hallo, klantenservice 088 - 2550 100

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken?

Werken bij hallo,

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we misschien een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.  

 • hallo, Microsoft CRM Consultant

  In een hecht team een belangrijke bijdrage leveren aan het eenvoudig maken van onze ICT oplossingen voor zowel nieuwe en bestaande klanten in heel Nederland. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio. Meer weten?

 • hallo, Support Engineer Zeewolde

  Als IT supporter maak je onderdeel uit van één of meerdere producten- en diensten kennisteams zodat je meedenkt in het verbeteren en bewaken van onze dienstverlening. Je werkt samen met je collega’s, alles voor het beste eindresultaat. Als 1e aanspreekpunt ben jij het visitekaartje voor onze klanten.

 • hallo, Ordermanager

  Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

 • hallo, open sollicitatie

  Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

  Contactpersoon
  Daphne van Kraanen-Köhler
  HR medewerker
  werkenbij@hallo.eu

 • hallo, leuke werksfeer

  Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.

 • hallo, Accountmanager New Business

  Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een nieuwe full-time collega

 • hallo, Support Engineer Buitendienst

  Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Standplaats voor deze functies is Alkmaar en focus werkgebied is west/midden Nederland.

 • hallo, Medior system engineer

  Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Standplaats voor deze functies is Alkmaar en focus werkgebied is west/midden Nederland.

 • hallo, VOIP Support Engineer

  Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in ALKMAAR zijn wij op zoek naar een nieuwe fulltime collega.

 • hallo, Network Engineer

  Als network engineer ben je verantwoordelijk voor de netwerken van de klant. Je bent onderdeel van een enthousiast team dat meer dan 7000 klantnetwerken online houdt en beveiligd tegen invallen vanaf buitenaf.  Je bent in contact met klanten voor het analyseren en oplossen van problemen.

 • hallo, Administratief Medewerker

  Als administratief medewerker ben jij werkzaam bij de financiële afdeling binnen de hallo, groep; jij zorgt onder meer voor de volledige en tijdige verwerking van inkoopfacturen, voor het bijhouden van de bankmutaties, voor het klaarzetten van betaalopdrachten en lost met alle plezier vragen en/of verzoeken van klanten op.

 • hallo, Accountmanager binnendienst

  Het bellen van bestaande en nieuwe klanten om onze internet, telefonie en cloudoplossingen te verkopen. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio.

 • hallo, System engineer Barendrecht

  Je gaat aan de slag met een ticket van één van onze top klanten. Ze hebben een uitdaging met één van hun applicaties. Je handelt hierin proactief. Je belt de klant om extra informatie uit te vragen over de foutmelding. Je geeft aan dat je er mee aan de slag gaat en terugbelt met een update. Ondertussen komt een collega naar jou toe met een vraag omtrent Office 365, hierin ben jij een expert.

 • hallo, Field service engineer Zeewolde

  Jij bezoekt onze klanten als aanspreekpunt voor onze eindgebruikers over de geleverde diensten. Met jouw kennis over de bedrijfsprocessen van de klant en de mogelijkheden in de IT breng jij advies uit over het zo efficiënt mogelijk omgaan met IT binnen de organisatie. Doormiddel van jouw advies creëer jij cross en upsell mogelijkheden.

 • hallo, Projectmanager

  Jij houdt je bezig met de realisatie en implementatie van uiteenlopende projecten voor onze klanten op het gebied van ICT en Telecom. Je stuurt inhoudelijk het projectteam en externe partijen aan. Je bewaakt de kwaliteit en de doorlooptijd van het project maar verliest het budget niet uit het oog.

 • hallo, IT Support Groep Tilburg

  We zoeken mensen die ambitieus zijn en serieus met hun werk omgaan. Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en het leuk vinden om te leren. Wij begeleiden onze nieuwe collega’s zeer intensief en stimuleren om door te groeien. Kortom, als je bij ons komt werken, weet dan dat je voorlopig niet bent uitgeleerd. Heb je interesse om te werken binnen het leukste bedrijf in de ICT-branche van Tilburg?

 • hallo, VOIP Support Medewerker Barendrecht

  Jij gaat de klant verrassen door samen te zoeken naar de beste oplossing en handelt hierin pro-actief. Technische vraagstukken van klanten aangaande VoIP los jij op terwijl je een luisterend oor biedt aan de klant. Je beheert, support en configureert de Broadsoft telefooncentrales en telefoontoestellen.