hallo, klantenservice 088 - 2550 100

Wil jij altijd optimaal bereikbaar zijn? Op de zaak en mobiel? Wij bieden flexibele oplossingen.

hallo, bellen met meer flexibiliteit

Wil je altijd optimaal bereikbaar zijn? Onderweg, thuis en op de zaak? En aansluitingen flexibel kunnen aanpassen aan de behoeften van je bedrijf? Wij bieden je de oplossingen waarmee het allemaal kan. Van vaste telefonie met uitgebreide belmogelijkheden, groepsgesprekken en videoconferences tot mobiele abonnementen met of zonder smartphone, online data en eSim. Flexibel, zorgeloos en volledig door ons geregeld.

  • hallo, bellen via internet

    Met bellen via internet (hosted VoIP) beschik je als ondernemer over een geavanceerde, virtuele telefooncentrale in de cloud. Uitstekend beveiligd en voorzien van uitgebreide functies waarmee je heel gemakkelijk je in- en uitgaande telefoonverkeer optimaal regelt.

  • hallo, bellen met Teams

    Met Bellen met Teams krijg je een vast telefoonnummer toegewezen aan je Microsoft gebruikersnaam. Zo kun je met de Teams app ook bellen naar niet-Teams gebruikers en ben je op élk device bereikbaar in Teams voor inkomende oproepen op je vaste of mobiele telefoonnummer.

  • hallo, toestellen

    Voor elke oplossing hebben we de juiste toestellen in huis. Je kunt kiezen uit diverse vaste telefoons van Yealink en Polycom en een uitgebreid aanbod headsets van Plantronics. En een uitgebreid aanbod smartphones, al dan niet gekoppeld aan een abonnement.

hallo, producten

We zochten een vaste en betrouwbare ICT-partner die alles voor ons kon regelen en organiseren. Dat is zeker gelukt met hallo,

Daniel Robbe, E2M Bekijk meer klanten

Wil je advies?

We denken graag met je mee over wat zakelijk bellen met meer flexibiliteit voor jouw bedrijf kan beteken. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Contact