Cybersecurity bewustwording2023-09-27T09:41:03+01:00
goed begin service

Security diensten waarmee je hackers een stap voor bent!

Home » Cybersecurity bewustwording

Hallo security diensten

Welke ‘digitale’ voordeuren staan er bij jouw organisatie open? Waar zien cybercriminelen een manier om binnen te komen? Is dat via een werknemer die zich niet bewust is van cybercriminaliteit en die dus op een malafide linkje klikt? Is dat omdat er een mogelijkheid is via je website? Of via je firewall?

We zien dat de meeste security incidenten voortkomen door menselijk handelen. Zijn dat jouw collega’s? Zorg ervoor dat je alles technisch juist hebt ingeregeld maar zorg dus ook voor bewustwording!

Met de security diensten van Hallo minimaliseer je het risico op datalekken.

Vraag adviesgesprek aan

Phishingtest

Phishing is een dagelijks risico. Deze vorm van internetfraude gaat vaak via e-mail waarbij het lijkt alsof betrouwbare instanties om gegevens of om een geldbedrag over te maken. Hier trap jij toch niet in? En jouw collega’s toch ook niet? Of tóch wel?

Voer de phishingtest uit binnen je organisatie en breng kwetsbaarheden in kaart.

  • Brengt kwetsbaarheden binnen de organisatie in kaart
  • Vergroot bewustwording onder collega’s
  • Je krijg een vertrekpunt voor een verbeterplan
Ik wil hier meer over weten…

Security awareness

Creëer doorlopend het bewustzijn van beveiliging in je organisatie. Een beveiligingsongelukje ligt snel op de loer en kan naast imagoschade ook financiële schade aan een organisatie geven.

  • Creëer een bewustzijn rondom cybercriminaliteit
  • Stelt trainingsmateriaal voor de juiste persoon op het juiste moment beschikbaar
  • Geeft je medewerkers handvatten
  • Zorgt voor een doorlopend beveiligingsbewustzijn
Ik wil hier meer over weten…

Risicobeoordeling

“Verbetersecurity gebaseerd op feiten”

Hoe veilig zijn je ‘digitale voordeuren’? Zitten daar geen potentiële open ramen en deuren in waarmee digitale inbrekers bij de informatie kunnen achter deze systemen? Met de security scan as a service ben je de hacker voor.

  • Periodieke controle op potentiële ‘open deuren’
  • Op basis van website, firewall en/of lokaal
Ik wil hier meer over weten…

Security scan as a service

Organisaties willen eenvoudig en snel de status van hun beveiliging toetsen. Zij willen inzicht in kwetsbaarheden en risico’s, gebaseerd op gegevens uit het bedrijfsnetwerk, Office 365 en een interview met de organisatie.

De risicobeoordeling van hallo, geeft je dit door scans en analyses uit te voeren binnen je ICT landschap. Op basis hiervan geeft de risicobeoordeling aanbevelingen en een actieplan om je security te verbeteren.

Ik wil hier meer over weten…

Adviesgesprek of vrijblijvende offerte?

Wil je weten of collega’s op malafide e-mails klikken? Wil je de kwetsbaarheden in je organisatie in kaart brengen? Wil je binnen jouw organisatie bewustzijn creëren voor cybersecurity met trainingen? Wil je de risico’s beperken en een doorlopend security scan starten?

Vul het formulier in of bel 088 2550 100. Onze ICT-specialisten zitten voor je klaar en helpen je graag. Je krijgt direct een passend advies.

Start met veilig werken met de Hallo security diensten.

“Onze klanten zijn alles voor ons, wij hebben privacygevoelige informatie van hen, die data moet te allen tijde veilig zijn

Daan van Renterghem, IT Director Sijthoff Media

Klantcase: Sijthoff Media

De 5 meest voorkomende menselijke fouten voor dataverlies

5 meest voorkomende menselijke fouten voor dataverlies

Phishing is en blijft een actueel onderwerp. Waarom? Omdat cybercriminelen blijven inspelen op ons menselijke gedrag. Het is daarom goed je bewust te zijn van deze menselijke fouten. In welke van deze 5 herken jij je?

Lees hier verder

Tips om het de hacker zo moeilijk mogelijk te maken

Tips om het de hacker zo moeilijk mogelijk te maken

Hoe hou je hackers buiten de deur? Zoals je misschien wel weet kan dat niet altijd. Wel kan je het de hacker zo moeilijk mogelijk maken. En daardoor probeert een hacker het misschien wel eerder bij een ander…

Lees hier verder

Check of je bent gehackt

Ben je benieuwd of jouw mailadres opduikt in de database met gestolen inloggegevens? De kans dat jouw mailadres ertussen zit, is groot! Check of jij bent gehackt.

Lees hier verder

Hallo artikelen

Hallo commiteert zich als toonaangevend MSP aan SECURE7.

nieuws|

Hallo commiteert zich als toonaangevend MSP aan SECURE7. Amsterdam, 01 maart 2024 Hallo, dé IT-dienstverlener voor het MKB, kondigt vandaag

Lees al het nieuws

Titel

Ga naar de bovenkant