hallo, klantenservice 088 - 2550 100

Wil jij altijd optimaal bereikbaar zijn? Op de zaak en mobiel? Wij bieden flexibele oplossingen.

hallo, bellen met meer flexibiliteit

Wil je altijd optimaal bereikbaar zijn? Onderweg, thuis en op de zaak? En aansluitingen flexibel kunnen aanpassen aan de behoeften van je bedrijf? Wij bieden je de oplossingen waarmee het allemaal kan. Van vaste telefonie met uitgebreide belmogelijkheden, groepsgesprekken en videoconferences tot mobiele abonnementen met of zonder smartphone, online data en eSim. Flexibel, zorgeloos en volledig door ons geregeld.

  • hallo, bellen via internet

    Met bellen via internet (hosted VoIP) beschik je als ondernemer over een geavanceerde, virtuele telefooncentrale in de cloud. Uitstekend beveiligd en voorzien van uitgebreide functies waarmee je heel gemakkelijk je in- en uitgaande telefoonverkeer optimaal regelt.

  • hallo, zakelijk mobiel

    Wil je zakelijk altijd en overal bereikbaar en online zijn? Dan bieden we jou als ondernemer alle denkbare mobiele oplossingen. Van mobiele abonnementen met of zonder smartphone, de slimme combinatie van vast en mobiel op één smartphone tot data online en eSIM. Zodat er binnen jouw bedrijf mobiel gebeld, geappt en ge-sms’t kan worden met klanten en collega’s. En bestanden overal bekeken en gedeeld kunnen worden. Ons advies baseren we op wat het beste past bij jouw bedrijf. En we zorgen ervoor dat alles perfect voor je wordt geregeld.

  • hallo, toestellen

    Voor elke oplossing hebben we de juiste toestellen in huis. Je kunt kiezen uit diverse vaste telefoons van Yealink en Polycom en een uitgebreid aanbod headsets van Plantronics. En een uitgebreid aanbod smartphones, al dan niet gekoppeld aan een abonnement.

hallo, producten

We zochten een vaste en betrouwbare ICT-partner die alles voor ons kon regelen en organiseren. Dat is zeker gelukt met hallo,

Daniel Robbe, E2M Bekijk meer klanten

Wil je advies?

We denken graag met je mee over wat zakelijk bellen met meer flexibiliteit voor jouw bedrijf kan beteken. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Contact