Home » Duits telefoonnummer aanvragen

Kies voor een Duits telefoonnummer in het gebied waar jij actief bent

Ben jij ook in Duitsland actief met jouw onderneming? Of wil jij ook klanten in Duitsland bedienen? Een Duits telefoonnummer kan de uitkomst zijn. Een Duits landnummer heeft verschillende voordelen:

  • Duitse telefoonnummers zorgen voor een betrouwbare uitstraling als je ook in Duitsland actief bent met jouw onderneming
  • Geen gedoe meer met verschillende buitenlandse providers
  • Gratis internationaal onderling bellen
  • Duitse klanten bellen tegen lage tarieven

Meer dan 100 Duitse netnummers

Op zoek naar een Duits telefoonnummer? Bij hallo, heb je de keuze tussen meer dan 100 netnummers. Wil jij een telefoonnummer met het netnummer van Berlijn of Hamburg? Dan ben je bij hallo, op het juiste adres. Een Duits nummer zorgt er niet alleen voor dat je lokaal bereikbaar bent, je kunt ook zelf uitbellen met het Duitse telefoonnummer. Op deze manier kun je direct tegen scherpe tarieven bellen met een Duits landnummer. En misschien nog wel belangrijker, het Duitse nummer waarmee je belt is zichtbaar bij de persoon die je belt.

Vestigingsadres Duitsland verplicht

Wil jij een Duits telefoonnummer bestellen voor jouw onderneming? Dan hebben wij een vestigingsadres in Duitsland nodig. Heb je geen vestigingsadres? Neem dan even contact met ons op. De eisen voor de aanvraag van een telefoonnummer kunnen namelijk wijzigen.

Ja ik wil een Duits telefoonnummer

Internationaal telefoonnummer

Ben je op zoek naar een ander buitenlands telefoonnummer? Bij hallo, kun je voor meer dan 50 landnummers terecht. Een international telefoonnummer helpt jouw onderneming om lokaal aanwezig te zijn. Bovendien zorgt een internationaal telefoonnummer voor een betrouwbare uitstraling in het land waar jij zakelijk actief bent.