Antwoordapparaat2023-08-17T13:49:16+01:00

stel een antwoordapparaat in

Home » Antwoordapparaat

hallo, antwoordapparaat

Inkomende oproepen routeren en online beheren

Met Hosted VoIP kun je inkomende oproepen routeren naar een antwoordapparaat. De beller kan hier een bericht achterlaten. Bijvoorbeeld buiten openingstijden of als iedereen in gesprek is. Het antwoordapparaat kun je eenvoudig online beheren. Zoals het uploaden van het welkomstbericht voor je antwoordapparaat, of het afluisteren en doorsturen van berichten.

Je kunt in plaats van het antwoordapparaat ook kiezen voor andere afwezigheidsscenario’s, zoals een keuzemenu of doorschakeling.

Voorbeeld

Het is soms lastig een bericht samen te stellen voor je antwoordapparaat. Je kunt denken aan zoiets:

Bedankt dat u contact op hebt genomen met hallo, Helaas is er op dit moment niemand beschikbaar om u te woord te staan. Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 8:00 en 21:00. Laat alstublieft uw naam en telefoonnummer achter, zodat iemand van onze Klantenservice u zo spoedig mogelijk terug kan bellen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.hallo.eu.

Op deze pagina vind je meer voorbeeldberichten voor je antwoordapparaat. Ook hebben we een sjabloon voor een belplan of telefoonboom, die je goed kunt gebruiken als richtlijn voor het invullen van je Hosted VoIP omgeving.

hallo, professioneel en voordelig functionaliteiten

Met je eigen virtuele telefooncentrale in de cloud beschik je over ongekend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, call centre functies, koppeling van vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

hallo, kosten besparen

Met zakelijke telefonie bespaar je flink op je zakelijk belverkeer en abonnementskosten. Je hoeft geen dure telefooncentrale aan te schaffen en hebt er totaal geen omkijken naar. Ook de uitbreiding van het aantal telefoonlijnen of functionaliteiten en het verhuizen van medewerkers naar een andere werkplek gebeurt eenvoudig in de cloud.

hallo, veilig en betrouwbaar

Jouw virtuele telefooncentrale hosten we op meerdere datacenters die we zelf beheren. Daarmee ben je altijd verzekerd van veilige, betrouwbare telefoonverbindingen en is de kans op storing of uitval minimaal.

hallo, producten

 • Inclusief basis opties

 • Bellen met een Softphone/App

 • Voicemail naar e-mail

 • Verkort kiezen

 • Wachtmuziek

 • Belgroep

 • Dag nacht schakeling

bestellen

SIP Trunk Business
€5,00 /mnd

 • Onbeperkt aantal belkanalen

 • Gecertificeerd

 • Voordelig bellen

 • hidden

 • hidden

 • hidden

 • hidden

bestellen

‘Wij hebben persoonlijk contact en direct de juiste hulp bieden hoog in het vaandel staan, net zoals hallo,’

Muhammet Karadeniz, Kara Finin

Bekijk meer klanten

Uit welke soorten zakelijk bellen kun je kiezen?

Met een telefooncentrale in de cloud ben je altijd bereikbaar. Zo maak je ook nog eens gebruik van slimme oplossingen zoals gespreksopname, receptiefunctionaliteit en rapportages. En dat tegen een overzichtelijk bedrag per maand, zonder grote investeringen vooraf.

Maken jij en je collega’s al volop gebruik van Microsoft Teams? Dan zorgen wij dat je ook bereikbaar bent via Teams. Zo werk je efficiënt samen met je collega’s én kun je bellen en gebeld worden via Teams op elk apparaat.

Met onze online faxoplossing verstuur je eenvoudig digitale bestanden als fax en ontvang je faxberichten in je e-mail.

Met ons ISDN vervangpakket sluit je je huidige telefooncentrale aan op het internet. Wel zo handig, nu ISDN stopt.

hallo, wil je advies?

We denken graag met je mee over wat zakelijke bellen via internet voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Contact

hallo, nieuws

Valt jouw bedrijf onder de NIS2-richtlijn?

20-11-2023|cybersecurity|

Is jouw bedrijf online actief? Check dan of jouw bedrijf moet voldoen aan de NIS2-richtlijn. De afgelopen jaren zien

PERSBERICHT: Open ICT en Hallo gaan samen verder

14-11-2023|nieuws|

Open ICT en Hallo gaan samen verder Amsterdam / Amersfoort, 14 november 2023 Zakelijk ICT-provider Hallo maakt vandaag de

PERSBERICHT: Hallo is ISO en NEN gecertificeerd!

16-11-2021|nieuws|

Het managementsysteem van Hallo is ISO en NEN gecertificeerd. Tevens lanceert Hallo nieuwe security diensten voor het MKB in Nederland.

Lees al het nieuws

hallo, zakelijke telefonie geregeld in drie stappen

Stap 1

Kies op basis van ons advies de oplossing die past bij jouw bedrijf.

Stap 2

Bestel jouw abonnement en apparatuur in onze webshop. Je kunt gebruikmaken van onze gratis overstapservice.

Stap 3

Je ontvangt alle benodigde apparatuur per post. Een monteur komt langs om alles aan te sluiten en gaat pas de deur uit als alles perfect werkt. Zelf aansluiten kan natuurlijk ook als jij dat wilt.

Titel

Ga naar de bovenkant