hallo, klantenservice 088 - 2550 100

Wil jij stabiel zakelijk glasvezel in Vijfhuizenberg? Wij helpen je persoonlijk met kiezen.

hallo, stabiel zakelijk glasvezel Vijfhuizenberg

Glasvezel binnen handbereik op de bedrijventerreinen in Vijfhuizenberg.

Goed nieuws voor jou! Glasvezel buitenaf wil graag in samenwerking met DFMopGlas glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen in Joure. Wij willen jou hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom op deze website de belangrijkste informatie verzameld en gepubliceerd. Als 30% van de bedrijven en woningen per bedrijventerrein meedoet, dan worden alle bedrijven die zich hebben ingeschreven aangesloten op het nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Meld je nu aan voor Zakelijk glasvezel Vijfhuizenberg!

 • hallo, glasvezel

  Met zakelijk glasvezel beschikt jouw bedrijf over supersnel zakelijk internet. Op hoge snelheid up- en downloaden? Bellen, pinbetalingen, camerabeveiliging en je alarmsysteem? Het kan allemaal over één flexibele glasvezelverbinding. Met een bandbreedte die onbeperkt kan meegroeien met de groei van je business.

 • hallo, cloud

  De toenemende vraag naar data, het werken in de cloud, beveiliging en de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan.

 • hallo, stabiel

  Met glasvezel beschikje over je eigen aansluiting. Je hoeft je verbinding met niemand te delen en heb je nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is je verbinding altijd snel en stabiel.

Alles over zakelijk glasvezel Vijfhuizenberg

 • Meld je aan vóór de deadline Aanmelden doe je door een abonnement af te sluiten bij één van de dienstaanbieders. Dit kan op deze manier. Online: ga naar hallo, en schrijf je daar in. Heb je een abonnement afgesloten vóór de deadline, dan telt jouw aanmelding mee voor het benodigde percentage.

 • Naast de kosten van je glasvezelabonnement betaal je een vastrechtvergoeding. Deze vergoeding is nodig om de aanleg van het glasvezelnetwerk mogelijk te maken. Er zijn twee manieren om de vastrechtvergoeding te betalen: Maandelijks: je betaalt elke maand een vergoeding, gekoppeld aan je glasvezelabonnement. Deze betaal je dus zo lang je abonnement loopt. Zeg je het abonnement op, dan vervalt de vergoeding. Eenmalig: je betaalt eenmalig een vergoeding, gekoppeld aan je woning. Als je deze vergoeding eenmaal hebt betaald, dan hoef jij (of de volgende bewoner) dat in de toekomst voor deze woning nooit meer te doen. Voor jou geldt een maandelijkse vastrechtvergoeding van: € 12,98 of een eenmalige vastrechtvergoeding van: € 1.570,25. Op de vastrechtvergoeding zijn de Algemene Voorwaarden Vastrechtvergoeding van toepassing. Bekijk de voorwaarden hier. Eenmalige aansluitkosten Meld je je aan na de deadline van de glasvezelcampagne, dan betaal je eenmalige aansluitkosten. Er moeten namelijk extra werkzaamheden verricht worden voor het realiseren van jouw ‘na-aansluiting’. Deze kosten zijn minimaal € 822,31. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

 • Is het benodigde percentage behaald, dan komt er glasvezel! Je krijgt persoonlijk bericht over het vervolg en de planning. Uiteindelijk komt er een glasvezelaansluiting bij jou thuis waarop de apparatuur voor televisie, internet en/of telefonie wordt geïnstalleerd. Pas wanneer de dienstaanbieder jouw abonnement activeert en je gebruik kunt maken van glasvezel, ga je betalen. Is het percentage niet behaald, dan komt er geen glasvezel en vervalt je abonnement. Ook hierover krijg je persoonlijk bericht.

 • Zodra jij het contract hebt ondertekend geven wij een aannemer uit ons vertrouwde netwerk, de opdracht. Tijdens een schouw wordt eerst bekeken waar de glasvezelkabel optimaal kan komen te leggen en hoe er het meest voordelig gegraven kan worden. Daarna worden de benodigde vergunningen aangevraagd. Vervolgens worden de werkzaamheden ingepland en begint het graven.

 • Nee. Overstappen op glasvezel klinkt vaak veel ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. Overstappen op glasvezel is geen gedoe. Wanneer je op dit moment gebruik maakt van kabel of ADSL en je wilt overstappen op glasvezel dan is stap één dat je een keuze maakt voor een voor jouw onderneming geschikte provider. Welke internetsnelheid wil je bereiken? Wil je ook andere diensten afnemen (bijvoorbeeld zakelijke telefonie of clouddiensten)? In welke regio is jouw bedrijf gevestigd? Doe hier een postcodecheck of glasvezel bij jou in de buurt tot de mogelijkheden behoort.

hallo, wil je ons advies?

Wil je graag een persoonlijk en pasklaar advies? Dat doen we graag.

 

 

hallo, in top 10 grootste Hosted VoIP leveranciers van Nederland
Waarom glasvezel voor jouw bedrijf gaat werken
hallo, vijf redenen om geen glasvezel te nemen als het voor je bedrijfsdeur ligt
 • hallo, Zakelijk glasvezel Vijfhuizenberg

  Wil je zakelijk internet in Vijfhuizenberg? Hallo, levert zakelijk internet aan alle bedrijven in Vijfhuizenberg. Glasvezel internet van hallo, is de meest betrouwbare internetverbinding voor bedrijven.

 • hallo, zakelijk wifi

  Gebruik je smartphones, tablets en laptops in jouw bedrijf? Ontdek dan de voordelen van zakelijk wifi.

 • hallo, back-up

  Een onverwachte internet- of telefoonstoring? Geen paniek. Met onze back-up oplossing kunnen jij en je medewerkers direct en ongestoord doorwerken en blijft je bedrijf bereikbaar tot het probleem verholpen is.

hallo, nieuws