kabel internet

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken?

Home » Werken bij hallo,

Werken bij hallo,

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste ICT-oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we misschien een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer. Ook jouw open sollicitatie is altijd welkom.

Wij zoeken de volgende toppers:

Amsterdam:

Zeewolde:

Alkmaar:

Barendrecht:

Tilburg:

hallo, Microsoft CRM Consultant

In een hecht team een belangrijke bijdrage leveren aan het eenvoudig maken van onze ICT oplossingen voor zowel nieuwe en bestaande klanten in heel Nederland. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio. Meer weten?

Bekijk de vacature

hallo, Support Engineer Zeewolde

Als IT supporter maak je onderdeel uit van één of meerdere producten- en diensten kennisteams zodat je meedenkt in het verbeteren en bewaken van onze dienstverlening. Je werkt samen met je collega’s, alles voor het beste eindresultaat. Als 1e aanspreekpunt ben jij het visitekaartje voor onze klanten.

Bekijk de vacature

hallo, Ordermanager

Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Bekijk de vacature

hallo, open sollicitatie

Zodra er een openstaande vacature is, staat het op deze pagina. Staat er geen passende vacature voor je tussen? Je open sollicitatie is altijd welkom!

Contactpersoon
Daphne van Kraanen-Köhler
HR medewerker
werkenbij@hallo.eu

Mail ons

hallo, Accountmanager New Business

Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een nieuwe full-time collega

Vacature

hallo, leuke werksfeer

Wij zitten boordevol ambities voor de komende jaren. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om te leren en te ondernemen. We werken optimaal samen als team om ICT te versimpelen, zodat we onze klanten elke dag weer verrassen.

hallo, Support Engineer Buitendienst

Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Standplaats voor deze functies is Alkmaar en focus werkgebied is west/midden Nederland.

Vacature

hallo, Medior system engineer

Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Standplaats voor deze functies is Alkmaar en focus werkgebied is west/midden Nederland.

Bekijk de vacature

hallo, VOIP Support Engineer

Het hallo, hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en daarnaast hebben wij regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Voor onze vestiging in ALKMAAR zijn wij op zoek naar een nieuwe fulltime collega.

Bekijk de vacature

hallo, Network Engineer

Als network engineer ben je verantwoordelijk voor de netwerken van de klant. Je bent onderdeel van een enthousiast team dat meer dan 7000 klantnetwerken online houdt en beveiligd tegen invallen vanaf buitenaf.  Je bent in contact met klanten voor het analyseren en oplossen van problemen.

Bekijk de vacature

hallo, Administratief Medewerker

Als administratief medewerker ben jij werkzaam bij de financiële afdeling binnen de hallo, groep; jij zorgt onder meer voor de volledige en tijdige verwerking van inkoopfacturen, voor het bijhouden van de bankmutaties, voor het klaarzetten van betaalopdrachten en lost met alle plezier vragen en/of verzoeken van klanten op.

Bekijk de vacature

hallo, Accountmanager binnendienst

Het bellen van bestaande en nieuwe klanten om onze internet, telefonie en cloudoplossingen te verkopen. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze binnen ons portfolio.

Bekijk de vacature

hallo, System engineer Barendrecht

Je gaat aan de slag met een ticket van één van onze top klanten. Ze hebben een uitdaging met één van hun applicaties. Je handelt hierin proactief. Je belt de klant om extra informatie uit te vragen over de foutmelding. Je geeft aan dat je er mee aan de slag gaat en terugbelt met een update. Ondertussen komt een collega naar jou toe met een vraag omtrent Office 365, hierin ben jij een expert.

Bekijk de vacature

hallo, Field service engineer Zeewolde

Jij bezoekt onze klanten als aanspreekpunt voor onze eindgebruikers over de geleverde diensten. Met jouw kennis over de bedrijfsprocessen van de klant en de mogelijkheden in de IT breng jij advies uit over het zo efficiënt mogelijk omgaan met IT binnen de organisatie. Doormiddel van jouw advies creëer jij cross en upsell mogelijkheden.

Bekijk de vacature

hallo, Projectmanager

Jij houdt je bezig met de realisatie en implementatie van uiteenlopende projecten voor onze klanten op het gebied van ICT en Telecom. Je stuurt inhoudelijk het projectteam en externe partijen aan. Je bewaakt de kwaliteit en de doorlooptijd van het project maar verliest het budget niet uit het oog.

Bekijk de vacature

hallo, IT Support Groep Tilburg

We zoeken mensen die ambitieus zijn en serieus met hun werk omgaan. Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en het leuk vinden om te leren. Wij begeleiden onze nieuwe collega’s zeer intensief en stimuleren om door te groeien. Kortom, als je bij ons komt werken, weet dan dat je voorlopig niet bent uitgeleerd. Heb je interesse om te werken binnen het leukste bedrijf in de ICT-branche van Tilburg?

Bekijk de vacature

hallo, VOIP Support Medewerker Barendrecht

Jij gaat de klant verrassen door samen te zoeken naar de beste oplossing en handelt hierin pro-actief. Technische vraagstukken van klanten aangaande VoIP los jij op terwijl je een luisterend oor biedt aan de klant. Je beheert, support en configureert de Broadsoft telefooncentrales en telefoontoestellen.

Bekijk de vacature

hallo, Administratief medewerker debiteurenadministratie

Als medewerker van de debiteurenadministratie ben jij onderdeel van de financiële afdeling binnen de hallo, groep; jij bent gespecialiseerd in debiteurenbeheer met daarnaast het verwerken van administratieve taken op het gebied van facturatie en het zowel schriftelijk als telefonisch te woord staan van klanten.

Bekijk de vacature

hallo, Senior System Engingeer

Als Senior System Engineer beschik je over een brede kennis van IT infrastructuren. Je vindt het een uitdaging om IT storingen uit te diepen en op te lossen. Vanuit onze support afdeling ben je verantwoordelijk voor de 3e lijn tickets op het gebied van onder andere Windows Virtual Desktop, Azure Cloud en Office 365. Daarnaast ben je de vraagbaak voor onze 1e lijn collega’s.

Bekijk de vacature

hallo, Cloud Specialist Amsterdam

Ben jij een Specialist op Microsoft365 en heeft de Modern Workplace voor jou geen geheimen? Weet jij welke Azure componenten je kan gebruiken om de klant die Cloud only ervaring te geven? Ben jij in staat om continu de nieuwste Microsoft oplossingen te implementeren? Zorg jij ervoor dat dit op een veilige en beheerste manier gebeurt?

Bekijk de vacature