Home » Frans telefoonnummer aanvragen

Kies voor een Frans telefoonnummer in het gebied waar jij actief bent

Frans telefoonnummer
Ben jij ook in Frankrijk actief met jouw onderneming? Of wil jij ook klanten in Frankrijk bedienen? Een Frans telefoonnummer kan de uitkomst zijn. Een Frans landnummer heeft verschillende voordelen:

  • Franse telefoonnummers zorgen voor een betrouwbare uitstraling als je ook in Frankrijk actief bent met jouw onderneming
  • Geen gedoe meer met verschillende buitenlandse providers
  • Gratis internationaal onderling bellen
  • Franse klanten bellen tegen lage tarieven

Je hebt al een Frans telefoonnummer voor maar € 5,- per maand!

Meer dan 10 Franse netnummers
Ben je op zoek naar een Frans telefoonnummer? Bij hallo, heb je de keuze tussen meer dan 10 netnummers. Dus wil jij een telefoonnummer met het netnummer van Parijs of Lyon? Dan ben je bij hallo, op het juiste adres. Een Frans nummer zorgt er niet alleen voor dat je lokaal bereikbaar bent, je kunt ook zelf uitbellen met het Franse telefoonnummer. Op deze manier kun je direct tegen scherpe tarieven bellen met een Frans landnummer. En misschien nog wel belangrijker, het Franse nummer waarmee je belt is zichtbaar bij de persoon die je belt.

Ja, ik wil een Frans telefoonnummer

Ben je op zoek naar een ander buitenlands telefoonnummer? Bij hallo, kun je voor meer dan 50 landnummers terecht. Een internationaal telefoonnummer helpt jouw onderneming om lokaal aanwezig te zijn en zorgt voor een betrouwbare uitstraling in het land waar jij zakelijk actief bent.