Wat is een Conference call?

Reizen naar een vergaderlocatie of een bedrijf inhuren om een telefonische vergadering op te zetten is verleden tijd. Met de conference call mogelijkheid binnen VoIP telefonie kun je eenvoudig een telefonische vergadering opzetten. Het is niet meer nodig om een conference call te reserveren of in te bellen naar een duur 0900 nummer. Je kunt op elk moment van de dag met een kleine of grote groep deelnemers in Nederland of in het buitenland simpel en snel een telefonische vergadering opzetten. Het maakt niet meer uit waar je bent, je staat altijd in contact met elkaar.

Terug luisteren van je vergadering

Met de gespreksopname mogelijkheid worden de vergaderingen automatisch opgenomen. Deze kun je terug luisteren om de notulen uit te werken of gebruiken als bewijslast van dat wat er daadwerkelijk is besproken of afgesproken. Door deze functie kun je discussie achteraf voorkomen!

Klaar voor de toekomst met conference call

Een conference call is niet alleen een efficiënte en flexibele manier om te vergaderen. Het is ook nog eens milieubewust. Je bespaart een hoop tijd en geld doordat je niet meer hoeft te reizen. Voor bedrijven die een MVO-beleid hebben is de optie een goede aanvulling die bijdraagt aan de reductie van co2 uitstoot.

Gratis Conference

Wil je een online meeting doen met je collega’s? Of met klanten? Vraag hier direct jouw gratis conference systeem aan.