Blog16 januari 2019

De voordelen van een zakelijk mobiel abonnement

Zakelijk mobiel
Image

Voordelen van een zakelijk mobiel abonnement, het is er speciaal voor veel bellende ondernemers. Met een zakelijk mobiel abonnement maak je zakelijke kosten. Daardoor heb je kosten welke aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst. Dit is het eerste voordeel van een zakelijk abonnement!

Kosten aftrekbaar

Als ondernemer kies je voor de voordelen van een zakelijk mobiel abonnement en niet voor een consumenten abonnement, in het verleden waren deze telefoonabonnementen hoger geprijsd dan consumenten abonnementen. Tegenwoordig is dit echter gelijk en is het voordeliger om een zakelijk mobiel abonnement aan te schaffen. Kies je voor de voordelen van een voor een zakelijk sim only abonnement? De keuze is voor jou, gelukkig zijn deze kosten aftrekbaar.

Betere service

Nog een voordeel is dat de service op zakelijk gebied veel beter is. Zo sta je niet lang meer in de wachtrij, want dat is kostbare tijd! Bij een zakelijk abonnement wordt je altijd zo snel mogelijk geholpen aan een aparte zakelijke helpdesk. Wat ook vaak voorkomend is bij een zakelijk abonnement, is dat bellen onderling met collega’s extra voordelig kan zijn. Een bundel delen kan ook of sim kaarten op voorraad voor nieuwe medewerkers.

Alles op één factuur

Een zakelijk telefoon abonnement biedt zo een paar voordelen ten opzichte van een consumenten abonnement. Zo zijn dus de kosten aftrekbaar, krijg je één aanspreekpunt. Kun je gratis of voordelig bellen onderling met collega’s, ook kunnen bundels dus onderling gedeeld worden. En misschien wel het handigste: één factuur. Dit scheelt een hele hoop papierwerk en ergernis.

Meer weten?

Bel ons voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Je kunt ons bereiken via 088 25 50 100. Word je liever gebeld? Dat kan ook. Vul hier het formulier in om een afspraak te maken. Dan bellen wij jou wanneer het jou uitkomt.

Deel dit bericht via