En dan wil je net een videogesprek starten met een klant en zit je noodgedwongen op de kamer van je dochter. Geen nood. Gelukkig hebben ze hierover bij Microsoft nagedacht! Je kunt heel eenvoudig de achtergrond van je Teams-vergadering wijzigen.

 

Je kunt de achtergrond vervagen, vervangen voor een bestaande afbeelding óf vervangen voor een eigen afbeelding. Dit doe je zo:

Je achtergrond wijzigen voordat een vergadering begint 

Wil je je achtergrond veranderen nog voordat je deelneemt aan een vergadering? Druk dan op Achtergrondeffecten Achtergrondinstellingen . Je vindt dit terug rechts rechts van de microfoon-schakelaar. Je achtergrondopties worden weergegeven aan de rechterkant.

Kies Vervagen als je de achtergrond wilt vervagen. je wordt duidelijk en helder weergegeven terwijl alles op de achtergrond subtiel is weggewerkt. 

U kunt ook de achtergrond vervangen door een van de opgegeven afbeeldingen of met een van uw eigen keuze.

Je achtergrond in Teams wijzigen tijdens een vergadering

Als u de achtergrond wilt wijzigen tijdens een vergadering, gaat u naar de besturingselementen voor de vergadering en selecteert u Meer acties Knop Meer opties > Achtergrondeffecten weergeven.

 

Selecteer Vervagen als u de achtergrond wilt vervagen of kies een van de beschikbare afbeeldingen om deze te vervangen.

U kunt een voorbeeld van de gekozen achtergrond bekijken om te zien hoe deze eruitziet voordat u deze toepast. 

Wijzig de achtergrond in Teams met een eigen afbeelding

Wil je liever een eigen afbeelding gebruiken? Misschien een afbeelding met het logo van je organisatie op de achtergrond? Dat kan.

Als je zelf een afbeelding wilt gebruiken, kies je Nieuw toevoegen en selecteer je een afbeelding naar keuze. Dit kan een JPG,. PNG, of. BMP-bestand zijn.

 

Meer weten?