365 Monitor

Automatiseert de controle van je Microsoft 365 logboeken

Eenvoudig herstel
Veilig
Flexibel
Image

365 Monitor: Automatische logboekcontrole

Veel bedrijven maken dagelijks intensief gebruik van Microsoft 365. Dat maakt het een belangrijk doelwit van hackers. De logboeken van Microsoft vertellen je alles over verdachte inlogpogingen of andere bedreigingen. Maar heb jij tijd om die logboeken dagelijks door te spitten? Waarschijnlijk niet!

Daarom is de 365 Monitor ontwikkeld. Die doet al het spitwerk voor jou. Deze tool automatiseert de controle van de logboeken en geeft je bijvoorbeeld een seintje wanneer iemand vanaf de andere kant van de wereld probeert in te loggen of wanneer er meerdere mislukte inlogpogingen zijn. Zo kun je direct ingrijpen. Wil jij veilig gebruik maken van Microsoft 365? Dan is deze tool perfect!

Voordelen 365Monitor

Controleert logboeken automatisch en continu – Auditlogs, Security/Alerts en Identity/IdentityRisks

Slimme technologie – Voor de kenner: multi-tenant active directory in Microsoft Azure
(HIBP, MFA status, Last Password Change gebruikersinformatie)

Verstuurt notificaties – Bij een opmerkelijke inlogpoging of andere dreiging ontvang je een melding zodat je tijdig kunt ingrijpen

Eenvoudig te implementeren – Binnen een dag aan de slag

Hallo, het beste advies

Wil je persoonlijk advies of vrijblijvende offerte?

Onze ICT-specialisten zitten voor je klaar en helpen je graag. Je krijgt direct een passend advies.

Bescherm jouw Office 365 data en herstel eenvoudig bestanden.
Probeer nu gratis, 30 dagen lang.

Image

Werken in de cloud goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

Waarom is een Office 365 back-up nodig?

Een back-up voorziet in het terughalen van data wanneer dit door een hack, aanval, storing of ongewenste verwijdering verloren is gegaan. Bestanden die binnen Office 365 permanent worden verwijderd, kunnen met de mogelijkheden binnen Office 365 niet terug worden gehaald.

Kan ik versies gebruiken ipv een Microsoft 365 back-up?

Versies bieden individuele gebruikers een manier om bestanden of sites te herstellen naar eerdere tijdstippen, maar deze herstelmethode kan niet goed worden geschaald voor massale ransomware-aanvallen waarbij een beheerder het herstel moet organiseren. Versies kunnen ook uitgeput zijn, afhankelijk van de versielimiet die is ingesteld door de beheerder.

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een softwarepakket in de cloud dat is ontworpen om je te helpen meer te doen, met de beste apps voor communicatie, ontwerp en gegevensbeheer, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging. Overal toegang tot je gegevens, in realtime samenwerken met teamleden, virtueel vergaderen en duizenden vooraf ontworpen sjablonen gebruiken om beter met klanten te communiceren en je bedrijf te beheren, en dat alles met ingebouwde beveiligingstechnologie die je gegevens en apparaten overal beschermt.