hallo, klantenservice 088 - 2550 100

Wil jij stabiel zakelijk internet in Exloo? Wij helpen je persoonlijk met kiezen.

hallo, stabiel zakelijk internet Exloo

Snel, stabiel zakelijk internet? Altijd en overal? Daar gaat het om. Mailen, surfen, internetbellen, online zakendoen of grote databestanden verzenden. Wij brengen met jou alle wensen en behoeften in kaart en bieden zakelijk internet dat perfect aansluit op jouw bedrijf. Van snel tot supersnel. En natuurlijk zorgen we ervoor dat alles top werkt en blijft werken.

kpn glasvezel check
 • hallo, glasvezel

  Met zakelijk glasvezel beschikt jouw bedrijf over supersnel zakelijk internet. Op hoge snelheid up- en downloaden? VoIP bellen, online werkplek, camerabeveiliging en je zakelijke telefonie? Het kan allemaal over één flexibele glasvezelverbinding. Met een bandbreedte die onbeperkt kan meegroeien met de groei van je business.

 • hallo, kabel

  Is glasvezel (nog) niet beschikbaar op jouw bedrijfslocatie? Dan is zakelijk internet via de kabel een uitstekend alternatief. Ooit bedoeld voor televisie, maar inmiddels een jarenlang beproefde internetoplossing voor ongekend veel toepassingen.

 • hallo, koper

  Zakelijk internet via één of meerdere vertrouwde telefoonlijnen (koper). Een prima keuze als je glasvezel (nog) niet beschikbaar is en je wel goede internetsnelheden wil hebben.

   

hallo, postcodecheck

Bekijk wat wij kunnen leveren op jouw adres.

hallo, producten

 • hallo, Zakelijk internet Exloo

  Wil je zakelijk internet in Exloo? Hallo, levert zakelijk internet aan alle bedrijven in Exloo. Glasvezel internet van hallo, is de meest betrouwbare internetverbinding voor bedrijven.

 • hallo, 020 netnummer

  Een 020 nummer aanvragen? Bij hallo, kan dat nu. Je hoeft hiervoor niet in Amsterdam gevestigd te zijn. Je kan er voor kiezen om dit nummer door te laten schakelen naar je mobiele telefoonnummer, of naar een vast VoIP toestel. In beide gevallen ben je bereikbaar met je 020 nummer, waar jij wilt.

 • hallo, Telefooncentrale

  Wil je zakelijk altijd en overal bereikbaar en online zijn? Dan bieden we jou als ondernemer alle denkbare oplossingen. Van VoIP abonnementen met of zonder softphone tot telefooncentrales.

Alles over zakelijk internet Exloo

 • Radiogolven, elektriciteitsstoten en zelfs slechts weer kunnen signaalverlies veroorzaken bij DSL- en kabelverbindingen. Ook faalt draadloos internet regelmatig door bereikbaarheidsproblemen. Kies je voor zakelijk glasvezel van hallo, dan zijn deze problemen verleden tijd. Glasvezel is niet gevoelig voor eerdergenoemde omstandigheden. Wil jij stabiel internet met een zo hoog mogelijk uptime, dan is glasvezel een uitstekend alternatief.

 • Dat is de meest gestelde vraag aan ons. Een glasvezelverbinding wordt steeds populairder onder ondernemers, mede doordat er steeds meer en vaker in de cloud gewerkt wordt. Een up- en downloadsnelheid van 10 Gbit/s is tegenwoordig al haalbaar. Het is echter niet voor elk bedrijf weggelegd. Voor veel bedrijven is onduidelijk wat een glasvezel aansluiting kost, veelal worden de prijzen bepaald op basis van de locatie van het bedrijf.

 • Zodra jij het contract hebt ondertekend geven wij een aannemer uit ons vertrouwde netwerk, de opdracht. Tijdens een schouw wordt eerst bekeken waar de glasvezelkabel optimaal kan komen te leggen en hoe er het meest voordelig gegraven kan worden. Daarna worden de benodigde vergunningen aangevraagd. Vervolgens worden de werkzaamheden ingepland en begint het graven.

 • De eenmalige aanlegkosten van zakelijk glasvezel zijn afhankelijk van de afstand van jouw bedrijf tot de wijkcentrale of een internetknooppunt. Soms hoeft er maar een klein stukje gegraven worden. In andere gevallen moet er onder water of een asfaltweg door geboord worden, waardoor de kosten hoger zijn. Maar misschien ligt er al een buizennetwerk waar glasvezel eenvoudig doorheen gevoerd kan worden. Of ligt er al een glasvezelkabel voor de deur. Dan is het slechts een kwestie van het leggen van een lijn van die hoofdkabel naar de meterkast van je bedrijf. En vallen de kosten juist mee. Dat het snel en voordelig kan, bewezen we bijvoorbeeld bij het Staring College. Hoeveel je moet investeren hangt dus af van de situatie ter plekke.

 • Nee. Overstappen op glasvezel klinkt vaak veel ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. Overstappen op glasvezel is geen gedoe. Wanneer je op dit moment gebruik maakt van kabel of ADSL en je wilt overstappen op glasvezel dan is stap één dat je een keuze maakt voor een voor jouw onderneming geschikte provider. Welke internetsnelheid wil je bereiken? Wil je ook andere diensten afnemen (bijvoorbeeld zakelijke telefonie of clouddiensten)? In welke regio is jouw bedrijf gevestigd? Doe hier een postcodecheck of glasvezel bij jou in de buurt tot de mogelijkheden behoort.

hallo, wil je ons advies?

Wil je graag een persoonlijk en pasklaar advies? Dat doen we graag.

 

 

4 tips voor de beveiliging van jouw waardevolle documenten
Vaste telefonie onmisbaar voor het MKB
Cloud versus server wat kies jij?
Wat is Hosted VoIP?
Overstappen naar Hosted VoIP
Een telefoon noodplan in zes simpele stappen!