Recentelijk is hallo, door Witte Kruis verkozen tot ICT partner. Alle ambulanceposten binnen de vijf regio’s waarin Witte Kruis actief is, worden voorzien van een stabiel en betrouwbaar hallo, wifi netwerk op zakelijk internet gemak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de innovatieve wifi oplossingen van Ruckus Wireless. Tevens voorziet hallo, alle ambulanceposten van hoogwaardige IP lijnen ten behoeve van de afwikkeling van het internetverkeer.

Met behulp van het kwalitatief hoogwaardige wifi-netwerk van Ruckus kan Witte Kruis haar medewerkers voorzien van een betrouwbare en veilige wifi-verbinding met voldoende bandbreedte. Door deze nieuwe infrastructuur wordt het gebruik van toepassingen als video conferencing, e-learning e.d. mogelijk gemaakt.

Marc Visser, CEO hallo,:
‘De directie van hallo, is verheugd dat Witte Kruis ons heeft uitgekozen als leverancier van een managed internetdienst. Het is mooi om te zien dat de manier waarop wij ons in de markt presenteren wordt beloond door deze gunning. Dankzij onze landelijke dekking zijn wij in staat om alle ambulanceposten in de vijf verschillende regio’s te voorzien van snelle stabiele internetverbindingen.’

Over Witte Kruis
De organisatie met het motto “Driven by care” is de grootste zelfstandige ambulanceorganisatie van Nederland. Vanuit 28 ambulanceposten kunnen dag en nacht ruim 90 ambulances en Rapid Responders uitrijden om patiënten te vervoeren. Daarnaast verzorgt Witte Kruis huisartsenvervoer, interne en extra opleidingen (ACM Opleidingen), hulpverlening bij evenementen en innovatieve zorgconcepten, zoals Hartveilig wonen, E-learning en SOS-toegang. De totale organisatie bestaat uit 760 medewerkers en 165 voertuigen.

Over hallo,
“Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, zakelijk internet en cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom.”