieren kan lopen. Alles wat je hoeft te doen is een belletje met onze helpdesk, en we helpen je er bij! Zonder extra kosten. Je kunt met autoprovisioning alle wijzigingen natuurlijk ook zelf uitvoeren, je bent dus niet afhankelijk van onze service. Zodra je hosted VoIP-klant wordt, krijg je inloggegevens van je online beheeromgeving.

14. Disaster recovery

Als je onderneming door brand, overstroming, storing of andere calamiteiten niet bereikbaar is, blijf je met hosted VoIP toch bereikbaar. Daarmee wordt het een stuk makkelijker om een draaiboek voor noodgevallen op te zetten!

Blijf ten alle tijden bereikbaar
We willen je niet bang praten. Wel willen we je bewust maken. Brand in je bedrijfspand, inbraak, een ernstig computervirus of crash van je bedrijfsserver, je wilt er liever niet aan denken maar het kan iedereen overkomen. Als je onderneming door een calamiteit is getroffen, blijf je met hosted VoIP toch bereikbaar!

De voordelen
Met hosted VoIP kun je eenvoudig naar een andere locatie verplaatsen. En als je telefoons ook verwoest zijn, werkt je voicemail nog steeds. Zo kunnen telefoontjes nog altijd worden doorgeschakeld naar bijvoorbeeld je mobiel. Daarmee wordt het een stuk makkelijker om een draaiboek of belplan voor noodgevallen op te zetten! Door hier proactief over na te denken, ben je goed voorbereid.

15. Doorschakelen

Je telefoon doorschakelen naar mobiel is bij Hallo een van de vele gratis mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook gebeld worden op een andere werkplek met een vast toestel of zelfs op je tablet als je dat wilt.

De tijd dat je voor je bereikbaarheid afhankelijk bent van één toestel is gelukkig voorbij. Je telefoon doorschakelen naar mobiel is bij Hallo één van de vele gratis mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook gebeld worden op een andere werkplek met een vast toestel of zelfs op je tablet als je dat wilt.

De voordelen
Onze telefonie-oplossing biedt een eenvoudige doorschakeling van je vaste telefoon naar een mobiel nummer. Via de module doorschakelen kun je op een simpele manier jouw vaste nummer doorschakelen naar een mobiel. Zo blijf je optimaal bereikbaar. Je loopt dus geen inkomsten meer mis omdat je bent vergeten de doorschakeling in te stellen. Dit geldt binnen Nederland en de rest van Europa maar bijvoorbeeld ook Canada en de VS.

16. 085- of 088-nummer

Werkt jouw organisatie landelijk en niet regiogebonden? Kies dan voor € 1,- een 085-nummer of een 088-nummerblok.

Een niet-regiogebonden netnummer
Je kunt ervoor kiezen om een nummer te nemen met het netnummer uit jouw regio. Maar als jouw organisatie landelijk actief is, dan is het wellicht verstandig om voor een nummer te kiezen met een landelijke en professionele uitstraling.

Vooral zzp’ers kiezen vaak voor een 085-nummer. Je bent hiermee bijvoorbeeld altijd en overal bereikbaar, maar hoeft niet meteen je 06-nummer aan klanten te geven. Die constructie maakt het gemakkelijker om werk en privé gescheiden te houden.

Een ander voordeel van 085-nummers is dat je ze snel en voordelig kunt bestellen. Je hebt al een nieuw nummer bij ons voor slechts € 1,-. Je kunt ook kiezen voor een nummerblok van 10 of 100 nummers. Heb je meerdere nummers nodig dan is dit in verhouding natuurlijk voordeliger!

Wat is het verschil?
Wanneer kies je nou voor een nummer dat begint met 088-netnummer en wanneer voor een 085-nummer? Een 088-nummer is ook een landelijk nummer, maar wordt uitgegeven door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Het verschil tussen die twee is dat 088-nummer in blokken van 100, 1.000 of 10.000 nummers worden aangeschaft. Je kunt dus niet 1, 2 of 10 088-nummers aanvragen, maar 085-nummers zijn wel in deze aantallen beschikbaar.
Heb je een groter bedrijf met meerdere filialen? Dan kan het dus juist verstandiger zijn om voor een 088-nummer te kiezen!

