Home » Belgisch telefoonnummer aanvragen

Belgisch telefoonnummer

Ben jij ook in België actief met jouw onderneming? Of wil jij ook klanten in België bedienen? Een Belgisch telefoonnummer kan de uitkomst zijn. Een Belgisch landnummer heeft verschillende voordelen:

  • Belgische telefoonnummers zorgen voor een betrouwbare uitstraling als je ook in België actief bent met jouw onderneming
  • Geen gedoe meer met verschillende buitenlandse providers
  • Gratis internationaal onderling bellen
  • Belgische klanten bellen tegen lage tarieven

Je hebt al een Belgisch telefoonnummer voor maar € 5,- per maand!

Meer dan 40 Belgische netnummers

Ben je op zoek naar een Belgisch telefoonnummer? Bij hallo, heb je de keuze tussen meer dan 40 Belgische netnummers. Dus wil jij een telefoonnummer met het netnummer van Antwerpen of Brussel? Dan ben je bij hallo, op het juiste adres. Een Belgisch nummer zorgt er niet alleen voor dat je lokaal bereikbaar bent, je kunt ook zelf uitbellen met het Belgische telefoonnummer. Op deze manier kun je direct tegen scherpe tarieven bellen met een Belgisch landnummer. En misschien nog wel belangrijker, het Belgische nummer waarmee je belt is zichtbaar bij de persoon die je belt.

Ja ik wil een Belgisch telefoonnummer

Internationaal telefoonnummer

Ben je op zoek naar een ander buitenlands telefoonnummer? Bij hallo, kun je voor meer dan 50 landnummers terecht. Een international telefoonnummer helpt jouw onderneming om lokaal aanwezig te zijn. Bovendien zorgt een internationaal telefoonnummer voor een betrouwbare uitstraling in het land waar jij zakelijk actief bent.