010-netnummer aanvragen2024-02-15T16:10:07+01:00

Hallo, Rotterdam! Vraag hier je 010-netnummer aan.

Home » 010-netnummer aanvragen

010 nummer of landelijk telefoonnummer?

Hallo biedt je een telefoonoplossing die altijd bij je past. Doe je regionaal zaken? Dan past een 010 regio nummer goed bij je. Ga je landelijk jouw diensten aanbieden? Kies dan voor een landelijk telefoonnummer. Je krijgt toegang tot de modernste online telefooncentrale. De telefooncentrale voorziet je namelijk van zeer veel professionele functies en blinkt uit in bedieningsgemak.

Hallo professioneel en voordelig functionaliteiten

Met je eigen virtuele telefooncentrale in de cloud beschik je over ongekend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, call centre functies, koppeling van vast naar mobiel, chats, video’s en conference calls. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

Hallo veilig en betrouwbaar

Met zakelijke telefonie bespaar je flink op je zakelijk belverkeer en abonnementskosten. Je hoeft geen dure telefooncentrale aan te schaffen en hebt er totaal geen omkijken naar. Ook de uitbreiding van het aantal telefoonlijnen of functionaliteiten en het verhuizen van medewerkers naar een andere werkplek gebeurt eenvoudig in de cloud.

Hallo veilig en betrouwbaar

Jouw virtuele telefooncentrale hosten we op meerdere datacenters die we zelf beheren. Daarmee ben je altijd verzekerd van veilige, betrouwbare telefoonverbindingen en is de kans op storing of uitval minimaal.

‘Wij hebben persoonlijk contact en direct de juiste hulp bieden hoog in het vaandel staan, net zoals Hallo’

Muhammet Karadeniz, Kara Finin

Bekijk meer klanten

Uit welke soorten zakelijk bellen kun je kiezen?

Met een online werkplek zijn jij en je medewerkers niet langer gebonden aan een vaste werkplek. En dat biedt veel voordelen. Het maakt flexwerken, onderweg werken en thuiswerken mogelijk en verhoogt de productiviteit en efficiency. Ga maar na. Iedereen beschikt met deze totaaloplossing over de standaard e-mailprogramma’s en browsers, (gedeelde) agenda’s, relatiebestanden, documenten en data tot grafische programma’s en de mogelijkheid om video’s af te spelen.
Het werk draait niet meer op de computers van je medewerkers, maar via een snelle en stabiele internetverbinding met de cloud. Inclusief licenties voor onder meer Windows en Office 365 en automatische updates van al je bedrijfssoftware. Bovendien staat een complete ICT-servicedesk 24/7 klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Zo word je als ondernemer compleet ontzorgd.
Kies je voor de cloud, dan hoef je niet meer te investeren in servers en licenties. Alleen de software die je echt nodig hebt, staat op de computers van jouw bedrijf. Ook het beheer en onderhoud hoef je niet meer te regelen en te betalen. Dat regelen wij in de cloud. Je kosten per gebruiker blijven daarmee laag.
Je online werkplekken zijn volledig aan te passen aan de wensen en de ontwikkeling van je bedrijf. Je betaalt per werkplek een vast maandbedrag. Werkplekken zijn eenvoudig en snel uit te breiden en per maand opzegbaar.

Hallo wil je advies?

We denken graag met je mee over wat zakelijke bellen via Zakelijk internet Rotterdam voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Hosted VoIP

Hallo blogs

PERSBERICHT: Stichting IT4Kids gaat samenwerken met Hallo

22-01-2024|nieuws|

Stichting IT4Kids gaat samenwerken met Hallo Amsterdam / Schiphol-Rijk, 22 januari 2024 Hallo gaat afgeschreven hardware doneren aan het

Meer artikelen >>

Titel

Ga naar de bovenkant