17. Antwoordapparaat

Een antwoordapparaat is handig buiten openingstijden of als iedereen in gesprek is. De beller kan hier een bericht achterlaten.

Inkomende oproepen routeren en online beheren
Met hosted VoIP kun je inkomende oproepen routeren naar een antwoordapparaat. De beller kan hier een bericht achterlaten. Bijvoorbeeld buiten openingstijden of als iedereen in gesprek is. Het antwoordapparaat kun je eenvoudig online beheren. Zoals het uploaden van het welkomstbericht voor je antwoordapparaat, of het afluisteren en doorsturen van berichten. Je kunt in plaats van het antwoordapparaat ook kiezen voor andere afwezigheidsscenario’s, zoals een keuzemenu of doorschakeling.

Voorbeeld
Het is soms lastig een bericht samen te stellen voor je antwoordapparaat. Je kunt denken aan zoiets:

Bedankt dat u contact op hebt genomen met Hallo. Helaas is er op dit moment niemand beschikbaar om u te woord te staan. Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 8:00 en 21:00. Laat alstublieft uw naam en telefoonnummer achter, zodat iemand van onze klantenservice u zo spoedig mogelijk terug kan bellen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.hallo.eu.

Op deze pagina vind je meer voorbeeldberichten voor je antwoordapparaat.

18. Softphone

Je kunt gebruik maken van de softphone. Zo ben je nog beter bereikbaar voor je klanten!

Maak je gebruik van bellen via internet (VoIP)? Dan kunnen jij en  je medewerkers op verschillende manieren telefoneren. Via een VoIP-toestel, via je browser óf via een softphone. Zo’n softphone is eigenlijk niks meer dan een mobiele telefoon, een tablet of een pc waarop je speciale software installeert. Daarmee beschik je over een app met een ‘kiezer’ zoals je die kent van je smartphone: een toetsenbord met nummers waarmee je een telefoonnummer kunt intoetsen. Of je nu gebeld wordt op je vaste of je mobiele nummer, je beantwoordt alle gesprekken op één en hetzelfde toestel: je softphone.

Jouw voordelen als ondernemer
Het grote voordeel van het gebruik van softphones in je bedrijf is dat je geen vaste telefoontoestellen hoeft aan te schaffen. Dat scheelt in de kosten. Softphones hebben namelijk alle belangrijke functies aan boord, zoals doorverbinden en wachtstand. Bovendien kun je met de meeste softphone-apps ook videobellen. Vanaf je werkplek én onderweg.

19. Doorverbinden

Uiteraard is het met hosted VoIP ook mogelijk om gesprekken door te verbinden naar een collega.

Verbind je telefoongesprekken door naar je collega’s
Heb je een callcenter of worden er veel telefonische gesprekken gevoerd binnen jouw onderneming? Met deze functie kun gesprekken gemakkelijk doorverbinden naar je collega’s. Handig wanneer je het eerste contact bent bij inkomende oproepen.

20. Meeluisteren

Met deze van de gratis functies kun je meeluisteren met je collega’s. In de portal kun je instellen wie bij wie kan meeluisteren.

Luister mee met de gesprekken van je collega’s
Heb je een callcenter of worden er veel telefonische gesprekken gevoerd binnen jouw onderneming? Met de functie meeluisteren kunnen bijvoorbeeld teamleiders meeluisteren met de gesprekken van collega’s. Handig voor trainingsdoeleinden of het inwerken van collega’s.

21. Niet storen (DND)

DND: Do not disturb / niet storen. Deze functie kun je gebruiken als je even niet gestoord wil worden. Je telefoon gaat niet meer over.

Even niet gestoord worden…
DND staat voor Do Not Disturb. Oftewel: niet storen. Deze gratis functie van hosted VoIP is ideaal als je even niet gestoord wilt worden. Bijvoorbeeld als je je hoofd breekt over een paar lastige formules, een ingewikkeld rapport moet doorlezen, een vergadering in moet of gewoon als je even geen zin hebt om gestoord te worden.

