Home » Gratis functies Hosted VoIP

Met de Hosted VoIP van hallo, komen 20 gratis functies! Bekijk hier van welke functies jij allemaal kan profiteren.

Keuzemenu
Met een keuzemenu komen bellers meteen bij de juiste persoon terecht en krijg jij eventuele voicemailberichten doorgestuurd. Zo mis je nooit per ongeluk een belangrijk gesprek.

Belgroepen
Welke telefoon gaat rinkelen als er wordt gebeld? Eerst bij de receptie en bij overbelasting naar een collega? Stel dit zelf eenvoudig in.

Fallback
Is je VoIP-telefoon of centrale tijdelijk niet te bereiken? Dan schakelt het automatisch door naar een reservenummer. Dit kan één of meerdere vaste nummers zijn.

Openingstijden
Openingstijden stel je eenvoudig zelf in. Het systeem volgt het door jou ingestelde belplan. In het weekend gaat het gesprek bijvoorbeeld naar de voicemail of een mobiel nummer.

Welkomsttekst
Met een welkomstmelding kom je professioneel over bij de klant. De beller wordt verwelkomd met bijvoorbeeld “Welkom bij hallo,!”

Click to Dial
Met Click to Dial kun je met een muisklik het telefoonnummer bellen vanuit je Outlook contacten of vanaf een website. Snel en efficiënt!

Voicemail naar e-mail
Beluister jij ook niet snel je voicemail? Met voicemail to e-mail laat je de ingesproken berichten als audiobestand naar je e-mailbox sturen. Wel zo makkelijk!

Wachtrij
Eén van de gratis functies is de wachtrij. Met een wachtrij kun je de piekdrukte van telefoontjes opvangen. De beller krijgt een boodschap te horen. Zodra er iemand vrij is, wordt de beller doorverbonden.

Nummerherkenning
Een speciale VIP-klant voorrang geven? Of klanten uit een bepaalde regio uit laten komen op de juiste vestiging? Dat kan met de optie nummerherkenning!

Wachtmuziek
Zelf een mp3 toevoegen of een gesproken bericht laten horen als klanten langer dan 2 seconden in de wacht staan? Dit is één van de vele standaard faciliteiten van Hosted VoIP.

Hotdesking
Werken jouw werknemers regelmatig op verschillende kantoorlocaties? Met hotdesking kun je tijdelijk je telefoontjes op een ander toestel uit laten komen.

Persoonlijk doorkiesnummer
Wil je dat je medewerkers rechtstreeks te bereiken zijn op één vast nummer? Klanten kunnen hiermee direct bellen naar de persoon die ze nodig hebben.

Autoprovisioning
Het VoIP toestel dat je bij ons koopt is zo voorgeprogrammeerd dat je meteen kunt bellen. Plug en play. Bijkomend voordeel is dat wij je door autoprovisioning op afstand kunnen helpen.

Disaster Recovery
Als je onderneming door brand, overstroming, storing of andere calamiteiten niet bereikbaar is, blijf je met Hosted VoIP toch bereikbaar. Daarmee wordt het een stuk makkelijker om een draaiboek voor noodgevallen op te zetten!

Doorschakelen
Je telefoon doorschakelen naar mobiel is bij hallo, een van de vele gratis mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook gebeld worden op een andere werkplek met een vast toestel of zelfs op je tablet als je dat wilt.

088- of 085-nummer
Werkt jouw organisatie landelijk en niet regiogebonden? Kies dan voor € 1,- een 085-nummer of een 088-nummerblok.

Antwoordapparaat
Een antwoordapparaat is handig buiten openingstijden of als iedereen in gesprek is. De beller kan hier een bericht achterlaten.

Softphone
Je kunt gebruik maken van de softphone. Zo ben je nog beter bereikbaar voor je klanten!

Doorverbinden
Uiteraard is het met Hosted VoIP ook mogelijk om gesprekken door te verbinden naar een collega.

Meeluisteren
Met deze van de gratis functies kun je meeluisteren met je collega’s. In de portal kun je instellen wie bij wie kan meeluisteren.

Niet storen (DND)
DND: Do not disturb / niet storen. Deze functie kun je gebruiken als je even niet gestoord wil worden. Je telefoon gaat niet meer over.