Wil je weten of je microfoon het goed doet en of je camera juist staat ingesteld voor een Teams vergadering? Nog voordat je deelneemt aan een gesprek kun je dit testen door middel van een testgesprek in Microsoft Teams. Een goede voorbereiding is het halve werk! En in dit geval misschien wel een goede eerste indruk.

Een testgesprek starten

Als je een testgesprek wilt starten, selecteer je je profielafbeelding en kies je vervolgens instellingenapparaten. Vervolgens selecteer je een testgesprek starten onder Audio apparaten

In een testgesprek in Teams zie je hoe je microfoon, luidspreker en camera werken. Volg de instructies van de bot en neem een kort bericht op. Het bericht wordt voor je afgespeeld. Daarna krijg je een samenvatting van het testgesprek en kun je naar Apparaatinstellingen gaan om wijzigingen aan te brengen.


hallo, bellen met Microsoft Teams

hallo, bel jij al met Teams?

Je bent met één telefoonnummer bereikbaar, op laptop, mobiele telefoons en vaste toestellen. En met één klik bel je naar vaste en mobiele nummers.

 

 


 

 

 

Apparaatinstellingen wijzigen

 

Toch liever overschakelen van de speakers van je laptop naar je (draadloze) oordopjes? Dit wijzig je eenvoudig door op je profielafbeelding te klikken en vervolgens kies je instellingenapparaten. Selecteer de gewenste luidspreker of microfoon.

 

Goed om te weten:

 

 

Meer weten?