Frans telefoonnummer

Handig in combinatie met hosted VoIP

Image

Frans telefoonummer

Frans telefoonnummer
Ben jij ook in Frankrijk actief met jouw onderneming? Of wil jij ook klanten in Frankrijk bedienen? Een Frans telefoonnummer kan de uitkomst zijn. Een Frans landnummer heeft verschillende voordelen:

  • Franse telefoonnummers zorgen voor een betrouwbare uitstraling als je ook in Frankrijk actief bent met jouw onderneming

  • Geen gedoe meer met verschillende buitenlandse providers

  • Gratis internationaal onderling bellen

  • Franse klanten bellen tegen lage tarieven

Je hebt al een Frans telefoonnummer voor maar € 5,- per maand!

Meer dan 10 Franse netnummers
Ben je op zoek naar een Frans telefoonnummer? Bij Hallo heb je de keuze tussen meer dan 10 netnummers. Dus wil jij een telefoonnummer met het netnummer van Parijs of Lyon? Dan ben je bij Hallo op het juiste adres. Een Frans nummer zorgt er niet alleen voor dat je lokaal bereikbaar bent, je kunt ook zelf uitbellen met het Franse telefoonnummer. Op deze manier kun je direct tegen scherpe tarieven bellen met een Frans landnummer. En misschien nog wel belangrijker, het Franse nummer waarmee je belt is zichtbaar bij de persoon die je belt.

Internationaal telefoonnummer
Ben je op zoek naar een ander buitenlands telefoonnummer? Bij Hallo kun je voor meer dan 50 landnummers terecht. Een internationaal telefoonnummer helpt jouw onderneming om lokaal aanwezig te zijn en zorgt voor een betrouwbare uitstraling in het land waar jij zakelijk actief bent.

Image

Waarom hosted VoIP?

Met je eigen virtuele telefooncentrale in de cloud beschik je over ongekend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, callcenter functies, koppeling van vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

1

Veilig en betrouwbaar

Professionele telefooncentrales in beveiligde datacenters. Daardoor is de kans op storing of uitval minimaal

2

Op meerdere datacenters gehost

Jouw virtuele telefooncentrale hosten we op meerdere datacenters die we zelf beheren.

3

Vast laag tarief

Vast laag tarief per maand op basis van gewenste functionaliteiten en aantal medewerkers

Hallo, het beste advies

Snel je telefooncentrale geregeld

Je ontvangt per e-mail de inlog voor jouw telefooncentrale. Wanneer je kiest voor bellen met een app of softphone dan kan je direct bellen en gebeld worden! Eventuele apparatuur ontvang je een dag later en zodra je aangesloten bent op internet kan je ook daar direct mee bellen.

We denken graag met je mee over wat zakelijke bellen via internet voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Zakelijke telefonie goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig voor VoIP?

De basis voor VoIP is internet, een internetverbinding is dan ook essentieel. Om bereikbaar te zijn is een telefoonnummer van belang, dit kan een nieuw nummer zijn, maar kan ook een bestaand nummer zijn. Verder kan gekozen worden uit diverse VoIP-apparatuur, hierin adviseren we je graag.

Welke internetverbindingen zijn geschikt voor VoIP?

Praktisch iedere internetverbinding is geschikt. Dit kan zowel dsl of glasvezel zijn of via de kabel. Wij gaan graag voor je aan de slag voor de beste internetverbinding.
Bij een snelle internetverbinding hoort geschikte apparatuur, wij beschikken over ruime kennis voor een goed advies.

Hoe werkt VoIP?

VoIP (Voice over Internet Protocol) staat voor bellen via internet. Waar voorheen ISDN-lijnen werden gebruikt, wordt nu een klein gedeelte van de internetverbinding gebruikt voor spraak. Per gesprek wordt ca. 100Kb aan data gebruikt. Een eenvoudige 20 / 2 DSL verbinding is al geschikt voor zo’n 8 - 10 gelijktijdige gesprekken.