365monitor

365Monitor: Automatische logboekcontrole

Veel bedrijven maken dagelijks intensief gebruik van Microsoft 365. Dat maakt het een belangrijk doelwit van hackers. De logboeken van Microsoft vertellen je alles over verdachte inlogpogingen of andere bedreigingen. Maar heb jij tijd om die logboeken dagelijks door te spitten? Waarschijnlijk niet!

Daarom is de 365Monitor ontwikkeld. Die doet al het spitwerk voor jou. Deze tool automatiseert de controle van de logboeken en geeft je bijvoorbeeld een seintje wanneer iemand vanaf de andere kant van de wereld probeert in te loggen of wanneer er meerdere mislukte inlogpogingen zijn. Zo kun je direct ingrijpen. Wil jij veilig gebruik maken van Microsoft 365? Dan is deze tool perfect!

Voordelen 365Monitor

Controleert logboeken automatisch en continu – Auditlogs, Security/Alerts en Identity/IdentityRisks

Slimme technologie – Voor de kenner: multi-tenant active directory in Microsoft Azure
(HIBP, MFA status, Last Password Change gebruikersinformatie)

Verstuurt notificaties – Bij een opmerkelijke inlogpoging of andere dreiging ontvang je een melding zodat je tijdig kunt ingrijpen

Eenvoudig te implementeren – Binnen een dag aan de slag

Gratis uitproberen!

Jij bent uitgekozen als één van onze klanten die deze nieuwe tool als eerste mag uitproberen. Gratis!

Laat hieronder even je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de tool voor je te activeren. Wil je liever gelijk contact? Neem dan even contact op met je accountmanager, stuur een mail naar onze supportafdeling of bel ons op 088 25 50 100.