Zelf instellen
DND stel je heel eenvoudig zelf in. Hoe je dit doet kun je vinden op onze Support pagina (zoek op DND). Je kunt in onze portal precies instellen wat er gebeurt als jouw telefoon op DND staat. Je kunt bijvoorbeeld een voicemail afspreken of je telefoon laten doorschakelen naar een andere collega. Handig als je bijvoorbeeld extern gebeld wordt.

22. Call-recording

Gesprekken opnemen om later weer terug te luisteren

Call Recording houdt in: het opnemen van audio van VoIP (telefoon)gesprekken om later te kunnen terugluisteren. Hier wordt de laatste tijd steeds meer gebruik gemaakt. VoIP recording software is daarom bruikbaar als belangrijke telefoontjes teruggeluisterd moeten kunnen worden.

Sommige organisaties zijn verplicht om VoIP-recording te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld huisartsen, politie, meldkamers en bepaalde financiële instellingen. Andere organisaties gebruiken Call recording software om belangrijke informatie vast te leggen.

Binnen de Call Recorder kunnen gesprekken beluisterd en gecategoriseerd worden. Ook kunnen gesprekken via e-mail worden verzonden. De servers staan opgesteld in een datacentrum in Nederland.

Mogelijkheden gesprekken opnemen

 • Gesprekken opnemen op de mobiele telefoon.

 • Interne gesprekken opnemen binnen en tussen vestigingen.

 • Doorgeschakelde gesprekken naar een extern callcenter opnemen.

 • Alle gesprekken van de gehele organisatie of slechts een deel opnemen.

Met een nummerblok dat begint met het netnummer uit jouw regio, heb je een regionale uitstraling. Ideaal wanneer jouw bedrijf regionaal actief is. Opereert jouw bedrijf landelijk? Kies dan voor een nummerblok dat begint met 085 of 088.

Image

Waarom hosted VoIP?

Met je eigen virtuele telefooncentrale in de cloud beschik je over ongekend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, callcenter functies, koppeling van vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

1

Veilig en betrouwbaar

Professionele telefooncentrales in beveiligde datacenters. Daardoor is de kans op storing of uitval minimaal

2

Op meerdere datacenters gehost

Jouw virtuele telefooncentrale hosten we op meerdere datacenters die we zelf beheren.

3

Vast laag tarief

Vast laag tarief per maand op basis van gewenste functionaliteiten en aantal medewerkers

Hallo, het beste advies

Snel je telefooncentrale geregeld

Je ontvangt per e-mail de inlog voor jouw telefooncentrale. Wanneer je kiest voor bellen met een app of softphone dan kan je direct bellen en gebeld worden! Eventuele apparatuur ontvang je een dag later en zodra je aangesloten bent op internet kan je ook daar direct mee bellen.

We denken graag met je mee over wat zakelijke bellen via internet voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Zakelijke telefonie goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig voor VoIP?

De basis voor VoIP is internet, een internetverbinding is dan ook essentieel. Om bereikbaar te zijn is een telefoonnummer van belang, dit kan een nieuw nummer zijn, maar kan ook een bestaand nummer zijn. Verder kan gekozen worden uit diverse VoIP-apparatuur, hierin adviseren we je graag.

Welke internetverbindingen zijn geschikt voor VoIP?

Praktisch iedere internetverbinding is geschikt. Dit kan zowel dsl of glasvezel zijn of via de kabel. Wij gaan graag voor je aan de slag voor de beste internetverbinding.
Bij een snelle internetverbinding hoort geschikte apparatuur, wij beschikken over ruime kennis voor een goed advies.

Hoe werkt VoIP?

VoIP (Voice over Internet Protocol) staat voor bellen via internet. Waar voorheen ISDN-lijnen werden gebruikt, wordt nu een klein gedeelte van de internetverbinding gebruikt voor spraak. Per gesprek wordt ca. 100Kb aan data gebruikt. Een eenvoudige 20 / 2 DSL verbinding is al geschikt voor zo’n 8 - 10 gelijktijdige gesprekken.